Naturlige hudpleieprodukter for menn: Hvorfor du bør gjøre Switch

Vanligvis menn ikke tar spesielt godt vare på huden sin. Stort sett er de barbere sine stubbles av i morgen, ta på litt etterbarberingsvann og det er bare om det.

Noen tar det et skritt videre og bruke en fuktighetskrem eller toning gel etter endt barbering rutine, men svært få er klar over at det å ta godt vare på huden deres er mye viktigere enn det.

Du skjønner, er integriteten av huden vital betydning for å hindre skadelige stoffer og mikroorganismer fra å trenge gjennom den naturlige hudbarrieren. Få menn innser at integriteten av huden er kompromittert ved å barbere. Barbering fjerner den naturlige barrierefunksjon i huden og gir potensielt skadelige ingredienser og mikroorganismer til å passere gjennom huden, mens kutt og sår åpne veien inn i blodstrømmen.

Selv når du bruker en barbermaskin, den Huden er påført med mikroskopiske kutt og sår (de don &'; t nødt til å blø), som kompromitterer integriteten av huden. Prosessen med barbering ikke bare fjerner den beskyttende syre mantel av huden, men i tillegg, fjerner barbering flere av de mest overfladiske hudlagene inkludert noen levende hud cellelagene, og dette gjør huden sårbar.

Denne svakheten er ikke bare begrenset til angrep fra mikroorganismer enten. Når den naturlige barrieren i huden har blitt kompromittert, molekyler som ellers ville blitt utelukket er nå i stand til å trenge gjennom huden og inn i de dypere lag av huden og potensielt blodet.

Naturlige hudpleieprodukter for menn som bare inneholder trygge, effektive og 100% naturlige ingredienser som eteriske oljer og urteekstrakter vil redusere denne risikoen. Essensielle oljer er kjent for å ha meget kraftige antiseptisk virkning, som hjelper til å holde mikroorganismer fra å trenge gjennom huden kompromittert og således forhindre infeksjon og inflammasjon i huden. Sammen med urteekstrakter, disse typer ingredienser berolige, nære og beskytte huden og hindre bakterier og andre mikroorganismer, osv, fra å komme inn i de dypere lag av huden.

I tillegg bruker bare trygt og naturlige ingredienser sikrer at potensielt giftige ingredienser, som vanligvis finnes i menn og' s hudpleieprodukter, er ikke en trussel – rett og slett fordi de &';. re som finnes i produktene

Man må også være oppmerksom på det faktum at uansett hva slags barberhøvel brukes, vil en rekke bakterier og andre mikroorganismer alltid være til stede på blad, selv en splitter nytt blad. Det er derfor meget lett å innføre disse organismene inn i blodet. I de fleste tilfeller, kroppen &'; vil immunsystemet håndtere dette raskt og effektivt, men ved å legge til farlige kjemikalier, som finnes i de fleste kommersielt tilgjengelige hudpleie og barberingsprodukter, i ligningen huden kan bli negativt påvirket

. ser en økning i hudens følsomhet blir rapportert av menn som ved nærmere undersøkelse ofte viser seg å være allergiske reaksjoner på ingredienser i hudpleieprodukter de bruker. Vi har sett at når de begynner å bruke 100% naturlig hudpleieprodukter og følge en systematisk hudpleie tilnærming, disse sensitiviteter tendens til å bli mindre og huden blir generelt sunnere.

Spesielt formulert naturlige hudpleieprodukter for menn er ikke jet allment tilgjengelig, men det er verdt innsatsen for å identifisere slike produkter for å unngå å forårsake unødvendige hudproblemer og potensielt farlige hudinfeksjoner
.

menns problemer

 1. Ta Herbal Supplement å bli sterkere Erection Naturally
 2. Tar piller for å Sist Longer
 3. Hvilken er den mest effektive Herbal produkt å kurere lav sædkvalitet Oligospermi?
 4. Komplikasjoner knyttet til bruk av utløpte Condoms
 5. Effektiv Herbal rettsmidler for Oligospermi Natural Cure
 6. Hvilken er den mest effektive Herbal produkt å kurere Nightfall Problem I menn?
 7. Slik Cure lav libido hos menn Hemmet Desire
 8. Testosteron Therapy vs Anabole steroider Use
 9. Kan Natural Male Enhancement End Blue Pill Domination?
 10. Tips for å øke sperm Count
 11. Er hun utro? - Mange Intetanende Husbands finne ut Too Late
 12. Erektil dysfunksjon - rammer millioner Sans Remedy
 13. Et par påminnelser før oral surgery
 14. Årsak og behandling av prematur Ejaculation
 15. Basic Male Enhancement Strategies
 16. Holistic Health For menn: Naturlig Hjelp For en forstørret Prostrate
 17. Firminite Mann Forbedringer overstiger grensene Competition
 18. Lav sædkvalitet - Naturlige måter å øke Fertility
 19. Legen Godkjent piller for å kurere Impotence
 20. Behandle Erection Dysfunction: Ereksjons Drugs & Natural Remedies