Tips for en sunn Pregnancy

Graviditet kan gjøre en kvinne føler seg fantastisk. Man bør ta godt vare under svangerskapet for å sikre helsen til både seg selv og den nye babyen vokser inni

& laquo;. En mor & rsquo; s glede begynner når nytt liv rører inne når en liten hjerteslag høres for aller første gang, og en leken spark minner henne på at hun er aldri alene.

Du kan føle deg fantastisk under svangerskapet hvis du tar godt vare på deg selv. Øke dine sjanser for en sunn graviditet ved å følge disse fornuftige tiltak for å holde deg i topp stand:

1.Pregnant mor bør lære så mye som mulig om de fantastiske måter for hvordan kroppen hennes er i endring, og hvordan hennes baby er vokser inni.

2.It er lurt å snakke med mor, venner og andre mødre om deres graviditet, fødsel.

3.Reading gode bøker, se videoer og delta på kurs på normal graviditet og barnefødsel vil hjelpe mye.

4.Learn så mye som mulig om de fantastiske måter som kroppen din er i endring, og hvordan babyen vokser. Snakk med din mor, dine venner, og andre kvinner om graviditet, fødsel. Delta på svangerskapsrelaterte klasser, lese de aktuelle bøkene, og se videoer om normal graviditet og fødsel.

5.Eat en godt balansert kosthold og drikke mye vann.

6.Avoid stoffer som kan være farlig for deg og barnet ditt, for eksempel sigaretter, alkohol og gate narkotika. Ikke ta noen medisiner, selv over-the-counter varianter, med mindre du har diskutert dem med legen din og tatt hans godkjennelse.

Les i detalj om graviditet, typer graviditet, overgangsalder og alt og alt relatert til assistert befruktning som IVF, ICSI, IUI, TESA, MESA, surrogacy, embryo, egg og sperm frysing på http://www.rupalhospital.com/infertilitytreatmentformaleandfemale.html

7.Remain aktiv! Fortsett med treningsprogrammer som du ble følgende før du ble gravid, endres, hvis det er nødvendig, i henhold til anbefalingene fra legen din. Hvis du ikke har trent i det hele tatt før du blir gravid, bør du vurdere å gå inn for å gå eller svømme. Begynn med korte perioder med trening, og gradvis øke mengden av tiden.

8.Get nok hvile. Lytt til kroppen din for å finne ut om du trenger korte pauser i løpet av dagen, samt å finne ut hvor mange timer søvn du trenger om natten.

9.Talk til babyen din og nyte den voksende bånd med ham. Forskning viser nå at babyer kan reagere på den følelse av kontakt så tidlig som ti uker av svangerskapet! Litt senere, kan de reagere på lys, stemmen din, musikk og andre lyder.

10. Prøv å redusere stress i livet ditt ved å praktisere stress management teknikker som langsom og dyp pusting, yoga og avslappende ulike muskelgrupper når du føler deg stresset.

11.Plan barnets fødsel. For de fleste kvinner, er prosessen normal, naturlig og sunt.

12.Enjoy denne spesielle tiden i ditt liv! Din mann og kan din familie og venner kan hjelpe deg å få mest mulig ut av denne fantastiske overgangen. Ha tillit til kroppens evne til å vokse, næring og føde dette barnet akkurat som kvinner har gjort i århundrer.

13.During graviditet, mange kvinner er svært motivert for å være så sunt som mulig, slik at de kan gi sine barn den beste starten i livet. Graviditet er en utmerket mulighet til å utvikle gode helsevaner; du kan bruke disse vaner for å holde deg frisk for resten av ditt liv!

Alt innhold her, inkludert råd fra leger og annet helsepersonell, bør vurderes som mening bare. Alltid søke direkte råd fra din egen lege eller besøke oss i forbindelse med eventuelle spørsmål eller problemer du måtte ha om din egen helse eller helsen til andre.

Rupal Hospital for Women er en premiere leder i kvinners helse siden 45 lange år, og er forpliktet til å gi kvinner med høyeste kvalitet og mest avanserte helsetjenester gjennom alle faser av svangerskapet og deres liv, fra oppvekst gjennom overgangsalder. Vårt team av eksperter spesialiserer seg på å hjelpe til å lage en høy-risiko situasjonen mindre stressende for mor, baby og familiemedlemmer.

Våre spesialister arbeide hånd i hånd i løpet av perioden av svangerskapet, under fødsel eller i løpet av post-partum perioden. Enten graviditeten er komplisert av enten medisinske eller obstetriske faktorer, våre leger og personale er dedikert til å hjelpe mødre og deres babyer oppnå best mulig resultat. Vår state-of-the-art teknologi og medisinsk ekspertise av vårt team aktivere Rupal sykehus for normal eller høy risiko svangerskap for å gi et svært avansert nivå av omsorg som er unik i byen Surat, Gujarat. Vi følger våre pasienter tett fra det punktet av henvisning til levering og utover.

Nå kan du ta kontakt med vår graviditet helsevesenet team for å levere en full sikt, sunn baby på http://www.rupalhospital.com eller følge oss på https://www.facebook.com/pages/Rupal-Sykehus-For-kvinner /121887391342443 planlegge en avtale Call på + 91-261-2591130 eller på http://rupalhospital.wordpress.com
. & nbsp;

menns problemer

 1. Generic Viagra trygt legemiddel mot erektil Dysfunction
 2. Strategier som støtter effektiv ereksjon & amp; vedlikehold av health
 3. Bli kvitt akne The Right Way
 4. Årsak og behandling av prematur Ejaculation
 5. Impotens Hoved forårsaker symptomer og Måte Treatment
 6. Hvordan og hvorfor kalde sår /Herpes Spread
 7. Dreven nattlige utslipp behandling for å stoppe Wet Dreams
 8. Tips for å vare lenger i senga - Stopp Premature Ejaculation
 9. Fordelene ved å være Fit og bygnings Muscles
 10. Hvordan å være en ekte Man
 11. Ditt Valg i Takle Erection Disfunction
 12. Viktigheten av testosteron i Male Body
 13. Årsakene til for tidlig Ejaculation
 14. Feromoner Behandling Anbefalt Av Helse Practitioners
 15. Viktig informasjon om The Truth About Six Pack Abs
 16. Riktig behandling av impotens Hjelper i Bedre psykologi for Patients
 17. Selvbevisst om størrelsen din? 2 Hjem Basert \\ ekstrautstyr Tips HVER Man bør prøve minst Once
 18. Slik Cure Overdreven precum Naturally
 19. Finne riktig behandling som kan stoppe hår Loss
 20. Hva kan jeg gjøre for å stoppe orgasme under søvn?