Undereating er hemmeligheten til helse, skjønnhet og Longevity

En av de mest effektive måter å slå tilbake den biologiske klokken, forbedre din helse og bli mer strålende er å sterkt redusere mengden mat du spiser.

Faktisk den resulterende genuttrykk initiert av kalori begrensning er den eneste bevist & ldquo; anti-aldring & rdquo; metode kjent.

Den enkle sannheten er jo mer mat du spiser jo raskere sykdom, vil alderdom og død kommer din vei.

De fleste av oss er slaver til de matvarene vi spiser stadig overbelaste vår fordøyelsessystemet med ernæringsmessig blottet junk som til slutt ender opp med å ta oss ett skritt nærmere døden med hver bite tatt.

Vi spiser når vi er glad, trist, lei, feire, sosialisering, ensomme og muligens utallige andre grunner, men viktigst vi spiser når vi aren & rsquo; t selv sulten

Vi har blitt programmert av kraftig næringsmiddelindustrien propaganda at mat er svaret på alle våre problemer når sannheten er det kan være den største årsaken til dem.!

De fleste av oss aldri gi våre overarbeidet fordøyelsessystemet en pause slik at det å få tettet med putrefied avfall som etter hvert begynner å forurense alle cellene i kroppen din som til slutt fører til sykdom og for tidlig aldring.

Sunn strålende skjønnhet på utsiden kan bare oppnås når du er ren på innsiden, og mens interne renser er et flott verktøy for å gjøre dette langsiktige resultater kan bare oppnås hvis du lære å stoppe stuffing selv med mat som kroppen din ikke trenger og kan ikke behandle effektivt.

Den menneskelige kroppen trenger svært lite mat å reparere og vedlikeholde seg selv. En mer korrekt uttalelse ville være at kroppen trenger svært lite næring til å reparere og vedlikeholde seg selv

Rewind hundre eller så tusen år, og du & rsquo;. Ll finne våre forfedre jakt etter og samle maten ofte reise lange avstander ( trener) om dagen og spise et enkelt måltid på kvelden. Disse menneskene var kraftig, rask, hadde skarpe sanser og antas å ha vært svært intuitivt og likevel er de ofte fastet i nesten tjuefire timer hver dag

Riktignok disse folkene gjorde & rsquo;. T leve for lenge, men de sannsynligvis døde fra tøffe klimatiske forhold eller i kjevene til en sabel-tann tiger og ikke fra sykdom forbundet med kronisk forstoppelse som kan spores tilbake til årsaken til mange plager som plager mennesker i dag.

Å foreslå noen kunne bli sunnere, øke sin energi, utvikle bedre intuisjon og forsinke aldringsprosessen ved å spise bare ett måltid om dagen er ofte sett på som ren latterlig i et samfunn som blir stadig påvirket av resultatene av forskning ofte finansiert av næringsmiddelbedrifter som bare ønsker å selge mer av deres produkt.

Så jeg foreslår at du bør spise bare ett måltid om dagen?

Det jeg foreslår er at du starter avhør dine synspunkter på mat og hvordan de utviklet.

Don & rsquo; t spise med mindre du er sulten.

Gi pålagt tunge fordøyelseskanalen en pause hver så ofte som vil frigjøre vital energi kroppen kan bruke i andre mer viktige steder som å reparere og healing.

Alle religiøse ledere som Buddha og Jesus fastet og anbefalt den til sine tilhengere, og mens Jesus angivelig fastet i førti dager, kan store fordeler oppnås ved å faste i 24 timer bare én dag i uken.

En annen en dag fort kan hjelpe deg å miste vekt og ser år yngre tross alt kalorirestriksjon, etter utallige dyrestudier har vist seg å gi svært gode helsefordeler og forlenge levetiden.

Tenk å gjøre mer forskning på de mange fordelene med faste og deretter begynne å spise mindre, mye mindre. Anmeldelser . & nbsp;

slanking og vekttap

 1. Spise for energieffektive Diets
 2. 3 tips for vekt miste diet
 3. Miste vekt med hypnose - Oppdag resultatene for at innovative Approach
 4. sinnssykdom trening sporing kit og p90x reviews
 5. Spiseforstyrrelser: A MAN'S Problem 
 6. Tips for å miste fett enkelt og Properly
 7. Vårrengjøring: Klar til å dumpe nonproductive vaner som holder deg tilbake 
 8. Vekttap og Affirmations: Hvordan Begge går hånd i Hand
 9. Hvordan bygge et hjem trenings center
 10. Fem Secret Sukker Foods å Avoid
 11. Hvordan å miste fat.
 12. 3 Dag - Garantert å ødelegge din flab Alltid GRATIS Dynamite Vekttap Plan
 13. Best 8 Body Training rutiner for Weight Loss
 14. Weight Control Reduserer Diabetes Risk med 58 Percent
 15. Hvilke dietter for vekttap er virkelig effektive 
 16. En analyse av en Dwindlingly legitim Market: The HCG diet
 17. Best Fat Loss Workout hjelper kroppen i å brenne ned Calories
 18. Enkle måter å lage mat Fat Burning måltider i korte perioder av gangen! 
 19. Hvorfor du ikke mister vekt 
 20. Økende vekt i overgangsalderen: Det er ikke din feil, det er din Hormones