De Serendipity Factor

Utrolig ting skjer uavhengig av de du personlig lage. Jeg kaller disse lykksalige velsignelser. Når du presser hardt på døren A, noen eller noe åpner døren B. Ofte når du ser gjennom døren B, hva som er bak det er mye bedre enn hva du skulle etter i første omgang. Men ville du ikke har sett dør B åpent hvis du ikke hadde vært i hallen skyve på døren A. Få i her og nå, og se etter de andre åpnet dørene, eller gå åpne noen dører på egen hånd.

Når du lærer å trykke inn din Erobring Force med full kraft, prestasjon og suksess er gitt på forhånd.

Tiger Woods far, Earl Woods, sa: "Jeg har aldri bedt ham om å praktisere." I en alder av to, hadde Tiger memorert farens arbeid nummer og ville ringe ham for å spørre om han kunne øve med ham den dagen. Denne kjærlighetsaffære med golf var ingen svak flamme. Tiger sa at han var fascinert med golf fordi hans far syntes å nyte det så mye. Tiger er utrolig suksess kom fra hans kjernen ønske å spille golf.

I Aikido ekspert Tom Crum bok, The Magic of Conflict, får vi vite at hvis noen prøver å slå deg, trenger du ikke prøve å blokkere slag, men heller bruke energien fra slag til din egen fordel . Når du prøver å blokkere et slag, bruker du din makt og styrke til å motstå den andre personen. Dette setter opp en vinn-taper konfrontasjon. I Aikido, er din strategi for å tre til side med en aksepterende og svingebevegelse, ved hjelp av angriperens energi til å kaste ham, eller å bruke en nøytraliserende teknikk. Nøkkelen, som Tom lærer det, er å lære å være sentrert, med både kropp og sinn avslappet og varsling. I denne tilstand av økt wareness og samhørighet, stopper du å tenke på mekanikk og begynne å gå med flyten av energi.

Sentre selv betyr å samle all din energi og fokus den på din fysiske sentrum. Når du er sentrert, er du også koblet til en universell energi. Du bruker motgang som muligheter til å lære, vokse, og gå videre i livet ditt. Hvis du reagerer på hendelser i en sentrert måte, vil du forbli positiv og progressiv, holde din energi og perspektiv fokusert på kjerne Desires. Hvis du ikke er sentrert, er du lett slått ut av balanse i tøffe tider, reagerer negativt på alt som skjer, og med en tendens til å ta motgang personlig.

Kjerne Desires synes å gi en person overmenneskelig makt til å ødelegge alle barrierer og hindringer og oppnå. Når du arbeider med ditt hjerte ønsker, vil du forbli centered- fysisk, mentalt og åndelig
. & Nbsp.;

rikdom - skape rikdom og bygge rikdom

 1. Rikdom filer fra Secrets of the Millionaire Mind
 2. 5 myter om åndelighet og Money
 3. Er Online Skatt Lien Investering for deg? 
 4. Hvordan lage en Million - Tenk som en millionær (del tre) 
 5. Tiltrekke Money: Reality Utvalg og contruct Design
 6. En opphopning av Riches
 7. Betydningen av ekte Wealth
 8. Rikdom Building Systems-Free Engasjerende artikkel for Best Rikdom Building Books
 9. Hvordan tone kroppen din? 
 10. Råd om Sports Betting
 11. Law of Attraction - Fire enkle trinn for å tiltrekke seg rikdom In Your Life
 12. Vil du vite hemmeligheten for å tjene penger? (Pssst ... Det er ingen hemmelighet!) 
 13. Har du det som trengs for å bli en gründer 
 14. Sparekonto eiernes vil slite som inflasjon rises'
 15. Handlinger og holdninger og Fiscal Fitness
 16. Behavioral Finance - Del 2
 17. Hvordan velge sammenleggbare bord og Chairs
 18. Slik Lavere eiendomsmegling investeringsrisiko til Zero
 19. Spare penger og utvide Vårt Lokalsamfunn i Vanskelig Times
 20. Fra Bukseseler til Races: En leksjon Motivation