En opphopning av Riches

Little Things Mean A Lot

En av de største suksess prinsippene for all kalles Law of Opphopning. Denne loven sier at alt er flott og verdig i menneskelivet er en opphopning av hundrevis og noen ganger tusenvis av små anstrengelser og ofre som ingen noen gang ser eller setter pris på. Den sier at alt akkumuleres over tid. At du må legge i mange, mange, mange små tiltak som ingen ser eller setter pris før du oppnår noe verdt. Det & rsquo; s som en snøball. En snøball starter veldig liten, men det vokser som det legger millioner og millioner av ørsmå snøflak og fortsetter å vokse som det samler momentum.

Lær hva du trenger å lære største nettstedene Det er tre områder hvor loven for akkumulering er viktig. Den første er i området av kunnskap. Din kropp av kunnskap er et resultat av hundrevis, kanskje tusenvis, av små biter av informasjon.

Enhver person med en stor kunnskapsbase har brukt tusenvis av timer på å bygge den kunnskapsbasen ett stykke av gangen. Og det du ser når du møter den enkelte er en ekspert på sitt område, med det høye nivået på kunnskap som gjør ham svært verdifull i markedet.

Lagre Dine Penger

Det andre området hvor loven av opphopning fungerer er med hensyn til penger. Hver stor formue er en opphopning av hundrevis og tusenvis av små mengder av penger, og stedet å begynne er å ta så mye penger som du kan akkurat nå og begynne å lagre det. Når du begynner å spare penger, setter det opp et kraftfelt av energi og det utløser loven om tiltrekning. Som et resultat du begynne å tiltrekke deg enda flere biter av penger for å legge til din sparing.

Vil du vite lover suksess?
Det finnes lover som forklarer hvordan folk oppfører seg i en gitt situasjon. Lover som forklarer hvorfor noen mennesker triumf mens andre mislykkes. Disse lovene kan forutsi utfallet i livets spill. Hvis du lærer disse lovene, og bruke dem & ndash; Du vil bli en vinner

Tiltrekke Riches inn i livet ditt
Og jeg & rsquo;. Har snakket med mange, mange vellykkede mennesker, og de & rsquo; ve fortalte meg den samme historien. At så snart du begynner å sette sparepenger til side, det begynner å tiltrekke seg inn i livet ditt og inn i arbeids alle pengene som du trenger for å nå dine mål. Grunnen til at folk flest pensjonere fattige er de aldri sette de første spare til side til å begynne med.

Hent den erfaringen du trenger
tredje område hvor loven om opphopning gjelder er i området av erfaring. Du & rsquo; ll finner at vellykkede mennesker i alle felt er de som har langt mer erfaring på dette feltet enn gjennomsnittet. Og det er ingenting som erstatter opplevelse. Enten det & rsquo; s i næringslivet eller entreprenørskap eller ledelse eller foreldre eller salg eller noe annet. Mange folk ikke ta den risikoen som er nødvendige for å flytte ut av sin komfortsone, fordi de & rsquo; re redd det vant & rsquo; t trene

Alt teller
Men faktum er. at før du flytter ut av komfortsonen og få erfaring fra å gjøre feil, det & rsquo; s ikke mulig for deg å vokse og bli i stand til å tjene mye penger som du ønsker. Nå her & rsquo; s nøkkelen til lov av akkumulering. Den sier at alt teller. Alt du gjør teller. Den største feilen folk gjør er at de tror at bare det de ønsker å telle, teller. At når du leser en bok, når du lytter til en lyd-program, når du går til et kurs, når du går til sengs tidlig og du stå opp tidlig og du jobber, alt teller. Og det & rsquo; s alle kommer på pluss-siden av hovedbok

Use Your Time Well
Men når du ser på TV, kaste bort tid, henge ut, tøyse rundt og så videre. , alt som teller, også, og det & rsquo; s kommer på den negative siden. En person som har et flott liv, etter loven i akkumulering, er en person som & rsquo; s samlet langt flere studiepoeng på kredittsiden enn belastninger på debetsiden. Og her & rsquo; s et viktig poeng. Hvis det du gjør er ikke å bevege deg mot dine mål, så er det & rsquo; s beveger deg bort fra dine mål. Ingenting er nøytralt. Alt som du & rsquo; re gjør er enten beveger deg mot de tingene som du ønsker å oppnå i livet, til den personen du vil være, rikdommen du ønsker å samle, eller det & rsquo; s beveger deg bort. Alt teller. Loven om opphopning sier at alt teller.

Action Øvelser
Først begynne i dag å bygge din kunnskapsbase i faget som kan være mest nyttig for deg i å oppnå økonomisk uavhengighet. Enten det tar en uke, en måned eller et år for å bli grundig kunnskapsrik, spiller det & rsquo; t saken. Bare å komme i gang i dag.

For det andre, få så mye erfaring som mulig i din valgte feltet. Starte litt tidligere, jobbe litt hardere og bli litt senere. Ta sjanser og prøve hver annen måte du kan tenke deg å nå dine mål. Denne erfaringen er uvurderlig, og det akkumuleres over tid

De universelle lover suksess og prestasjon


. & Nbsp.;

rikdom - skape rikdom og bygge rikdom

 1. Hemmeligheter for Overdådige Bo ... nå og for alltid 
 2. Bestem nye måter å tiltrekke penger å forbedre din økonomiske Objectives
 3. Grunnleggende om The Wealth Pool
 4. Kjærlighet & amp; Penger i Astrology
 5. De-Stress å leve et rikt Life
 6. Video Marketing: En Introduction
 7. Viktigheten av planlegging for Wealth Transfer
 8. The Power of Investment
 9. Den Gull Sølv Ratio og hvorfor Silver er fortsatt Undervalued
 10. Utover penger og makt - et nytt sett med values
 11. Den Risky Business of en egenkapital Market
 12. Syv spørsmål til Money
 13. De 9 Insights av Velstående Soul
 14. The Ancient Law of Prosperity
 15. En guide til å kjøpe din første leie eiendom og bli en Landlord
 16. Peter Fogel s Hvordan Financial Planning kan hjelpe Over 40 mengden! (Psst! Det er du!) 
 17. Pengene eller livet ditt - Choose
 18. Arbeid hjemme gjør Online Jobs
 19. En endring i strategi for å øke min INCOME
 20. Hvordan ta kontroll over Sliter bedrifter med liten eller ingen Capital