Bøye Din Fiscal Muscle

Walt Disney gikk konkurs flere ganger, men han alltid spratt tilbake og skapte Disneyland i prosessen.

Steve L. var stolt og lønnsom eier av en gullgruve i et annet land. Han ble sittende på toppen av verden når regjeringen nasjonaliserte sin virksomhet, overtar hans mine og gir ingen kompensasjon. Han mistet alt over natten, og enda han plukket opp bitene og startet på nytt.

David Butler ble reist på en indisk reservasjoner. Davids familie bodde på grusgulv godt inn tenårene på tross av sin far å være en hardtarbeidende. De klarte å komme med, men aldri syntes å komme videre.

Etter den tid David var en senior på high school, hadde han bestemt seg for at han ikke ønsker å slite slik hans far hadde. Han lovet seg selv at han aldri ville ta en jobb å oppfylle en annen manns drømmer på bekostning av sin egen. Dette var hans intense kjernen ønske.

Dette medfødt lyst forårsaket David å ha en jeg-vil-vinne holdning. Etter år med strev, ble han en distributør for et selskap som fokuserer på helse og personlig pleie. Underveis hadde David noen hjerteskjærende skuffelser og møtte mange hindringer-noen av hans egen gjør-men han ville ikke slutte. Han lærte hva han måtte gjøre for å endre og forfalsket fremover, drevet av hans kjernen ønske å være økonomisk gratis. Hans Erobring Force var på full gass hele tiden, noe som fikk ham til å overvinne feil og oppnå et høyt inntektsnivå.

I dag, med en seks-tallet årlig passiv inntekt, David og hans kone nyte et liv som er fri for økonomiske bekymringer. Han er fri til å være sammen med familien sin, fri til å reise, og fri til å tjene andre.

Det vil være ganger, som David funnet, når du kjører inn i murvegger eller blindveier, og du kan bli motløs. Facing disse problemene og løse dem, kan ikke være lett, men hvis det er en ekte kjernen ønske, vil Erobring Force hjelpe deg-og du vil ikke slutte før du har overvinne barrierer. Noen av de største motgang du møter kan vise seg å være muligheter.

Kathleen Deoul søkt på en jobb i et stort selskap, og ble slått ned, men hun fortsatte. Ett år og ni intervjuer senere, hennes utholdenhet betalte seg når et selskap valgte henne som den første kvinne noensinne ansatt i en stilling som selger på østkysten. Til tross for den skremmende diskriminering hun holdt ut, hennes nådeløse stasjonen plassert henne som selskapets første store representant. I sitt første år, rangert hun i topp ti av mer enn tre hundre selgere, bryte gjennom flere glasstak.

Etter å ha gått så høyt som hun kunne gå i det selskapet, forlot hun og startet sin egen bedrift. Hun ble en ledende leverandør av lederkontorprogrammer for Department of Defense entreprenører, gjøre forretninger med Pentagon, og marinen.

I en alder av førtito, mens hun var gravid, ble hun rammet av en ødeleggende sykdom. Hun jobbet med enorm smerte, en manglende evne til å sove, kronisk tretthet, og flere livstruende infeksjoner. Til slutt ble hennes evne til å gå svekket. Hun holdt ut seks store operasjoner over en ni-års periode, pendling 120 miles per dag til å jobbe mens varige smertefulle kramper i hennes rygg, nakke og skuldre. Ting var tøft, for å si det mildt, men hennes kjernen ønske om å lykkes i næringslivet ikke la henne slutte eller gi opp.

Mens han fortsatt drift hennes utøvende kontor selskap, ble hun også en distributør av helseprodukter for et selskap som hadde hjulpet henne med hennes fysiske problemer. Hun parlayed denne deltid virksomheten til en multimillion-dollar inntekt. I løpet av bare seks år, skapte hun en fantastisk livsstil. Hun sier at hennes helseproblemer hjulpet drivstoff hennes suksess fordi hun måtte bli kunnskapsrik om de helsemessige problemene afflicting henne. Svært ting som tvang henne til å selge sin første virksomhet skapt enorme rikdom-og helse for henne.

Kathleen studiepoeng hennes suksess til å ha en klar forståelse av hennes kjerne Desires. Hun har aldri praktisert mål- setting, daglige affirmasjoner eller visualisering. Hennes suksess er et direkte resultat av hennes kjerne Desires slippe løs sin Erobring Force. Med denne makten, fikk hun forbi alle problemer, skuffelser, fysiske kamper, og motløshet.

Dave Johnson var nygift da han befant seg i en jobb han mislikte. Han bestemte seg for å slutte seg til marinen og dra nytte av både sin opplæring og GI Bill. Han følte marinen ville være en god måte å begynne en elektronikk karriere.

En dag mens du arbeider på noen elektronisk utstyr, innså han at dette ikke var det han ønsket å gjøre for de neste tretti årene. Han husket lederen av kirken hans forteller ham: «Lykkelig er den mann som har funnet sin tilbedelse, kone og arbeids og elsker alle tre." Dave hadde bare to av de tre-han elsket sin tilbedelse og hans kone. Nå trengte han å finne arbeid som han høyt elsket.

På et forretningsmøte, hørte Dave en ekstremt vellykket mann tale. Etter foredraget fortalte verten høyttaleren: "Disse menneskene vil aldri bli det samme fordi du kom hit i dag."

Den uttalelsen hadde en dyp innvirkning på Dave, og han visste at han hadde funnet det han var ute etter. Også han ønsket å vite at folk ville bli endret til det bedre på grunn av ham. Han hadde koblet til en dypt rotfestet kjernen ønske. Han satte umiddelbart ut på jakt etter en karriere der han kunne uplift folk og realisere sitt ønske.

Dave ble sliter med å få endene til å møtes. Han bodde i et beskjedent hus og hadde ikke råd til å fø sine ni barn. Han var "økonomisk terminal," på bånn, og i stor fortvilelse. I en alder av førti hadde han forventet å bli rik og berømt. I stedet var han blakk og flau.

Dave begynte en hjemme-baserte virksomheten som en uavhengig distributør av helseprodukter av et stort japansk selskap, og denne gangen var ting veldig annerledes. Han var i stand til å generere over to hundre tusen dollar i inntekter i det første året. Nå har han elleve barn, er gjeldfri, og har en årlig syv-tallet inntekt. Enda viktigere, han bruker sine dager å nå sitt kjerne Desires-undervisning, opplæring, og å hjelpe andre. Han gjør en forskjell i livene over hele verden, akkurat som han alltid ønsket å gjøre.

Dave problemer og utfordringer banet vei for hans økonomiske suksess. Hans kamp og fiaskoer styrket og lærte ham. Med hvert feilsteg, flyttet han nærmere hva han egentlig ønsket. Når han var klar over hans kjernen ønske, det utløst hans Erobring Force, og med den styrken overvant han store hindringer.

Dave credits sin suksess til en mektig og overveldende ønske om å gjøre en forskjell. Han vet at hindringer kan bremse deg ned, men de kan ikke stoppe deg.

Ingen hindring kan holde deg borte fra en 100 på kjernen ønske Scale. Hvis du virkelig ønsker å ha mer inntekt, har du muligheten i deg å lage den. Du må identifisere risikoen med din venture, deretter gå videre som om de ikke eksisterer. Være villig til å mislykkes-gjennomsnittet entreprenør har 3,8 fiaskoer før endelig oppnå en suksess. Sanne entreprenører aldri akseptere nederlag. Svikt plager dem, men de er drevet av Kjerne Desires slik at de holder det gående. Ikke si: "Jeg er ikke entreprenøren type." Du kan bli hva "type" du ønsker å være. Ikke alle entreprenører operere eller handle på samme måte.

R. H. Macy mislyktes syv ganger før hans New York varehus ble en suksess.

John Creasey, den flittige engelsk romanforfatter, fikk mer enn syv hundre avvisning slips før å finne en utgiver og går på å publisere over fem hundre bøker.

Thomas Edison, en av de største oppfinnere gjennom tidene, sa: "Hvis du ikke lykkes på frekvensen du ønsker, øke frekvensen for å mislykkes."

Vi har alle hørt at det tok ham ti tusen feil før han fikk en lyspære til å fungere. "Minst vet jeg ti tusen måter det ikke vil fungere," sa han.

Det er et element av risiko i nesten hver eneste beslutning. Beslutter ikke å ta en risiko kan bety å miste ut på noen av livets største gleder og opplevelser.

Hva med deg?
Kan du se deg selv å gjøre ti millioner dollar? Selv om du ikke kan det, kanskje du kan se deg selv tjene femti tusen eller hundre tusen dollar mer. Er inntektene som dette er mulig, eller sannsynlig, i din bransje? Du kan lage så mye penger du vil, hvis det virkelig er en Core Desire. Finn en-eller mer-mentorer for å vise deg hvordan du gjør det, følger deres råd, og tilegne seg deres suksess attributter og egenskaper.

Hvis du bekymre deg for penger, har du sannsynligvis føler seg maktesløse til å gjøre mer, men dette er bare ikke sant. Alt du trenger å gjøre er å endre holdning, se lyset i enden av tunnelen, og ivrig begynne å jobbe på den nye løsningen. Men hvis du tror at hardt arbeid alene vil være svaret til å forbedre din økonomi, så din paradigmet kan holde deg fra å oppleve økonomisk suksess.

Jeg kjenner mange hardt arbeidende mennesker som aldri synes å ha nok penger. Mine foreldre pensjonert på For seksten hundre dollar i måneden-og de var to av de hardest arbeidende folk jeg kjenner. Hardt arbeid alene er ikke svaret-med mindre det er hardt arbeid som de skal i områder som kan skape rikdom, kombinert med riktige selv paradigmer og en Core Ønske om å gjøre det. Når du slippe løs din Erobring Force, du automatisk har entusiasme til å arbeide mot eventuelle økonomiske mål du identifisere, enten det er ytterligere fem hundre dollar i måneden eller en million dollar i nettoformue. Det spiller ingen rolle hvor du velger å tjene penger. Men du er nødt til å gjøre ting annerledes og være noe mer enn du er på dette tidspunktet. Penger kan ikke kjøpe lykke, men at det kan hjelpe deg å bli kvitt mange av de tingene som fører til mistrivsel
. & Nbsp.;

rikdom - skape rikdom og bygge rikdom

 1. Get Lucky I Plukk fem Lotto med riktig Strategies
 2. Rikdom Building: skattereduksjon Secrets of Velstående Exposed
 3. Rikdom Building Systems-Free Engasjerende artikkel for Best Rikdom Building Books
 4. Estate Planning for internasjonale klienter: Tre feller for Unwary
 5. Grunnleggende om The Wealth Pool
 6. Hvordan finne Direction
 7. Hvordan lage Money
 8. Vi har mistet vår måte - Del A: The 'Wealth Management »moniker
 9. Hva er Rikdom Creations Network? 
 10. The Source of Motivasjon og Determination
 11. Er alle de originale ideene tatt 
 12. Hvordan ta Riktig Action
 13. Fra Survival til penger og rikdom - Transforming ditt første Chakra inn Abundance
 14. Penger og din Behavior
 15. Gjør hva du Love
 16. Verdiskaping, bli Rich & amp; Hensikten med livet: Stopp hva du gjør og vurdere dette ... 
 17. Mer penger (Det er en god ting) 
 18. Bor du i "helvete" AKA Selv straffe deg selv 
 19. Syv hemmeligheter /tips for å bli en Millionaire
 20. Kvitte deg med penger Worries