Sammenligning Generic vs Merkenavn Items

Vi lever i en tid da mange mennesker prøver å spare penger. Det spiller ingen rolle om du har blitt direkte påvirket av økonomien eller ikke, er det sannsynlig at du kjenner noen som ble påvirket, og du ser rimeligheten av å spare penger i stedet for lettsindig å bruke det. En av måtene som mange mennesker er å spare penger er ved å kjøpe generiske elementer i stedet for å kjøpe de dyrere, merkevarer elementer. Er dette alltid en god idé? La oss ta en titt på noen av de generiske elementer som ofte kjøpt og se om de er like bra som merkevare-navnet elementet.

En av de vanligste elementene som er kjøpt som en generisk er medisinering. Når en merkevare-navnet narkotika blir tilgjengelig, er det beskyttet av patentlover i USA og i andre land hvor det blir solgt. Når disse patentene utløper, generiske selskaper er i stand til å gjøre et medikament med de samme aktive ingrediensene. I USA er det FDA ansvarlig for å teste kvaliteten på alle medisiner som blir solgt. Det spiller ingen rolle om du kjøper Advil som merkevare-navnet narkotika, eller hvis du kjøper ibuprofen som generisk legemiddel, skal du få de samme fordelene. Det faktum at du sparer penger på generisk legemiddel har ingenting å gjøre med kvaliteten. Brand-name medisiner koste mer penger på grunn av den forskning som er nødvendig for å komme opp med et nytt legemiddel og reklame som er gjort for medisinering.

Klær er et annet element som kan enten være merkevarer eller generiske . Mange foretrekker å bruke merkenavn klær, ikke bare fordi det har en tendens til å være mer komfortabel, men også på grunn av lavere pris. Hvis du ikke er nødvendigvis knyttet til noen trend eller bestemt måte, kan du vanligvis kjøpe klær som du trenger fra online engros mote klær distributører. Når de tilbyr disse elementene til allmennheten på engros priser, kan du få et kvalitetsprodukt til en rimelig pris. Mange av disse grossister er også dropshippers, noe som betyr at du kommer til å spare ekstra penger ved å kutte ut mellomledd under frakt prosessen.

Generic mat er også i stand til å spare penger, men du bør være litt litt forsiktig når du kjøper generiske versus kjøpe merkevarer. Selv om noen kommer til å smake på i hovedsak de samme, det kommer til å være forskjeller i smaken i mange tilfeller. Hvis du har blitt vant til smaken av Kraft makaroni og ost, er det lite sannsynlig at du kommer til å være så fornøyd med den generiske makaroni og ost som er på sokkelen.

Til slutt, har du muligheten å kjøpe toalett til lavere pris når de er generisk. Dette er også noe som kommer til å være en personlig preferanse, spesielt når det gjelder elementer som toalettpapir og håndsåpe. Det er ikke sannsynlig at du kommer til å spare mye penger på generisk versjon av disse toalettsaker, men kvaliteten skal være merkbart forskjellig
. & Nbsp.;

rikdom - skape rikdom og bygge rikdom

 1. Lesson One fra Rich Dad, Poor Dad - Har penger arbeide for You
 2. Viktige punkter å velge den beste web design company
 3. Hvorfor kan ikke jeg? - Roten til alt dine problems
 4. Tips om hvordan å øke fortjenesten og øke Productivity
 5. Best ISA priser 'ser improvements'
 6. Wealth Management Hjelper Utvikle Money
 7. Skape rikdom ved å skrive Daily In A Takknemlighet Journal
 8. Fire måter å øke avkastningen av Investment
 9. Bli rik med Elendig Income
 10. Rebecca Fin - Overnatting Success
 11. 3 (flere) grunner til at budsjettering betyr ikke Work
 12. Endre ditt forhold til penger og øke din Wealth
 13. Hvorfor du trenger å endres til å bli Wealthy
 14. Yes! Du kan tjene til livets opphold Online
 15. Dumdristig Innsikt i Suksess & amp; Rikdom (del 1) 
 16. Hvordan lage en Million - Tenk som en millionær (del tre) 
 17. Hvor mye penger kan oppnås av Pick fem Lotto-spill? 
 18. The Learning Curve Of A Home Kjøper Angå Remodeling
 19. Tjene penger raskt - 3 måter du bør holde Off
 20. Fight Back og erobre dine finansielle frykt!