Lovende Office Space - ti måter å gjøre kontoret Make You Successful

Career suksess er en av de viktigste elementene for å lykke. Hvordan det? Hvis du føler deg fast i din karriere, mangler den anerkjennelsen du fortjener, eller føler oppfylt i jobben din, vil den tiden du bruker på det dra på i det som virker som en evighet.
Og det er ingen elendighet som 9 til 5 elendighet. Det er derfor det lønner seg å få mest mulig ut av kontoret - så det kan lønne seg for deg.

Ja, betaler oppmerksomhet til kontoret kan betale i rikt utbytte for din karriere. Du vil merke at når du gjør endringer, rettelser og forbedringer til kontoret ditt, vil du føle deg annerledes i den og nyte din tid på kontoret mer.
Hva mer, alle som kommer inn på kontoret, eller avlukke, vil legge merke til hva du har gjort og vil bli påvirket i sine tanker om din plass - og som vil gjøre dem føler seg annerledes om deg.

Tenk på det. Hvis du legger på takkebrev fra kunder, sertifikater, priser, eller avisutklipp av dine suksesser og dine kollegaer inn på kontoret (eller enda viktigere, sjefen din), og de begynner å se noen av dine prestasjoner som var ukjent for dem før, de vil se deg i et annet lys. Sjansen er at du ser deg i et annet lys, også - en positiv, gunstig, og oppmuntrende en. :)

Et kontor som fremmer suksessen til sin beboer bør ....

Vær på vakt. Sørg for at giftpiler og problemområder håndteres. For eksempel bør du ikke bli sittende med bokhyller i ryggen (skaper backstabbing og sladder), ville du ikke ha kanten av et skrivebord eller arkivskap pekte på deg, eller har et vindu eller en dør i ryggen.

Vær ren. Støvete, skitne og møkkete kontorer samle mer negativ energi. Ta deg tid til å jevnlig rydde og rengjøre kontoret. Hold søppelskuret liten, så de er regelmessig tømt. Tørk av telefoner og tastaturer og regelmessig støv datamaskinen.

bli aktivert. En kjedelig kontor gjør for en kjedelig karriere. Kontoret bør være lyse (holder lysene på, åpne vinduer eller persienner), skal ha liv i den (liten fisk i akvarium, planter, vakre blomster), skal ha bevegelse (liten vifte blåser eller radio spiller), utbryter om deg (bilder , utklipp, attester, vitnemål, avisartikler, brev av takknemlighet, bilder av deg med kjendiser eller viktige personer).

10 måter å gjøre kontoret gjøre deg vellykket

1. Sitt i den heldige hjørnet. Dette er hjørnet diagonal til døren og vendt mot døren. Dette har mest energi og flaks forbundet med det! Gjør ditt beste for å sette skrivebordet her.

2. Se på vannet. Sette et bilde av vann foran deg for å stimulere rikdom, muligheter til å vokse din karriere, og avansement. Vil du ha mer avansement og penger? Legg en fontene.

3. Hold åpen plass foran skrivebordet. Hold skrivebordet klart foran og holde klart åpen plass foran skrivebordet. Ikke stable filer eller papirer direkte i midten av skrivebordet.

4. Ha en solid vegg i ryggen. Dette gir deg støtte - spesielt fra ledelsen.

5. Få deg noen anerkjennelse. Heng opp bilder av suksess, skussmålsbrev, priser, etc., på sørveggen av kontoret. Heng dem i røde rammer for ekstra anerkjennelse.

6. Få hjelp fra viktige personer. En radio, vifte, eller 6-stang windchime er alle perfekte måter å få mentorer og velgjørere på arbeidsplassen. Sett disse forbedringene i det nordvestlige hjørnet av kontoret, og du vil ha folk komme til hjelp, hjelpe deg i din karriere, og gi deg anerkjennelse.

7. Ikke sitte i nærheten av et toalett. Pass på at du ikke deler en vegg med et bad, sitte under et bad i etasjen over deg, ser et bad fra kontoret, eller høre et bad (commodes flushing). Dette vil sette din karriere i toalettet.

8. Legg bilder av skip. Skip representerer lykke kommer inn og rikdom ankommer og er spesielt kraftige karriereforsterkere. Plasser bilder av skip på kontoret - spesielt ved døren for å indikere lykke seiling i Kontroller at skip ikke ser ut som de er i grov sjø eller er i dokk eller ut av vann, symboliserer et skip går ingensteds

9. Bruk inngangsdøren. For mange ansatte inn i bygningen der de jobber gjennom en bakdør. Dette gir deg "bak" behandling. I stedet, se deg selv som en viktig person i selskapet, og alltid gå inn gjennom døra til kontoret. På samme måte går inn døra til hjemmet ditt også, og du vil doble din karriere flaks og muligheter.

10. Bruk din karriere farger! Lucky farger velges ved personlig feng shui spesielt hvis du intervjue etter en ny jobb eller delta på et viktig forretningsmøte arrangement eller møte! Kua nummer 1 personer skal ha blå eller svarte farger, Kua nummer 2, 5 eller 8 personer må bruke beige, gul, taupe, eller tan, Kua nummer 3 personer skal bruke brun, Kua nummer 4 personer bør bære grønn, og kua 6 og 7 personer skal ha hvit, perle, eller off-white, og Kua nummer 9 personer skal bruke rødt. Finn din Kua nummer her
. & Nbsp.;

Feng Shui

 1. Hvordan velge Garden
 2. Hvor å organisere ditt hjem i fire Simple Steps
 3. Feng Shui, Endre og Gulf
 4. 5 måter å bli kvitt rotet Simply Og Easily
 5. Endelig Avdekket: Flying Stars Feng Shui For 2008 - Del 1/4
 6. Den 30-sekunders tale:? Kan du beskrive hva du gjør 
 7. Feng Shui Baderom det viktigste rommet i ditt Home
 8. 8 Må-ha tips for Holiday Clutter Clearing
 9. Introduksjon til Feng Shui
 10. Redusere Holiday Stress bruker Feng Shui
 11. Strategier for å overvinne Stress - 10 tips til å ta Control
 12. FENG SHUI FOR PETS - PART 1
 13. Amazing Juridisk ideer - Turn Your Yard i en Oasis
 14. Feng Shui Tips for en sanselig Bedroom
 15. Feng Shui Fortid og Present
 16. Definisjon: Feng Shui
 17. Fredelig Soverom Energy Hjelper Deal med Stress
 18. Salongbord gir en fin finishen til enhver living
 19. A Brief History Of Desks
 20. Får de beste møbler elementer for personlig Stue Space