Komme ut av din egen måte i Feng Shui

Jeg er en fast tro på den vakre kunsten Feng Shui, hva noen folk refererer til som & ldquo;. Art of Mindful Placement & rdquo; Mange tout dyder Feng Shui inkludert Donald Trump og borgermester Bloomberg og en klient jeg hadde bare i forrige uke; ikke så godt kjent, kanskje, men like fornøyd med hennes resultater. Noen ser på Feng Shui som bare en balansering av energier, for å bidra til å fremme fred, harmoni og tiltrekke seg alle de fantastiske tingene du ønsker i livet ditt. Atter andre anser det som mer av en vitenskap inkludert retningen og noen kompliserte beregninger som er involvert for å hjelpe deg å oppnå det du er ute etter fra en konsultasjon.

Uansett hvordan Feng Shui praktiseres, det bør alltid gjøres med den ytterste Mindful Intent. Og gjennom årene har jeg sett at det spiller & rsquo; t rolle om forslagene er forskjellig fra forskjellige utøvere om sitt ytterste mål er å skape velstand i alle sanser for sine kunder
mange lurer på, da, hvorfor noen mennesker oppnå. resultater raskere enn andre. Eller hvorfor noen don & rsquo; t synes å ha mye av noe endring i sine liv. Det er flere grunner til at du ikke ser en stor forbedring fra din konsultasjon og vite hva du, kunden, må gjøre (og ikke gjøre) er av den største betydning. Du kan faktisk få i din egen måte å bringe om ting du gjerne vil skje på flere forskjellige måter.

Du får tilbake det du gir ut har lenge vært et populært ordtak. Så når en kunde ringer for en konsultasjon jeg gjøre dem oppmerksom på at jeg ikke kan komme og magisk fikse livet; det er også sin energi, sin hensikt og deres mindfulness når du gjør noen endringer som må være på plass. Ofte jeg jobber med mennesker på et strengt budsjett og prøver å bruke elementer som de allerede eier og bare endre flyten ved å be dem om å plassere den i et annet område. Ta tak i det og flytte det å få det gjort isn & rsquo; t kommer til å gjøre mye; under hver endring du gjør du bør huske på din intensjon for å flytte det og hva du ønsker å lage. Endre energien på en positiv måte kan ikke oppnås uten intensjon om hva du søker bak det.

Hvor ellers kan du & ldquo; får på din egen måte & rdquo; Noen kunder føler at de er så & ldquo; fast & rdquo; at uansett hvor mye tid vi bruker på å diskutere årsakene kan de føle at måten de aldri kan få motivert til å innlemme noen av forslagene som er laget for dem. Eller de kan gjøre noen endringer og deretter stoppe. Alle forslag er gjort med en bestemt grunn og intensjon i tankene, og alle bør gjøres endringer. Endre energien på en positiv måte krever en positiv tankeprosess. Vær forsiktig med hva du sender opp og prøver veldig hardt å holde fokus og optimistisk som trossystem er en viktig del av denne prosessen.

Til slutt, være tålmodig. Endring tar lengre tid i noen tilfeller, så det gjør for andre, men det skjer. En av de første tingene vi lærte som konsulenter var at vi kan love å flytte energi; Vi kan ikke love å flytte energi til å ha utfall nøyaktig slik du ønsker. Du kan & rsquo; t være motstandsdyktig mot de endringer som skjer. Å være for utålmodig etter en konsultasjon kan ofte sette deg tilbake.

Du må la endringene i et naturlig tempo og blir for utålmodig faktisk setter en blokk til prosessen med Feng Shui. Og Feng Shui er akkurat det, en prosess med å endre mer enn bare plasseringen av sengen. Du må endre dine tanker, dine intensjoner, sende opp bare den beste energi og prøve å visualisere de resultatene du er ute etter. Kom deg ut av din egen måte og la prosessen skal skje på sitt eget tempo.
Husk gode intensjoner svikter aldri. Når du arbeider med din konsulent holde disse tingene i tankene, følge deres råd, og du vil bare ha det beste av resultater fra din konsultasjon
. & Nbsp.;

Feng Shui

 1. God Helse The Feng Shui Way
 2. Alt du trenger å vite når du søker etter Dyne Covers
 3. 2012 Feng Shui tips
 4. Best Feng Shui stillinger for Din Bedroom
 5. Feng Shui for Cooks: Forbedre positiv energi i Kitchen
 6. Fountains kan ikke være Forever
 7. Bygg en Love Nest for Two
 8. Finne fred i en stressende City
 9. Japanese Garden Design Options
 10. 2010 Moons, Retrogrades, og Eclipses
 11. ? Klassisk Feng Shui: Hvordan kan jeg vite om jeg trenger Feng Shui Har 
 12. 7 Mukhi Rudraksha
 13. Feng Shui og symboler: hva du har i huset ditt sier mye om You
 14. Feng Shui Your Kitchen
 15. Hvit Kvinner Og Feng Shui
 16. Selvrefleksjon & amp; Feng shui tips FOR DEN NYE YEAR
 17. En familie, Void of Clutter
 18. 10 Sure-Fire Feng Shui Tips for More Romance
 19. Endre tenkemåte, forandre dine omgivelser, endre livet ditt 
 20. Fantastisk Feng Shui Plants