Ikke noen gang bli Lost

Jeg snakker ikke om å være i skogen og ikke vite vei ut, selv om det kunne brukes som en analogi. Det jeg mener her er ikke noen gang være uten en vei kart over hvor det er du skal, eller hvor du ønsker å få til, hvis du ikke har det så du er tapt, og når du er tapt er det veldig lett å drive eller bli en omstreifer, og den uheldige ting om drifting er at det nesten alltid fører til et sted som heter steds.

Det er alltid viktig å være fokusert på hva du vil, men hvis du ennå ikke er sikker på hva det er så er det like viktig å være fokusert på noe, selv om det ikke er for lang sikt .

Og det kan være at du vil aldri vite hva du vil gjøre med livet ditt, dette er OK, så er det sannsynligvis mange interessante mennesker som ikke visste hva de ville gjøre med livet sitt. Men det betyr ikke at du burde & rsquo; t ha fokus i livet ditt.

For eksempel, hvis du vet at du ikke ønsker å jobbe for noen andre, men du vet at du ønsker å bli musiker, så alltid holde fokus på "bli musiker & rsquo; del, og ikke dvele ved det faktum at du ikke er fokusert på å jobbe for noen andre

Et annet problem med & quot;. går tapt & rsquo; tenker for mye, noe som i seg selv kan være som å gå i en labyrint, gå rundt i sirkler og aldri finne utgangen, er det virkelig ikke noe gøy i det hele tatt, spesielt når du legger litt ekstra negativitet inn i miksen.

Det finnes måter å tenke som kan føre til kreativitet og nye ideer, det er også en måte å tenke på som kan føre til svært mørke smug og store veisperringer, som er den type tenkning jeg snakker om her, en type tenkning som er best unngås.

Hvis du begynner å tenke negativt da en god ting å gjøre er å begynne å fokusere på ting som du har i livet ditt. Vi har nesten alltid mer enn vi vet i våre liv, selv om vi tror noen ganger at vi ikke av og til gå seg vill i egne tanker.

Men å komme tilbake til å være tapt, bør du alltid vet hva du vil, selv om det er en ekstra $ 200 i måneden for å hjelpe med regninger, minner deg om dette vil alltid være bedre enn å si & quot; I don & rsquo ; t vet hva jeg vil og rsquo ;.

Hvis du har en idé om noe du ønsker å gjøre på kort sikt, men kanskje ikke på lang sikt, hold deg til det, å være fokusert på kort sikt vil trolig stimulere flere ideer enn å innrømme at du er tapt og vet ikke hva jeg skal gjøre. Når du har en idé om noe å gjøre, er det best å følge dine instinkter og gå med den. Selv om det ikke er det du ønsker å gjøre i 5 år, det kan godt kaste lys over noe som du ønsker å gjøre i fremtiden.

Hvis du begynner å bli lidenskapelig om å gjøre noe, og følger den gjennom, så denne loven alene kan ta med seg sin egen belønning.

"Det virker noen ganger som intenst ønske skaper ikke bare egne muligheter men sine egne talenter. "

Hvis du er tapt i livet ditt og ikke sikker på hva du ønsker så noe vil alltid være bedre enn ingenting. Velg noe og fokusere på det fullt, ikke gjør det halvhjertet. Spør deg selv hva det er du vil skal skje fra den nye aktiviteten, sette noen mål og resultater, for eksempel minne deg selv om hva du vil skal skje i 3 måneder eller 6 måneders tid, og sørg for at du får det, ikke stopp før du oppnå det.

Få involvert i noe, ikke være en omstreifer som bare la livet passere dem, gå ut, få opptatt, være noen og begynne å gjøre noe skje i livet ditt.
. & nbsp;

menneskelig utvikling

 1. Er psykisk mishandling i ekteskapet gjør deg 'Crazy'? 
 2. Hva er CBT? 
 3. Tid vil bare kjøre ut når du Do
 4. *** Hva er Transformational Human Development? 
 5. Endret Ahoy 
 6. Humanity av motivet bak umenneskeligheten Handling (film vurdering) 
 7. Hvordan du blir valgt for en attack
 8. Du trenger å gjøre for å vokse høyere? Vet disse naturlige Økende Taller Secrets
 9. Jo mindre jeg vet at jeg vet, jo klokere jeg Become
 10. Våg å Grow Up - Introduction
 11. Ord er The Roots Of War
 12. Sosial fobi og sosial angstlidelse - Rask behandling gjennom Drømme Translation
 13. Viktige faktorer for vellykket Parenting
 14. Termite Control-control Nightmares
 15. Effektive Tips for personlig utvikling-Selv Grooming
 16. The Ripple Effect
 17. Å være den beste du kan , bare være Yourself
 18. Reach for the Stars: Å gjøre drømmer til virkelighet i Human Services
 19. Vanlige feil folk gjør Angå Drug Rehabs
 20. Pulserende Colour