Er Google Making Us Stupid Hey! Selv på Gabriola!

Google.com er den mest populære og mest besøkte nettstedet i World Wide Web i dag for å ha over en milliard brukere og søkeforespørsler genereres hver dag. Google Inc. som er et multinasjonalt offentlig selskap som fokuserer på virksomheter som for eksempel Internett-søk, cloud computing, og reklameteknologi har brakt til verden søkemotoren Google. Google Inc. har også ført til utvikling av andre Google-produkter og nettsteder inkludert Google Chrome, Google Talk, Android OS, Gmail og YouTube.

Opprettelsen av Googles søkemotor er en av dagens største gjennombrudd innen teknologi spesielt på internett. Søkemotorer ble primært konstruert for å samle inn, overføre og manipulere data i henhold til behovene til sine brukere. Googles visjon er å organisere verdens informasjon og gjøre den universelt tilgjengelig og nyttig. Søkemotorer er verktøy som gjør oss i stand til å skaffe seg informasjon i løpet av sekunder, og de forstår nøyaktig hva du er ute etter og gi deg tilbake akkurat det du ønsker.

I en bok skrevet av Steven Johnson kalt, The Best teknologiske Writing 2009, introduserte han den nye generasjonen av teknologi skriftlig. I sin bok, diskuterte han artikler av flere forfattere som Nicholas Carr, forfatter av “ Er Google Making Us Stupid &" ;, og andre forfattere som Dana Goodyear og Andrew Sullivan?. Boken forteller om de forskjellige teknologiene som forenkler sortering og overføring av meldinger gjennom bruk av internett. I artikkelen, “? Er Google Making Us Stupid &" ;, forfatteren pekte på flere problemer i informasjonsalderen at de fleste av oss er klar. Han argumenterte om utålelig avhengighet av mannen til internett som en universell medium for mottak og overføring av informasjon

I dag, mange mennesker tilbringer mesteparten av sin tid på nettet —. Søking og surfing på uendelig database over internett. Jeg gjør mye av Googling her på Gabriola, søke, finne, utvikle fast eiendom på Gabriola, eiendommer for salg, arealer, og strandlinjen på Gabriola egenskaper. Google er min viktigste verktøyet. Vi kan si at internett hjelper oss på mange måter, spesielt i forskning som tidligere krevde dager i biblioteker fordi nå, kan det gjøres i løpet av minutter. Med bare noen Google-søk og raske klikk på linkene, du umiddelbart finne all den informasjonen du trenger. Fremveksten av Google er begynnelsen på en ny æra i informasjonsalderen, og vi kan alle være enige om at Google er internett og internett er Google.

Internett gjør vårt arbeid raskere og mer effektiv. For studenter her på Gabriola, og overalt, som ikke har tid til å gå gjennom en hel gammel aldrende-leksikon for sine semesteroppgaver, blir internett den mest nyttige. Likeledes er det internett enormt viktig for dem som er i næringslivet, medisinske feltet, akademia, engineering og andre områder av yrke siden den fungerer som en form og verktøy for kommunikasjon og informasjon.

Selv om fordelen av å ha tilgang til en slik utrolig rikt forråd av informasjon utgjør også mange trusler mot oss, mange mennesker fortsatt er enige om at Google gjør dem dumme på grunn av dens virkninger på måten de tenker. Noen sier at de ikke lenger tror slik de pleide å gjøre, spesielt når det gjelder å lese litterære stykker rett fra internett i forhold til å lese lange avsnitt fra en bok som krever dyp forståelse. Det synes at internett er sakte chipping bort deres evne til konsentrasjon og forståelse. Deres sinn er nå ventet å ta inn informasjon måten internett distribuerer den gjennom en rivende strøm av informasjon.

I forbindelse med dette, flere og flere mennesker er å innrømme at bruk av Google i hverdagen har endret deres mentale vaner. Noen har mistet sin appetitt for å lese lange artikler på internett eller print. Det kan være sant at stilen på lesing blir fremmet av internett — en stil som krever umiddelbarhet — svekker vår evne til hva slags dyp lesing som oppsto da en tidligere teknologi som trykkpressen ble gjort tilgjengelig. Som observert, mange mennesker som er avhengig av Google for deres daglige forskningen på skolen eller arbeid ikke lenger lese en hel artikkel til å trekke ut den informasjonen de trenger. De bare raskt bla gjennom flere avsnitt og mentalt notere viktige detaljer og bære på ved å klikke på neste hyperkobling. Elektroniske artikler presenterer nå en helt annen struktur enn de som normalt finnes i papirutgave. De har blitt spesielt utformet på en måte som vår hjerne lett ville forstå hovedinnholdet i det de prøver å si.

Likevel, fremveksten av den nye teknologien har ytterligere forbedret livene til folk ved å gjøre ting enklere. For eksempel kan bedrifter nå kommunisere med sine forretningspartnere i ulike deler av verden gjennom bruk av e-post. En av de beste eksemplene på teknologi som virkelig har brakt store milepæler er Googles søkemotor som gjør all informasjon i verden tilgjengelig med bare ett klikk. Utvidelsen av teknologi er viet til å skape fremtidig utvikling som omfatter bevaring av all historisk litteratur og gjøre dem tilgjengelige for kommende generasjoner. Tross alt, er Internett det eneste systemet som kan overleve selv etter en kjernefysisk holocaust

For noen mennesker, stole for mye på internett kan være en ulempe; men hvis de ser nærmere, vil de innse at teknologien er rett og slett tilpasse seg endringer og behov i sitt miljø. På samme måte må de tilpasse seg innovasjoner utviklet av teknologi, spesielt de som går mot det bedre. Alle har vært direkte eller indirekte berørt av endringer i teknologi. Det skal innrømmes at man, på dette punktet, kan ikke fungere uten internett. Unektelig, livet uten internett betyr å miste den funksjonen til å gjøre alt: å jobbe, betale regninger, bestiller og betaler for varer, betale skatt, kommunisere, underholdning, videresending bilder og videoer, og mange flere. Sannelig, har dagens teknologi bemerkelsesverdig påvirket våre liv – akkurat som Google som er langt —.. Geniale

personlige nettsteder og artikler

 1. Human Factors Psychology
 2. Den nye fremskritt innen arkitektur og ingeniørkunst på nettet. Se hvordan det påvirker You.
 3. Acne - Slik lykkes 5
 4. Sende artikler for maksimal Traffic
 5. Tips om hvordan å gi trafikk til noen Web site
 6. The Trick or Treats av Dating
 7. Vær Unik og stilrene med Bespoke Suits
 8. Å få en god avtale for Nokia C2-02 i India
 9. NYC jødisk historie: Fra migranter til Entrepreneurs
 10. Menneskelig psykologi: Science
 11. Flere faktorer å vurdere når du kjøper en elektrisk Document Cutter
 12. Tips for å spille Online Bingo: Ha det gøy og vinne Premier
 13. Vekttap Meal Plans - Healthy Eating Gjør Helse Stue
 14. Meget gode ideer for din egen rubrikk Site
 15. Best Quility Tube Plugs
 16. Markedet en liten bedrift på Web Publicists
 17. Behov for Eiendom Tittel Search
 18. Hold Ways Rengjør med Grappler Solutions
 19. Magento - The Open Source eCommerce Solution
 20. Guide til langvarig Utvendig malt walls