Planlegge for suksess? Ikke la ut den viktigste ingrediensen!

Ifølge forskning utført av Martin Seligman, Ph.D., pessimistene er oftere rett, men optimistene oppnå mer. Optimisme er en emosjonell intelligens kompetanse, kan læres, og det kan være dobbelt så viktig for din suksess og lykke som din IQ. Ta en titt på noen av denne spennende forskning!

Optimister tilskriver hver suksess som permanent, generalisere til alle deler av sitt liv, og tilskriver det til sin personlige innsats. Når en optimist vinner en kontrakt, vil han eller hun tenker: "Jeg har alltid vinne kontrakter fordi jeg er god på jobben min!"

Optimisme gir energi. Det fører til energisering og forventning om suksess i fremtiden. Konsekvensene av negative holdninger er negative ting som fører deg til å trekke seg fra situasjonen med redusert entusiasme. Fordi pessimistene generaliserer negativt, feil på en oppgave blir redusert entusiasme for jobben som helhet og sine evner generelt. Dette er den "quitter" mentalitet.

Optimisme kan utjevne andre faktorer. Met Livet ansatt 129 personer som ikke helt passerer bransjen test, men de testet høyt på en optimisme attributional stil test. Disse optimister Utsolgt pessimistene med 21% i det første året, og med 57% i år 2.

Optimister bli bedre og bedre; pessimistene blir verre og verre. Universitets svømmere ble fortalt at de gjorde det dårlig i en hendelse (ikke sant). Den neste svømmetur, optimistene gjorde like godt eller bedre, mens pessimistene gjorde verre, noen (inkludert lagets beste svømmere) betraktelig verre. Pessimistene tilskriver én feil til deres samlede evne og mister tillit. Optimister kan miste ett poeng og gå videre til å vinne kampen, tapte en kamp og går på å vinne kampen.

Optimisme indikerer når du skal bruke en bestemt spiller. Bruk optimister i vanskelige omstendigheter, og etter svikt. Ikke bruk pessimister når de nettopp har mislyktes.

Ha dette i bakhodet når du administrerer laget - din suksess teamet hjemme og på jobb. Tross alt, kan du ikke gjøre det alene!

Sport studier tyder på at lagene har målbare og menings attributional stiler, spår teamet attributional stil hvor godt team vil gjøre ut over lagets evne, er suksess spådd av optimisme, svikt av pessimisme, og forklarende stil synes å ha størst effekt når et lag er under press - etter et tap eller sent i nære spill.

Kriterium for bruk av optimisme: Hva er konsekvensene av svikt? Hvis de er høy, ikke bruk optimisme. Hvis de er lavt, bruker optimisme.

Seligman foreslår å bruke Optimisme i prestasjoner og prestasjonssituasjoner, og når du ønsker å inspirere og lede andre. Tenk på Mohammed Ali. Hvordan kunne han gå inn i ringen hvis han ikke trodde "Jeg er den største!"?

Når det ikke å bruke Optimisme? Når du planlegger en risikabel og usikker fremtid, og innsatsen er høy. Det er et visst innslag av reality-bøying til optimisme, og noen jobber og noen situasjoner ikke egner seg til dette: økonomisk analyse, brobygging, flyr et fly. Optimisme fungerer best i salg, høyt stress arbeidsplasser, ytelse situasjoner, og alt hvor hyppig avvisning er en faktor.

Don & rsquo; t forvirre Optimisme med en quick-fix positivitet ting. Essensen av optimisme er det du tilskriver dårlige hendelser til og unngå den negative spiralen. Tenk på tre Ps - permanens, pervasiveness og tilpassing. Jo mer å tillegge negative hendelser til midlertidige ting, begrenset kun til den konkrete situasjonen, og har ingenting å gjøre med deg som en utløsende faktor, jo mer optimistisk du blir og jo mer suksess vil du ha!

Når du planlegger for din suksess, planlegger først og fremst å være optimist. Det er det første jeg satt på plass for min coaching klienter, og jeg har sett det gjøre underverker
. & Nbsp.;

voksen og senior utvikling

 1. Er du en del av problemet 
 2. Utføre Ens Mission i Life
 3. Sannheten om Adult ADHD
 4. Hals kreft årsaker og dens symptoms
 5. Jeg liker style
 6. Klatre ut av Fog
 7. Rist en etappe! 
 8. Gjør det til en ÒHappyÓ New Year
 9. Behovet for Training
 10. 'Twas the Night Før Christmas
 11. Når gjøre det riktige valget Goes Wrong
 12. Topp 10 Veldig Nyttige eller nødvendige ting for alle over 30 å ha eller å Know
 13. Du trenger ikke å være alene for å nyte en Assisted Living Residence
 14. Naturlige måter å øke din energi, tips samlet langs way
 15. Etter en krise eller Trauma
 16. Endangered Working Male
 17. Jeg fikk en ufortjent gave. Interessert i en 
 18. The Power Of Context
 19. Effekter av alkohol for Eldre Adults
 20. Inkontinens: Postpartum Isolering og andre relaterte things