Store feilene som gjøres i Gartner i Melbourne

Når uerfarne huseiere ta det på seg til å starte et landskapsprosjekt i sitt Melbourne hjem, kan feil bli gjort som kan vise seg å være svært skadelig for din hage. Å ha en forståelse av hvor disse feilene er gjort og hvordan du kan unngå dem vil bidra til å sikre at landskaps i Melbourne er så problemfritt som mulig.

Glemme årstidene

Det er en veldig vanlig feil for folk landskaps i Melbourne for å kjøpe planter som er i sesong. Hva med de andre tider av året? Don & rsquo; t du vil hagen din til å se fantastisk da også? Kjøp et utvalg av planter som blomstrer og har attraktive løvverk på ulike tider av Melbourne & rsquo; s år, og sørge for at de er alle blandet sammen når du planter dem i løpet av landskaps, for å holde hagen din ser flott hele året
<. p> Planting på feil sted

Noen mennesker vil mislykkes i å ta hensyn til de riktige sollys, krav til sine planter når landskaps i Melbourne. Det er en enkel måte å fikse dette & ndash; faktisk lese den lille koden som følger med plantene dine når du starter landskaps. Dette vil skissere hvor mye sollys, en gitt plante trenger for å trives i Melbourne.

overwatering hagen

Det er viktig å sikre at du bruker riktig mengde vann på planter og plen, som mange vil water hagen sin uten å tenke over det. Den beste tiden å vann i Melbourne er tidlig på morgenen, slik at bakken har hele dagen til å tørke. Når landskaps i Melbourne, bør du vurdere å installere en vanning system eller et sprinkleranlegg med en timer for å gjøre disse tingene for deg.

Klippe gresset for kort

Mange landskaps i Melbourne tror at hvis de kuttet sin plener kort de blir nødt til å klippe det sjeldnere. Dette er helt feil, og kan være svært skadelig for plenen din. Det kan resultere i bare flekker som ikke bare er skjemmende de kan også tiltrekke seg insekter og sykdommer. Du bør klippe gresset på ulike lengder, avhengig av hvilken tid på året du er landskaps i Melbourne. Summer trenger lengre gress for å hindre at vann fordamper for raskt, mens vinteren trenger kortere blader for å tillate sollys å penetrere jord.

har potensial til å legge tusenvis av dollar i verdi til ditt hjem ved hjelp av landskaps i Melbourne, så shouldn & rsquo; t du være å sørge for at du & rsquo; re gjør det riktig? Don & rsquo; t gjør de ovennevnte feil, og du vil bidra til å holde plantene og plenen vil ser saftig i Melbourne hele året
. & Nbsp.;

hagearbeid

 1. Scottsdale Landscaping - Skrap ørkenen og oppdage din egen Oasis 
 2. Hva du trenger å vite om ekstern Doors
 3. Tjue ting du ikke bør gjøre når det vokser en garden
 4. De ulike metodene for Taktekking Er Noe å se Into
 5. History of Hydroponics
 6. Atlanta har mange gode Fekting Selskaper i sin Heart
 7. Orange er ikke bare en Fruit
 8. La Trimlawn Ta vare på Atlanta Landscaping Needs
 9. Bør jeg oppgradere min Flip-Up Garage Door til en garasjeport? 
 10. Hagearbeid Ideer i små steder Bruke Planters
 11. Hvordan Monter yttervegg Lights on Stone Veneer
 12. Hvordan du kan forskjønne ditt hjem for vinterlige Season
 13. Glassfiber Planters for din Pryd Plants
 14. Hagearbeid er definitivt en kunst hvor man trenger å ta ytterste vare på plantene blir grown.
 15. Hvilke Regnvann Tanks dekke dine behov? 
 16. Den ultimate luksus Pools
 17. Gutter Guards beskytte mer enn Gutters
 18. Kunstige planter og trær og den positive effekten de kan have
 19. Pest Exterminators Perth
 20. Topp 5 feil gjort av New Gardeners