Sanitært avløpsvann Behandling Plant

Vann renseanlegg behandler vann fra ulike kilder som elver og innsjøer. Vann fra disse kildene må renses for å fjerne flytende gjenstander som stokker og andre faste stoffer av større dimensjoner, finere partikler saker, farge, lukt, forurensning og skadelige bakterier og mikrober.

Vannet kommer inn i renseanlegget går gjennom inntak skjermer for å fjerne flytende gjenstander og større uoppløselige materialer. Tilbakespylingen av skjermen med luft utføres periodisk for å fjerne skjermen og opprettholde effektiviteten av skjermen.

Koagulering tilsettes til vann for å lette den etterfølgende sedimenteringsprosessen. Vann inneholdende resten av urenheter føres til en sedimenteringstank inneholdende sandfilter for å fjerne suspenderte faste stoffer. Sand blir deretter gjenvunnet og renset slik at den kan brukes på nytt.

Den neste prosess er den bakterielle desinfeksjon og nedbrytning av de organiske forbindelser ved behandling med ozongass. Ozon, som er ustabil, er produsert på stedet ved bruk av oksygen i en elektrisk utladningsenhet. Den således fremstilte ozon bobles gjennom vann. Gjenværende ozon blir deretter omdannet til oksygengass og ventilert ut til atmosfæren.

vitenskap og teknologi har gitt opphav til mange fremgangsmåter og metoder som er nyttige i samtalen av vannet. Blant ulike, omvendt osmose (RO) er en filtreringsmetode som lett fjerner flere typer store molekyler og ioner fra løsninger.

I omvendt osmose systemer, løsemiddel naturlig beveger seg fra et område med lav oppløst stoff konsentrasjon via membran til det området som har høye oppløst stoff konsentrasjon. Dette systemet er mest vanlige fremgangsmåte som brukes for rensing av drikkevann og også salter og andre stoffer er fjernet fra sjøvannet.

Pakket vannbehandlingsanlegg brukes til å rense og redusere COD-nivåer i vannet. Forskjellige fremgangsmåter er brukt i disse plantene som omfatter utfelling, koagulering, ionebytting og omvendt osmose. Disse plantene er mye brukt for å skille suspendert stoff fra elv og innsjø vann.

Det er flere typer avfall, kommunalt avfall (husholdningsavfall) som en væske er en av de miljøproblemene som er svært godt forstyrrer eksisterende vassdraget. Det er på grunn av noe av innholdet i avfallet, herunder kjemisk og biologisk avfall. Disse rester kan i prinsippet bli brutt ned av seg selv i naturen, men det vil ta lang tid for kastrering.

For å akselerere nøytralisering av avfallsbehandling system kan trenge å dechiffrere de biologiske og kjemiske stoffer i vannet som kan aksepteres av naturen uten å skade fisk eller planter. Prosess som vanligvis tar mange år blir natur, men med dette systemet, det tar bare 12 til 24 timer
. & Nbsp.;

salg systemer

 1. Hvordan du kan opprette haster uten å gi Discounts
 2. Selge diamanter og klokker for Cash Benefits
 3. *** Lukke salgs - Et realistisk Perspective
 4. Grunner til at reklame klær er nyttig å din Organization
 5. Oppnå konkurranse Selling fordel på Whiteboard
 6. Effektive kommunikasjonsferdigheter for den farmasøytiske Sales Professional
 7. Viktigheten av banneret står og oppslagstavler i alle handel hendelse og exhibition
 8. Effektiv markedsføring Metoder for å selge dine brukte cars
 9. Attention Ungdom: Øk din Professional suksess med Tidløs Wisdom
 10. Lyst til å selge gull smykker på Best priser? Forbered Vel Før Visiting Buyers
 11. Grow Du forretninger med Riktig Lead Nurturing Programs
 12. Informasjon en Business Broker Trenger å hjelpe deg å selge din bedrift Online
 13. 1. Tilgang leder an i å gi den ultimate lagrings solutions
 14. Lær om Quantum Pendant, Quantum Energy anheng og Quantum Science anheng Use
 15. Hvordan selge diamanter trygt på et nettsted? 
 16. 5 måter å øke bunn Line
 17. Bli med i noen auto auksjon, får en av den beste opplevelsen for salg cars
 18. Hvorfor er PDF til Word Converter nødvendig? 
 19. Hvordan selge gull smykker for Cash & amp; Tjen Maksimal Return
 20. Topp triks for å spare penger med kuponger på Retail Stores