Den 30-sekunders tale:? Kan du beskrive hva du gjør

Noe jeg har alle mine coaching klienter gjøre, uansett hva coaching program vi jobber med, er å utvikle det Thomas Leonard kalt "The heis tale ". Hva han mente med denne uttalelsen var at du har 30 sekunder på å beskrive hva du gjør på en måte som ikke bare er lett å forstå, men det er overbevisende og interessant for andre.

På overflaten er dette høres ganske enkelt. Selvfølgelig kan vi beskrive hva vi gjør i en overbevisende måte, med lidenskap og spenning.

Eller kan vi?

Når jeg gjør denne øvelsen på en workshop jeg konfrontert med flau stillhet, latter og røde ansikter. Hvorfor er det så vanskelig å snakke om hva du gjør?
I min erfaring, hvis en entreprenør eller solo-preneur kan ikke enkelt og naturlig å definere hva de gjør, er det umulig for dem å markedsføre seg selv på en måte som tiltrekker seg den type kunder de ønsker. La du merke til at jeg ikke si at det er umulig å finne nok kunder, dette handler ikke om klienten jage … .det handler om å bli attraktiv, slik at du tegner klienter til deg.

Hvis du ikke har en klar, overbevisende og lett forståelig måte å snakke om hva du gjør vil du kommer over som ikke å være god på det du gjør, selvsikker, eller verdt noens tid eller penger. Yikes! Er du klar over hvor mange potensielle muligheter du savner?

En heis tale er ikke om å skape en hermetisert respons
til alle, det handler om å komme til en forståelse av hva du tilbyr andre, slik at når du blir spurt, vil du finne svaret flyter lett og naturlig. Du vil opprette en stiftelse som omfavner essensen av hva du tilbyr i et lett forståelig format, og fra dette formatet vil det være lett å bygge spontane svar!

La meg gi deg et eksempel som skjedde med meg i fjor sommer:

Potential Kunde: Hei, hva gjør du?

Me: jeg hjelpe kvinner utvikler forretnings stiftelser som forener hvem de er med det de gjør.

Potential Klient: Det høres flott ut, hvordan?

Me: Jeg tilbyr et markedsførings- og livsstil coaching program som lærer dem mine 10 kraftige, strategiske grep for å bo og arbeide i balanse.

potensiell kunde: Så du er en markedsføring konsulent.

Me: Noen ganger, men det meste jeg oppfordre dem til å virkelig vurdere hva som er viktig i deres personlige liv så vel som deres profesjonelle liv og da vi co-skape løsninger som gir klarhet, fokus og retning. Når deres virksomhet er i tråd med hva som er viktig for dem, begynner de å tiltrekke seg flere kunder og deres liv blir enklere.

Meg: Vil du være interessert i å lære mer?

Potential Klient: Definitivt

Me: Great! Bare besøke min hjemmeside på: www.BuildYourBusinessOnPurpose.com hvor du kan lære alt om programmet og de forskjellige måtene du kan delta. Jeg selv har en gratis e-kurs for å hjelpe deg med å komme i gang! (På dette punktet vil jeg gi dem et kort med informasjon om Business on Purpose program, og jeg skulle få kortet sitt eller kontaktinformasjon slik at jeg kan holde kontakten i en uke eller så.)

Hvorfor skulle jeg ønske å ta kontakt?

Er jeg være pushy?

Nei, jeg viser at jeg er interessert i utviklingen deres, og jeg er tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål de måtte ha. Folk liker å vite at du bryr deg om dem, og de vil ikke vite hvis du ikke forteller dem.
holde kontakten med dine kunder og potensielle kunder er et stort skritt i utvikling av bedriften. De fleste gründere ikke holde kontakt og som et resultat de mister den potensielle kunden.

Nå kan du gi det et forsøk. Hva er din 30-sekunders tale høres ut som
Gå videre og bruke mitt eksempel som en mal, endre frasering å passe dine tjenester der det trengs
 ?.;

Feng Shui

 1. Feng Shui Tips for Great Pool Parties
 2. FINE TUNING FENG SHUI FOR autistiske CHILDREN
 3. Roe Crisis Frenzy ... Ta Action
 4. Tradisjonelle Feng Shui: Myte eller Ultimate Grønn Science
 5. Vårrengjøring på Hjem med Feng Shui
 6. Hvordan du kan øke kreativitet med kontoret Design
 7. The Power of Feng Shui i å kjøpe en Home
 8. Hva gjør din vegger Si til deg?
 9. Hindre Holiday Grinch i å stjele Joy
 10. Kritt det opp til Good Taste! Tavle Wall Detaljer som vil inspirere!
 11. Har du feng shui syn, men
 12. *** Er din Feng Shui Cooking? Kritisk Kitchen Considerations
 13. Lær mer over kontoret Feng Shui
 14. Wine Rack Kits Gir Eiere både verdien og Protection
 15. Lovende Office Space - ti måter å gjøre kontoret Make You Successful
 16. Hvordan organisere Nå For More Summer Fun Later
 17. Ny Energi for 2011 - Feng Shui Forecast
 18. Prøv en farge over farge Ritual Under Mercury Retrograde
 19. Live Your Dreams!
 20. Komme ut av din egen måte i Feng Shui