Den beste tiden å selge på Whiteboard

Med mindre du &'; har vært i det fjerne villmarka og bort fra virksomheten presentere på en stund, er du kjent med selger på en tavle. Oppdage hva de fleste eksperter vant &'; t fortelle deg.: De aller beste tidene å appellere til deg publikum og selge mer med mindre innsats

I dag &'; s PowerPoint mettet publikum er snillere og mer tilgivende til foredragsholdere som er villige til å plukke opp en markør og forholde seg direkte i en tilsynelatende off-the-cuff måte

Det eneste spørsmålet er:. når? Hva &'; s den aller beste tiden å selge på tavlen? Forresten, " selge &'; er et løst begrep som gjelder for pitching ideer, samarbeide om løsninger, anbefale forslaget, samt mer klassiske salgssituasjoner.

Moderne publikum desperat søker engasjement og stimulering. Det &'; s ingenting som å løse problemer sammen, hashing ut ideer, og ta beslutninger – med programleder på tavlen, tegning mens publikum klokker.

Selge interaktivt kan ha en dramatisk innvirkning på bunnlinjen. Folk elsker å bidra ideer. De føler seg inkludert og engasjert når deres ideer er " publisert &'; på brettet. Og de har en tendens til å komme til enighet raskere og enklere når ideer vises visuelt.

Slår ut, det kan ikke være en " beste &'; tid å selge på tavlen. Fordi det er så utrolig allsidig. Hvis bare én av de gangene du bruker en tavle i salgspresentasjoner, vil investeringen bli betalt tilbake hundre ganger eller mer.

Husk at vårt publikum ønsker samhandling. Våre målgrupper er overbelastet med kjedelig, kjedelig lysbildepresentasjoner. Når du kjører til tavlen for å vise ideer, vise deg mer enn innholdet i emnet. Du viser entusiasme, omsorg og lidenskap. Dette er fantastiske egenskaper som inspirerer tillit. I deg. I dine produkter og tjenester. I organisasjonen.

Så tilbake til spørsmålet. Hva &'; s den aller beste tiden? Hvis du trykker på en vegg, og tvunget til å velge, I &'; d si dette. Interaksjon. Når du ønsker å skyte i været samhandling, hodet til tavlen.

Det er hendene ned den raskeste måten å få folk involvert. Spesielt fokusere på områder av presentasjonen der folk har en tendens til å bli forvirret eller distrahert. Kanskje det &'; s når du viser mye data. Eller vise det indre av din teknologiløsning. Tenk om dette for et sekund.

Hvis publikum blir forvirret eller distrahert, hva gjør de? De sjekker ut. De går stille. Oftere enn ikke, sjekk de e-post, talepost og svare på ikke haster forespørsler. Med andre ord, på disse kritiske knutepunkter, mister du oppmerksomheten deres.

Som en salgs programleder, må du være i høy beredskap, noe som en mester idrettsutøver. Du må oppfatte hver sving og vri av terrenget. Du må ha all din mentale, visuell og kinestetisk skarphet på høy. Hvis du selv få en eim av noe ikke går din vei, må du svare umiddelbart.

Høres akkurat som en salgspresentasjon. Når du ønsker å foreta en umiddelbar kurskorrigering, dra til fronten av rommet. Grab en markør. Skissere din kompleks løsning i lett å forstå bilder.

Akkurat som at du &'; ll har folk betaler stor oppmerksomhet. Mens emnet kan være lærerikt, informativt, overbevisende, eller inspirerende, har hver presentasjon kritiske øyeblikk som dette.

i topp resultater for tavle presentere Interessert? Sjekk din neste presentasjon. Forvandle en problemfri sted til et kraftig mulighet. Ha en interaktiv samtale — skissere ideer mens publikum klokker
.

salg systemer

 1. Et avansert verktøy som brukes til å gjenopprette tapte data fra hard drive
 2. Lyst til å selge gull smykker på Best priser? Forbered Vel Før Visiting Buyers
 3. Salg Prep: Før du starter ditt Engines
 4. Prekvalifisert Advertising Leads: Er det mulig
 5. Snart Kniver: Venner av chefs
 6. Viktigheten av banneret står og oppslagstavler i alle handel hendelse og exhibition
 7. Summer Tax Sales Happening Now!
 8. Forstå Multi-butikken Point of Sale
 9. Topp 3 Tips om å selge diamanter Online
 10. Grunner Lead Management prosessen mislykkes å gi Results
 11. Vinne problemet of Power Shortage
 12. Effektiv markedsføring Metoder for å selge dine brukte cars
 13. *** Q & A: Mobilsvar Call Backs
 14. Bestill Quality Face Paints Online
 15. Ting å vite om en 3 fase Transformer
 16. *** Spørsmål og Svar - Rett Commission
 17. Heartgard pluss En ekte vakt dyr lives
 18. Fordeler med Canon Copier
 19. Ingen Follow-Up
 20. Gjøre det beste Salg av ditt liv:? Hvem vil du invitere til Party