Hvordan ha Automatic Persistence

Suksess Attitude formelen gjør nå dine Kjerne Desires enkel.

Suksess Attitude formel viser deg hvordan du kan låse opp og åpne døren av muligheter.

Suksess Attitude = (Kjerne Desires + Direction) X Riktig action + Persistence

I din reise fra hjemmet i California til Smithsonian Institute i Washington, DC, har du allerede den retningen du trenger og tar skikkelig action når du starter stasjonen. Likevel, uten utholdenhet, vil du ikke gjøre det. Tross alt, det er en lang kjøretur, og svært reelle og gyldige hindringer kan holde deg fra å komme dit. Men hvis du virkelig ønsker å komme dit, hvis det er en Core Desire, vil du gjøre det som er nødvendig.

Hvis du går til Smithsonian er en 100 på kjernen ønske Scale, vil du finne en måte å komme dit, selv om du er tom for penger og bilen har brutt ned. Du vil finne en måte. Utholdenhet er automatisk når du har identifisert en Core Desire.

I jakten på kjerne Desires, kan du ikke treffer bull's- øye på det første skuddet. Du må kanskje ta flere skudd og lære deretter å gjøre justeringer. Jeg mislyktes i fire ulike bedrifter før jeg oppnådd nivået av suksess-og inntekts jeg nå nyte. Hvorfor lot jeg begynne på nytt? Fordi jeg ønsket å være fri og ikke bare økonomisk. Jeg ønsket å være min egen sjef og være i kontroll av min tid og penger. Hadde jeg sluttet, som så mange velmenende mennesker rådet meg til å gjøre, ville jeg ikke være fri til å komme og gå som jeg vil, og heller ikke vil jeg skal snakke til, og hjelpe folk over hele verden.

Nesten alle karate studentene har en tøff tid på å lære den vanskeligste kick-bak kick. Det er så vanskelig fordi kroppen ikke lett lar deg sparke bakover. Studenter som bare lære denne kick har en hard tid; de sparke bare om ankel eller kne høy og uten skikkelig form. Etter tre eller fire leksjoner, de har fortsatt vanskeligheter. De stønne i frustrasjon "Jeg vil aldri være god i dette", "Jeg vil aldri lære dette kick." Men når de blir spurt om de virkelig ønsker å lære det, de sier alltid ja.

Etter at jeg lærer bevegelser er nødvendig for å mestre denne kick, gir jeg mine lekser studenter: øve på skudd på hvert bein tusen ganger i uken i minst to uker. Jeg kan vanligvis fortelle hvem som vil bli dyktigere på frispark av deres reaksjon mine instruksjoner. Noen er enige om å gjøre øvelsen, andre protestere, og atter andre vedvarer. De som fortsetter å bli eksperter på baksiden kick. Alle har muligheten, men bare et fåtall har hjerte-settet.

Etter å ha sett Suksess Attitude formel i aksjon i løpet av årene, er jeg overbevist om at det fungerer hver gang. Det vil gi enorme resultater og aldri svikter. Ved å følge disse enkle trinn, kan du nyte livet på høye nivåer av harmoni, tilfredshet og glede. Ved å følge Suksess Attitude formelen, vil du ha stor nytte.

Mark Lesicka
I 1986 Mark ble bedt om å gjøre en donasjon til Barnas Hospital fond-raiser. Kvinnen ringer på vegne av sykehuset fortalte Mark en historie om hvordan hennes barn hadde blitt tatt vare på i en tid med sykdom. Mark ble så rørt av kvinnens historie, følte han seg tvunget til å gjøre alt han kunne for å gjøre dette fondet-raiser en rungende suksess. Han var ikke sikker på hvordan han ville gjøre det; Han visste bare at det var
viktig.

Et par dager senere Mark var på besøk en av flere videobutikker han eier. Butikksjef fortalte ham om en artikkel hun hadde lest om Batmobilen. Hun spurte Mark om det ville være mulig å bruke bilen som et salgsfremmende verktøy. Ved første Mark lo, men så tenkte han umiddelbart av Barnas Hospital fond-raiser.

Etter mange samtaler til den sjeldne bilforretning i nærheten, Mark var i stand til å overbevise eieren om å donere bruk av Batmobilen for fundraiser, med den betingelse at Mark betale for reklame og transportkostnader, samt ordne tillatelser fra Warner Brothers. Forhandleren også bedt om at noen annonser gjøre det kjent at bilen ble donert spesielt for Barnas
Hospital.

Mark satt til arbeid, sikring ved hjelp av ansatte og venner. Da han kontaktet filmstudio, ble han overrasket over å høre at dette ikke var første gang Batmobilen hadde blitt brukt i et fond-raiser. Og han var glad for å høre at studioet skulle dekke eventuelle forsikringskostnader. Neste Mark kontrakt med et byrå til å utarbeide en annonse for Batmobilen. Mens den siste annonsen ble bygget, Mark igjen for en kort ferie. Mens du er på ferie, fikk han en telefon fra sitt kontor sier at forhandleren kalte avtalen av. Det virket som reklamebyrået hadde liksom unnlot å nevne Barnas Hospital fond-raiser i annonsen. Mark ringte umiddelbart forhandleren, og lovet å korrigere annonsen.

Til tross for hindringer i veien for ham, Mark ble drevet av Core Ønske om å bidra til å heve penger for en sak han følte seg nær. Bruken av Batmobilen var en stor suksess-over fire tusen mennesker deltok på arrangementet, og i bare to dager, hevet 10 prosent av midlene som ble reist dette året. Mark mottatt en rekke samtaler fra andre lokale sykehus ber om at Batmobile betale besøk til sine finansieringen innsamlinger og besøke dødssyke barn.

Fordi Mark ble drevet til å heve så mye penger som mulig for sykehuset, sto ingenting i veien for ham. Uten noen gang å skrive ned målene eller gjør affirmasjoner, overvant han hindringer, forfulgte alle veier, og til slutt holdt ut i møte med motgang. Når han hadde identifisert seg kjernen ønske, hans Erobring Force sparket i gir-og alt var mulig.

Heber J. Grant
Når Heber J. Grant var en gutt, ble han med en baseball klubb. Han manglet fysisk styrke til å kaste ballen fra en base til en annen, eller treffer ballen eller kjøre godt. Han ble ertet og kalt "pyse." Denne smertefulle erting fikk ham til å gjøre et høytidelig løfte om å spille på det beste laget og vinne staten mesterskapet. Han kjøpte en baseball og tilbrakte timer og timer å kaste den mot en låve. Hans arm ville verke så dårlig at han kunne knapt sove om natten. Men han fortsatte å trene og til slutt spilte på det laget som vant staten mesterskapet.

Steve Young
«På mange måter er jeg ikke en sannsynlig kandidat til å være en quarterback i NFL. For det første, jeg næret en masse selvtillit tvil i årevis. Jeg var som The Little Train Det kunne ikke. Jeg fortsatte å si: "Jeg kan ikke gjøre det. Jeg kan ikke gjøre det." Så hemmeligheten bak min suksess er bare det at jeg visste at jeg hadde evne og vilje-deep down-og jeg holdt på. Det virket som suksess som skjedde med meg. Jeg satt der i en 3-D spill, og det fortsatte å komme til meg . Jeg bare fortsatte å gå fremover, holdt forbedre spillet mitt, og liksom aldri stoppet. Jeg bare tok det en dag av gangen. Og over tid, ble jeg The Little Train som kunne. Min nye melding til meg selv er "jeg tror jeg kan . Jeg tror jeg kan. " Jeg overvant mine tvil. Somehow du få ting gjort som du aldri trodde du kunne når du bare gå videre og holde på. Den vanskelige delen var ventet bak Joe Montana. Da jeg endelig fikk min sjanse, granskning var intens. Jeg møtte utrolige odds . Men jeg ble trukket til utfordringen. Jeg fortsatte å si: "Jeg stikker dette ut. Jeg ønsker å se hvor det går. Og en dag jeg våknet opp som MVP av ligaen. "

Dette nivået av utholdenhet finnes i oss alle hvis vi vil ha noe med hele vårt hjerte. En av mine mentorer en gang lærte meg en lekse om motgang da han spurte meg hva som gjør en kite fly. Jeg sa: "Det er vinden." Han sa: "Svaret er, strengen. Hva ville skje hvis, mens du flyr en drage, la deg gå av strengen? The kite ville falle. Du skjønner, det er at motstand mot vinden, levert av strengen, som ikke bare holder den til værs, men får den til å sveve til store høyder. "

Så når du møter motstand eller motgang, husk at du er som en kite flyr på himmelen, og du trenger motstand for å bli sterk, og for å holde seg der eller sveve høyere. Jeg vet det er sant for meg. Som et resultat av tilsynelatende negative ting som har hendt meg, jeg er der jeg er i dag. Jeg sikkert ikke liker dem når de skjer, men ettertid viser at disse erfaringene var noen av de beste tingene som kunne ha skjedd med meg.

Evnen til å løse problemer er en av de viktigste elementene i prestasjon i alle bestrebelser. Problemer vil dukke opp. Godta det som et faktum av livet. Løse dem er måten å lykkes
. & Nbsp.;

rikdom - skape rikdom og bygge rikdom

 1. Rikdom Building Systems-Free Engasjerende artikkel for Best Rikdom Building Books
 2. Det eneste du trenger å gjøre for å få Rich
 3. Opprette Great Family Relationships
 4. *** Wealth Strategi: Gjør plass til det du Want
 5. Invester i en lysere morgen med en selvstyrt IRA
 6. Hvordan lage Money
 7. The Golden Key til Success
 8. Rikdom Building Institute- Relaterte retningsgivende For Rikdom Building Plan
 9. Millionaire Mind - Law of Attraction - Tar Action
 10. Er Money Sacred? 
 11. Din kjernen ønske for Learning
 12. Hot Råd for Alle med en nettside, blogg, forretninger, karriere eller jobb. Jepp, jeg snakker til d…
 13. Vokt dere for Get Rich Quick Fakers
 14. Hva Horses, Rudyard Kipling og den Command Have I Common
 15. Penger og din Behavior
 16. Forbereder din økonomi for kampen mot risiko og Loss
 17. Hvor ofte bør du spille Plukk fem Lotto til å vinne? 
 18. *** Wealth Strategi: Burning Steady, Ikke Burning Out
 19. Hvordan tjene penger Online Med Populære Strategies
 20. Superkrefter Savitri, Saraswati OG LAKSHMI