Følge Flow. The Power of Mind and Body Fitness

« Kroppen din trenger å gjøre mer tenkning, og hjernen din trenger å danse mer &"; - Chungliang Al Huang

Har du noen gang gjort noe å tenke med kroppen din? Hva med å danse med tankene dine? Disse spørsmålene kan virke dumt på første – rett ut av Alice in Wonderland - men de er faktisk veldig viktig.

En av de mest kraftfulle erfaringene fra den nye filmen "The Great Lesson" er betydningen av å ha en daglig fitness praksis som inkorporerer både sinn og kropp.

Hva er et tanke ~ Body fitness praksis?

En Mind ~ Body fitness praksis er det beste fra begge verdener. Enten vi velger yoga, kampsport, dans, tai chi eller løping, er den røde tråden som sinnet og kroppen jobber sammen i harmoni. Vi får vite at de ikke er separate enheter, men de er dypt forbundet og en del av den samme helheten. Den sinn beveger legemet og vice versa.

Tenk om en tid da du utførte en aktivitet på absolutt beste. Noen kaller dette å følge din flyt eller være i sonen. Du har sannsynligvis lagt merke til at hver handling var helt fokusert ennå helt uanstrengt.

Når du skriver inn denne strømmende plass eller sone tilstand, sinn og kropp er ett. De er ikke lenger kjemper mot hverandre. At &'; s hvorfor aktiviteten er så uanstrengt og så lett. Det &'; s som om du var et barn som leker i sandkassen igjen.

Hva er fordelene med Mind ~ Body fitness?

1. Quieting The Mind
Tenk på hvor mange tanker kjøre gjennom sinnet hvert sekund. Hvordan bremse gjør vi dette skred av tanker, spesielt når de er negative og motvirke produktiv for vår helse og lykke? Den raskeste måten å fortsatt sinnet er å bevege kroppen. En daglig fitness praksis bidrar til å gjenopprette balansen mellom kropp og sinn. I stedet for å være så sentrert i hodene våre og bekymre fortiden eller fremtiden, blir vi mer rotfestet og grunnfestet i den her og nå.

2. Selvdisiplin
Når du &'; re involvert i en daglig fitness praksis, er det ingen fridager, og det finnes ingen unnskyldninger. Hvis du &'; re syk eller barna dine handler ut, spiller det &'; t rolle – du få tiden fordi det &'; s så viktig. Når du legger til din praksis, bygger du opp denne selvdisiplin muskel litt hver dag.

3. Indre Spillanmeldelser Mens den fysiske siden av kondisjon får det meste av oppmerksomheten, bør det bli husket at positurer, teknikker og kroppsbevegelser er et speil av den indre arbeidet som blir gjort. Klart det &'; s kult å stå på hodet i yoga. Eller bundet gjennom luften i dansen. Eller enda knuse en treplate i karate. Det ytre ting har absolutt sin plass, men de viktigste er de indre belønninger som du høste fra din praksis. Du vil se bevis på hvordan du vokse og utvikle seg som et helt menneske, og andre vil se det også.

4. Prosessen Over Resultater
Mange blir besatt av de konkrete resultatene av deres egnethet praksis. Hva var min tid, hvor mange poeng jeg fikk, hva ble stillingen etc. Når vi gjør dette, får vi fanget opp i å bedømme selv. Men i en sann Mind ~ Body fitness praksis, det &'; s mer viktig at vi fokuserer på prosessen. Prosessen handler om flyt! Vi tillater oss å engasjere seg fullt i aktiviteten uten å dømme det eller bekymre resultater. Paradoksalt nok, når vi gir slipp på behovet for målbare resultater, vi vanligvis yte vårt beste!

Så ta råd fra de fantastiske høyttalere i « The Great Lesson &"; film og gi deg selv en av de største gavene mulige – en daglig Mind and Body fitness praksis. Og deretter nyte fruktene av ditt flow:!. En sunnere, gladere og mer hel Du

sinn kropp healing

 1. Topp 7 fordeler av Laughter
 2. Harvard studie viser hjerte-helsemessige fordeler av Tai Chi
 3. Positive skritt for å redusere stress i en travel Lifestyle.
 4. Hvordan å avlaste denne hyperactivity
 5. Mindre vanlige symptomer forklare hvorfor du stressed
 6. Journalføring med din indre kritiker og Indre Coach
 7. The Power of Erkjennelsen og tilgi Dis-lette Patterns
 8. Hvordan ta vare på personer med manisk depresjon?
 9. Ritalin alternativ til Reduser Hyperactivity
 10. Føler seg stresset? 3 teknikker for rask relief
 11. Formålet i vår Pain
 12. Hva gjør stress med deg? Del 1
 13. Unn deg selv med Metoprolol og si en good bye til Hypertension
 14. Forbedre Mental Godt Being
 15. Effekter av kronisk betennelse på Din Health
 16. 5 Verktøy Beat Addiction og leve et målrettet Life
 17. Crazy Woman Syndrome
 18. Den beste maten for din brain.
 19. Min Story
 20. Hold Moving og Do not Look Back