Hva gjør din vegger Si til deg?

dekorere med vinyl vegg sitater er raskt, enkelt og tilfredsstillende. Finne frase eller setning som inspirerer rolig eller motivasjon eller humor kan endre hele ordningen for huset. Hvis soverommet trenger en ansiktsløftning, kan maleriet være første skritt. En favoritt, lang ønsket farge som gjør rommet entall til personen som bor i det kan ha akkurat den rette mengden av restfulness og /eller freden som et soverom behov.

Fargen på vinyl veggen sitatet er en måte å blande inn med eller kontrast til den nye fargen på veggen og bringe den til liv. En lys rosa, pistrete sitat om å drømme om en rose-farget veggen er ett eksempel, men dekoratør må velge fargene meningsfullt for ham /henne. Endre ut sengetøy har en slående effekt på en oppussing, og de kan fremheve eller tone ned veggen og sitat farger, avhengig av hva som er nødvendig. Dekoratør programmer på TV har laget gardinene ut ark som ser ut som de var ment for et rom. Bruk oppdaterte stenger og vedlegg for å gjøre det arbeidet.

Wall sitater på to vegger kan være enda mer gledelig til redecorator. Finne ut når og hvor sitatene bør observeres og gå derfra. Ligge i sengen, sitter i en behagelig stol eller vandre inn og ut er mulige synsvinkler å vurdere for plassering av vegg sitater. Hva er betryggende for personen å leve med sitatene? Som kan bestemme innhold og plassering.

Veggen dekaler har en matt vinyl finish som fester seg til en vegg sømløst og ser ut som om de var malt på av noen med talent. De kan bli satt opp i løpet av sekunder, bokstavelig talt, og koster svært lite, med tanke på det visuelle belønningen som de forbedre et prosjekt. Motsatt, de kommer av veggen med ingen skade på den. Noen ønsker kanskje å handle ut veggen sitater med jevne mellomrom, i forhold til å endre livshendelser eller bestått av tiden.

bearbeiding Et hovedsoverom kan også omfatte en vedlagt bad. Male veggene i badekaret og legge en vegg sitat der også ville skape en mer konsekvent, profesjonelt utseende. Det ville ikke ut som om noe manglet, eller gått galt, hvis badet ble inkludert i transformasjonen. Hvis det er en kranglet stol på soverommet, kaste en slip dekke over det å opprettholde fargevalget. Kast noen puter på sengen, for drama og farge som vil legge til sjarm, uten overkill.

Color koordinert håndklær vil være glasur på kaken, og alle de nye materialer kan bli funnet for rimelige priser i lavprisbutikker eller på nettet. Wall siterer vil ikke bryte budsjettet, så det er ingen grunn til noe annet å ødelegge moroa. Det er ikke nødvendig å ha alt i samme farge, med mindre det er å foretrekke, men tre hovedfarger er det maksimale beløpet for en smakfull visuelt bilde. Små mengder av koordinerende farger kan plasseres her og der for aksenter

Vinyl vegg sitater kan være bare infusjon av forskjell en dekoratør behov for et nytt utseende
. & Nbsp..;

Feng Shui

 1. Søker Vaastu for Kitchen Bringer Du Basic Livet Energy
 2. 3 enkle organisere tips for å bli kvitt Clutter
 3. Så mange Blinds og Shades så lite Time
 4. Tre måter å øke effektiviteten med Feng Shui
 5. En Feng Shui perspektiv av planter i Workplace
 6. Feng Shui For The Tiger i livet ditt ..... Din Car
 7. Beskytte Wood Spisebord beskytter Investment
 8. Making Space for Sacred Space
 9. Stress Gratis Teknikker Feng Shui Way
 10. Slik håndterer du tid og energi for å øke Personlig Productivity
 11. Forbedre helse med god Feng Shui
 12. Belysning Feng Shui Style
 13. 6 drop-dead Cool måter å de-rotet ditt hjem uten engang Trying
 14. Bøker er FIRE i Bedroom
 15. Fall Clutter kontroll i Closet
 16. Rydde opp loven ditt, tone ned rot, og Start-Anew
 17. Space Clearing 101 - De Basics
 18. Feng Shui Business Building Checklist
 19. Ti måter å bruke speil for å forbedre Feng Shui i din Home
 20. Feng Shui Vårrengjøring Tips og Tricks