Kombuch Making Tips: kjøle seg ned med hjemmelaget Kombucha Tea

Som været begynner å slå varm, masse folk begynner å tjene solen te å fukte sin fløyte og kjøle seg ned. Vel, hva med å prøve deg på kombucha? Nei, det er ikke en Mercian dans; det er en drink og en mektig kraftig en på det.

Kombucha, er et naturlig gjæret drikk laget av te, sukker og et symbiotisk kultur av bakterier og gjær (scoby) .You've ordentlig sett eller kanskje til og med prøvd noen av butikken kjøpte merker før, og dette kan virke som en noe nytt; men visste du at kombucha har eksistert i tusenvis av år ?! Gammel kinesisk litteratur fra Qin-dynastiet (221-206 f.Kr.) refererer til kombucha som "te av umoral» og «Eliksir». Kombucha sies å ha utbredte helbredende og rensende egenskaper som har en effekt på hele kroppen. Mange utøvere av kinesisk medisin anbefaler å drikke 4 ounces eller flere hver dag

Kombucha mikroorganismer produserer et bredt spekter av enzymer, organiske syrer, gunstige bakterier, og vitaminer.; inkludert de sårt trengte B-vitaminer under gjæringsprosessen. Forskning tyder på at kombucha økt motstandsdyktighet mot kreft, forebygger hjerte- og karsykdommer, stimulerer og reboots immunforsvaret, reduserer betennelser, bedrer leverfunksjonen, og regulerer fordøyelsen fungerer.

Å lage din egen kombucha er super enkelt, veldig billig og bedre enn noe du noensinne har kjøpt fordi du kontrollere hva som går inn i den; alltid sikre en høy kvalitet brygg. Hvis du kjenner noen brygging kombucha, be dem om en scoby og følg instruksjonene nedenfor for å lage din egen hjemmelaget batch. Hvis du ikke kan finne en fra en betrodd venn, det er mange kilder tilgjengelig; Jeg liker http://www.HappyHerbalist.com de er en pålitelig kilde for kombucha startere.

Hvordan lage Kombucha Tea

Start med rene hender, et rustfritt stål gryte, treskje og et bredt munn glass Mason krukke eller bred munn glass gallon pitcher.Clean alle de ovennevnte med eddik, ikke såpe.

* I en rustfritt stål gryte, koke en liter vann. product: * Tilsett 4 -6 teposer (svart, hvit eller grønn, vanlig eller koffeinfri) og la bratt ca 20 minutter. product: * Jeg har eksperimentert med mange forskjellige te, og har også gjort noen deilige brygger bare ved hjelp av ingefær, frisk mynte, og kanelstenger som alternativer til teposer. Eksperimenter og ha det gøy! Product: * Rør i en kopp rørsukker. Product: * Bruk den reneste mest ubehandlet sukker du kan kjøpe. Jeg har brukt agave nektar eller kokos nektar å holde mine trakter rå. Selv om det ikke er hva den klassiske oppskriften krever, de begge jobbet vakkert. Product: * Ta med te til romtemperatur. Product: * Legg starter te og scoby (symbiotisk kultur av bakterier og gjær) til gallon glasskrukke. Anmeldelser * Dekk glasset med en bomullsklut (ost klut, te håndkle) sikret med en gummistrikk for å holde ut fruktfluer og bakterier. En kaffefilter fungerer godt for en topp også. Product: * Oppbevar glasset på et varmt og tørt sted, vekk fra direkte sollys.

Din kombucha er klar når det smaker deilig til deg eller når det er en ny scoby på toppen - dette kan ta alt fra 7-14 dager, avhengig av klima. Det kan ta lengre tid i kaldere vær.

* Hell av væsken og overføre til å rengjøre glassflasker og forsegle å gjøre det musserende.

Oppbevar klar kombucha i kjøleskap eller det vil fortsette fermen og vil avvikle smaker som eddik. Nå kan du gjøre en annen gruppe, eller lagre scoby i en glasskrukke med litt av væsken i kjøleskapet, før du er klar til å brygge igjen.

Ikke noen gang bruke plastposer eller krukker som de små organismene i din brygge vil spise plasten og dermed også vil være å drikke plast

Nyttige tips:.

****** For en mindre søt brygge; kutte søtningsmiddel av kvartalene til du finner det smaker best til deg.

***** Den nye scoby ser ut som en membran når det begynner å vokse. Det er din indikator på at brygg er nesten ferdig.

***** Mold er sjelden, men farlig. Hvis du ser svart eller blå flekker på toppen av batch, kaste den ut - det er mugg
. & Nbsp;.

naturlig helse

 1. Naturlig dårlig ånde Cures - Noen ideer du kan bruke til å ha Fresh Breath
 2. *** Herbal Ally - Sage den Savior
 3. Hjem Rettsmidler For Acid Reflux - The effektiv måte å finne Relief
 4. Naturlige metoder for å hindre enhver Bateria /Virus /H1N1 Swine Flue
 5. The Hidden Årsak til Fatigue
 6. Hvordan Beat the Swine Flu Natural Way
 7. Medisinske Konsekvenser av Water
 8. Er du drikker dødt vann eller levende vann? 
 9. Astma er røyking gun
 10. Hvordan finne den rette Raw Food Coach
 11. Healing, Natural Way
 12. Den mest fordelaktige Natural Supplements For Menopause symptomer Relief
 13. Beste Teeth Whitening rettsmidler som du kan gjøre på Home
 14. Natural Irritabel tarm syndrom Remedies
 15. Seacod er den beste naturlige immuniteten booster
 16. Subliminal Video bli kvitt dine negler Bitende Habits
 17. Akne Myter - De 4 populære myter om Acne
 18. Hold At Summer Cold fra stjele Fun! 
 19. Finn ut om kirurgi er en god ide for for deg å vokse Taller
 20. *** Exercise in Dyr Øker Memory og Learning