Over Planlegging Vil ikke utvide Wealth

Financial Planning er en noe misforstått emne. Mange føler at økonomisk planlegging er et stort kompleks prosess som koster mye penger.

Sannheten er at økonomisk planlegging er noen planlegging du gjøre for å vokse eller bevare din formue. Dette kan være alt fra en beslutning om å spare til en kompleks formelt dokument som analyserer alle aspekter av din økonomi.

En enkel måte å utvikle en økonomisk plan er å begynne med å skrive ned dine mål. Derfra kan du begynne å kartlegge en plan for hvordan man skal oppnå disse målene. Evaluer din nåværende situasjon og begynne å forske på måter å få deg fra der du er nå til der du ønsker å være.

Men husk, en finansiell plan vil ikke oppnå dine mål for deg. Snarere, det handler om å utvikle en plan tvinger deg til å tenke på hva du ønsker å oppnå og hvordan du vil gå om å oppnå det.

Selv om det er sant at noen form for økonomisk planlegging er avgjørende for voksende rikdom, også mye planlegging og ikke nok dette gjort kan faktisk ødelegge din formue.

Hvis du er en konsernledelse med en seks figur inntekt, stor formue og en familie som er avhengig av deg, kan det være lurt å vurdere å betale en profesjonell til gjøre en omfattende gjennomgang av den økonomiske situasjonen. Du kan bli overrasket over hvor mye penger henne eller hun kan spare deg i skatter og kapitalforvaltning beskyttelse.

Men altfor ofte, unge mennesker med liten formue og lite inntekt blir snakket til å betale tusenvis av dollar for å sette sammen en finansiell plan. Sannheten er, for de fleste av disse menneskene, den beste økonomiske plan de kan be om er å spare mer penger. Og betale noen $ 1000 for å fortelle deg det er ikke en god måte å starte.

Husk, det er nok av finansielle rådgivere som vil skrive en svært grunnleggende økonomisk plan for gratis. Selvfølgelig håper de ofte at du vil kjøpe andre tjenester gjennom dem i bytte, men du må som regel ingen forpliktelse. Hvis du har en bankkonto, kan du snakke med noen i banken som kan være i stand til å sette noe enkelt sammen for deg. Hvis du har en liten investering konto med en megler, det &'; megleren har god sjanse muligheten til å hjelpe deg med å utvikle en økonomisk plan.

I tillegg er det mange steder på internett med verktøy du kan bruke for økonomisk planlegging.

Noen som har spesialisert seg på finansielle planer vil ofte kreve en betydelig gebyr for denne tjenesten. Hvis en kompleks plan er hva du trenger, vil dette trolig være det beste alternativet fordi tjenesten de tilbyr er svært omfattende.

Men for folk flest, sende en stor del av den månedlige inntekten til en finansiell planlegger å utarbeide et stort dokument som du aldri vil lese er bortkastet tid og bortkastede penger.

Så selv om det &'; s viktig å ha en plan, don &';. t bruke all din tid og penger planlegging

I stedet arbeidet med økende inntekt og kutte kostnadene, slik at du kan å spare penger og bygge din nettoformue. Når dine eiendeler er betydelig, og den økonomiske planen blir mer kompleks, så kan du ta kontakt med en finansiell planlegger som kan vurdere din situasjon og søke etter helheter i din økonomiske plan
.

rikdom - skape rikdom og bygge rikdom

 1. De 13 navngitte prinsipper av den nye Think og vokse Rich
 2. 4 Kvaliteter skal se etter i Trykk Washers
 3. Skiftende Verdien av Money
 4. Hvordan finne ut om noen er Narcissistic
 5. Investerings I Success Coach og hvordan gjøre Profit
 6. Kan jeg investere i Tax Liens Med penger fra min pensjonisttilværelse konto
 7. Sannheten om Penger & Wealth
 8. Kan du hjelpe meg å bli millionær, Napoleon Hill?
 9. Sammenligning Generic vs Merkenavn Items
 10. 3 (flere) grunner til at budsjettering betyr ikke Work
 11. Vil du vite hemmeligheten for å tjene penger? (Pssst ... Det er ingen hemmelighet!)
 12. Hvor ofte bør du spille Plukk fem Lotto til å vinne?
 13. Nøkkelen til å skape din egen verdiskapning Plan
 14. Opprette Rikdom ved ombygging?
 15. Hvordan Likable er du?
 16. Rikdom uten jobb ved Andy Fuehl
 17. De tre Gylne av å investere for å hjelpe deg å nå dine finansielle Goals
 18. Rikdom Building Institute- Relaterte retningsgivende For Rikdom Building Plan
 19. Hvordan økonomisk vellykket folk penger Decisions
 20. Endre ditt forhold til penger Forever