Lær mer over kontoret Feng Shui

I tilfelle du virkelig føler deg ned i det øyeblikket du spasere inn din arbeidsplass hvis ingen av de jobbene du håndtere synes å ha en lykkelig karaktér og når du mener du har fått en forferdelig arbeidsplass da det virkelig er absolutt tid for noen alter. Din arbeidsplass eller avlukke kunne krydde med uønskede energier påløpte og empowered gjennom feil bruk av området. Tiden arbeidsplassen feng shui bistand har nesten nøyaktig samme scene anerkjennelse som eiendom feng shui. Denne kunstverk av å arrangere rom om oss fortsetter å bli holdt i høyere aktelse for tusenvis av flere tiår, og det definitivt viser ender i sin mest moderne av programmer.

Derfor ett kontor feng shui tabu refererer til kommandoen posisjon. Menn og kvinner hore inne i beslutnings sektor bør ikke holde seg innenfor lengst hjørnet fra din inngang og trenger på ingen måte på egen hånd fra nøyaktig samme linje med all den døren som theyd være spesielt i rute med den ødeleggende elektrisitet. Den mest effektive anbefaling her ville være å ha et hjørne eller muligens en vegg på nytt for å få hjelp. Da bare i tilfelle det er tilbake igjen mot et vindu vil det være utmerket hvis det var en stor utvikling i den andre aspektet som det ville ha den samme støtten fjellignende sted. Kontor feng shui foreslår også at du aldri snu ryggen til døren når foretaket selskap som du kan muligens slå igjen til svært hell.

De fleste arbeidsplassen feng shui retningslinjer refererer mot plassen arrangement. Selvfølgelig må du gjøre det beste ut av en present plass, men dette innebærer også utgifter hensyn til detaljer. For eksempel må du på ingen måte å organisere skrivebordet i en posisjon som gjør du oppleve døren trapper lagring plasseringer toaletter rulletrapper eller heiser. Den personlige datamaskinen behov for å bli plassert mot nord eller vest for å sikre at det kunne fremme kreativitet eller i sørøst for noen stor cash bevegelse. Tilstedeværelsen av et lite akvarium eller av anlegget kan også bidra til å harmonisere området i samsvar i kontor feng shui forventninger.

balansering av energier er like avgjørende for kontoret feng shui stil og dette målet kan være oppnås gjennom intelligent blanding av lys og mørke fargetoner jevne og tøffe teksturer myke og harde overflater. Disse faktorene er til ligger inne i utvalget av gardiner tepper møbler samt andre banerekord produkter som vanligvis finnes i en arbeidsplass. Dont forsømmelse den enkelte aspekt både fordi arbeidsplassen må reflektere den personen som utfører i den.

Forresten vil du oppdage mer om bagua la rane? Gå se på vår nettside bagua peru
. & Nbsp.;

Feng Shui

 1. Lærdommer fra Ultimate Declutter
 2. Hjemme hos familien vår Self
 3. Feng Shui, Endre og Gulf
 4. *** Vinter Med Feng Shui: Hva gjør du når vinter forstyrrer Flow
 5. Sover du ... Vel? Del Two
 6. Tiltrekke kjærlighet og intimitet med feng shui
 7. Feng Shui 2007:? In the Mood for Change 
 8. Ved hjelp av Feng Shui prinsipper i Din Vehicle
 9. Få Love You Desire og Deserve
 10. 5 ideer for å bli kvitt rotet som vil gjøre din Day
 11. Viktigheten av dører i Feng Shui
 12. Riktig stell og fôring For Your Lawn Garden
 13. Embrace Longevity & amp; Romantikk Med disse 10 Feng Shui Secrets
 14. Soverom av våre liv med Feng Shui
 15. Spørsmål & amp; Svarene på Feng Shui for Romantic Relationships
 16. Feng Shui hus Facing & amp; Sitting Direction
 17. Negative Thinking kan ikke leve Hvor positive tanker Resides
 18. Hvordan du kan øke din rikdom med Feng Shui
 19. Hvordan kan min Peis påvirke min helse? 
 20. Selvrefleksjon & amp; Feng shui tips FOR DEN NYE YEAR