Hvordan lande avkastning du kan ta til Bank

Når det gjelder investeringer og avkastningsberegningene mange mennesker fortsatt får det galt. Den som sa at en pluss en er to var riktig i teorien; men når det kommer til virkeligheten denne teorien bare gjelder når du er ferdig ligningen. Husker da matte oppdraget omgjort til en avhandling skrevet i noen fremmedspråk? Du vet pre algebra, algebra da de hardere matematikk klasser som geometri, trigonometri og kalkulus. Vel disse temaene er resten av historien.

Jeg virkelig begynte aldri å forstå viktigheten av matematikk inntil en dag jeg satt oppmerksomme på et seminar. Det var første gang jeg noen gang hadde blitt utsatt for teorien om at markedsføring for enhver bedrift er bygget på en geometrisk skala som vokser både i en lineær og eksponentiell proporsjoner. Vel det slo meg som et tonn murstein. Jeg visste før jeg deltok på dette seminaret, og akkurat da tryggheten av programleder & rsquo; s utsagn om at dette gjaldt også for vekst av penger. Alt som har evnen til å vokse fungerer på denne måten. Her disse to eksemplene er sant i både praktisk anvendelse og teori for disse samme grunner

Du vet en årlig prosentvis avkastning kan være antall som ble spilt inn i ytelse.; nettoeffekten av resultatene vil være basert utelukkende på de andre implicating faktorer som din samlede bruttoinntekt, næringsinntekt, skattegrunnlaget, skatt ly, margin på transaksjonsgebyrer, samt din forverret levekostnader og inflasjon. Du vant & rsquo; t har samme utfall som en annen person med ulike forhold; selv om du både hadde investert like mye og hadde matchende portefølje plukker. Brutto ytelse vil være lik, men de ytre faktorer vil likestille til forskjellige resultater.

Så din netto avkastning er antallet som vil få deg til målet. Du trenger dette nummeret for en sann og klart syn på banen; hvilke justeringer du trenger å gjøre for både kort og langsiktig planlegging. Nå som vi har en visjon om større objektiv kan vi jobbe den bakover for å se hvor forbedring er nødvendig. Du må analysere dagens situasjon til å ta måling av din nåværende tidslinjer for personlige eiendeler som for eksempel pensjon, barnas college, stiftelser og veldedige bidrag, kontanter behov med en preemptive kostnader basis analyse for elementer som langsiktige likviditetsbehov, medisinsk dekning, tannlege og visjon omsorg, reiseliv, underholdning og de nødvendighet elementene vi drømme om.

Når du har data, fakta og tall din rapportering vil gi deg løst for X svar. Med dette nummeret kan du få et klart bilde av hvor mye avkastning dine investeringsbehov er; hint, jo lengre sikt av investeringen større avkastning må være for å dekke langsiktig kapital prinsippet reduserende og skattemessige faktorer. Jo kortere investerings større avkastning må være for akselerert vekst
Er du begynner å se et mønster her.; avkastningen må være store nok til å dekke utgifter, samt å ha konsistensen til å utføre i de mest volatile markedsforhold så vel som i gode tider.

Når du søker etter disse investering kjøretøy hva er de viktigste indikatorene du trenger skal se etter, lang levetid, styrke, overhead reduksjon, skatt ly evne og generelle sterk avkastning? Bare en liten håndfull av disse bilene har vist seg sterk nok til å gjøre sine krav til berømmelse. Over alt i bransjen en ti prosent avkastning er et gjennomsnitt markør, kan du få fast avkastning i de fem og ni prosent på hele dagen lang

Sterk ytelse.; ofte kalles millionær avkastning fordi de vil vokse din kapital mye raskere og skape mer rikdom for din enn styringsrentene. Bankene vanligvis gir ut null til to prosent på sine sjekking, sparing eller pengemarkedet kontoer. Noen gir litt høyere neste steg opp er i cd-er eller obligasjoner og fond, igjen disse er lav risiko lav lønn. Livrenter betaler faste og variable priser i samme område.

Etter dette begynner å flytte inn til lager og råvaremarkedet her kan du gjøre litt høyere avkastning med mer eksponering fordi betting mot selskapets ledelse, salg og ytelse du har ingen kontroll eller innsideinformasjon for å veilede dine avgjørelser bare en kjedelig prospekt for å hjelpe deg å prøve å forstå hvordan ting var i selskapet før utskriftsdato.

For mer aggressive alternativer du har både risikodrevet og redusert risikoeksponering faktorer involvert. Jeg foretrekker personlig redusert risiko i de fleste av mine langsiktige investeringer. Denne måten jeg slipper å holde på hvert sekund, jeg bruker forverret interesse pluss høy avkastning med investering kjøretøy som gir konsistent ytelse slik at min stress samt markedsrisiko er enormt redusert.

Millionaire avkastning tjene nok av positiv avkastning for å kompensere for de påvirkninger vi alle må bære. Hovedsak millionær avkastning er i overkant av tjue prosent per år. Så hvis du kan forestille deg pengene dine vokser tre prosent eller tjue-tretti prosent eller mer per år kan du få ideen. Det er som å fylle opp en tolv unse glass med vann med et øye dropper eller bruke kranen. Hvor man skal du velge?

Du kan bruke en brannslange, men du kan blåse glass ut av disken, kan du prøve den rasende white water enda en gang kan du miste din glass og eller hele evne til å reinvestere i en ny glass etter at du har mistet den. Du ser for mye eller for lite strøm i din portefølje kan ha en negativ effekt. Ditt valg av eiendeler må være spesifikke for dine krav ikke de av en finansiell rådgivere lommeboken.

Pass på at du forstår hvordan alt passer sammen i livet ditt før du gjør de kritiske beslutninger. Har du fått riktig utdanning og føler deg komfortabel at dette er hva type investeringer du trenger. Gjør ingen tvil om det alle trenger å bli immunisert og beskyttet mot økonomisk katastrofe og økonomisk analfabetisme; det er en epidemi i samfunnet som spiser folk i live. Det er rane dem i sin ungdom og vitalitet og gjør hverdagen vanlige folk inn i bitre, sure og gretne borgere elendig med ut kommer av deres liv.

Alt på grunn av de valgene de har gjort om penger og de valgene de gjorde håndtering penger. Du har valget mellom å lande store enorme fortjenester eller magre fortjeneste som lar deg gretten. Få orden på økonomien vite før det er for sent. Gjør smarte bevisste valg og lære av og som fører av fortjenestepotensial på måter å sikre seg mot kapitalnedsettelsen og utryddelse. Gjøre de beste valgene du kan til enhver situasjon for å tiltrekke det du både ønsker og trenger å blomstre og vokse.

Søk etter de skjulte og mindre kjente investeringer deretter forskning dem før du har svart på alle spørsmålene dine, har bevis at det fungerer for alle de involverte, og ta et valg er dette riktig for deg? Gå videre gjør det da vente på resultatene returnerer til å vise seg sterk og gjøre deg stolt
. & Nbsp.;

rikdom - skape rikdom og bygge rikdom

 1. Effektive måter å rikdom management
 2. Gjør Unto Others
 3. Prosperity Bevissthet - Tips for å tiltrekke mer rikdom Into Your Life
 4. Tenk som en Millionaire
 5. Få ditt Skatt Liens å Redeem
 6. Er du i kontroll over din økonomi? 
 7. Hva gjør Jerry Seinfeld, Time Travel, og flere personligheter har å gjøre med suksess 
 8. The Peoples Program Cash Gifting? Hva du bør vite før du Join
 9. Secrets å vinne i lotto lett! 
 10. Utvikle en velstand Concsiousness
 11. De tre trinnene i System-Improvement
 12. Er begrensende forestillinger om penger Holde deg fra suksess og økonomisk sikkerhet? 
 13. Hvordan ta Riktig Action
 14. Dine Penger Relationship
 15. Hvordan øke dine vinnersjanser I Plukk fem Lotto
 16. Hvordan bli rik nå (når du Wanna Get Rich Quick) 
 17. Hvordan økonomisk vellykket folk penger Decisions
 18. Hvorfor være middelklassen når du kan bli rik? 
 19. Anvendelse av energi av penger til din life
 20. Hvordan tjene penger Online som Myspace og Facebook