Slik legger du til en katt til hunden-vennlig Household

Det er en vanlig misforståelse at hunder og katter ikke kan leve under samme tak harmonisk. Noen hundeeiere har selv unngått å legge en katt til sin familie fordi de antok at deres katt og hund ville ... vel ... "slåss som hund og katt." Men ved å være tålmodig og riktig å innføre dem, ditt kjæledyr - uansett deres arter! - Kan bli livslange venner

Hvis du er snart å bli en katt-og-hund husholdning, her er 10 tips for å hjelpe deg å begynne sitt forhold av til høyre:

1.. Når du ta med kjæledyret hjem for første gang, har rett tenkemåte. Ikke bli motløs hvis kjæledyrene ikke blir bestevenner over natten. Det er viktig å innse at de vil mest sannsynlig trenger litt tid til å bli kjent med hverandre.

2. La ditt kjæledyr bli kjent med hverandres lukter før de møtes for første gang. Sett kattens teppe (eller andre gjenstander som har vært i kontakt med katten din) nær hunden din for en dag eller to, og vice versa. Når de møtes ansikt til ansikt, vil det i det minste være et kjent duft mellom de to.

3. Når du først introdusere kjæledyrene dine, bør katten være på hundens øyehøyde.

4. Hold hunden på henne i bånd når hun møter katten din for første gang. Som med alle våre venner i dyreriket, er det vanskelig å si hvor ditt kjæledyr vil reagere når de ser hverandre for første gang. Alltid spille det trygt!

5. Hold et fast (og kjærlig) grep på kjæledyrene når de møtes. Dette vil bidra til å gjøre dem føler seg komfortabel og sikker.

6. Det er mulig for noen oppvisning for å skje når de først møtes, og de kan gjøre en masse støy på hverandre. Dette er normalt. Hvis ting begynner å bli for aggressiv, skille dem i forskjellige områder av huset. Tålmodighet er nøkkelen! De kan ikke ta hverandre på første forsøk, så ikke bli motløs for fort.

7. Etter at de møtes, sørg for at det er lett for katten å komme bort fra hunden din når hun føler seg stresset eller truet. Gir en liten katt dør hun lett kan unnslippe gjennom er ett eksempel. Faktisk, slik at hver pet har et sted å kalle sitt eget vil være nyttig for når de bare ønsker å trekke seg tilbake og komme vekk fra det hele.

8. Dine kjæledyr bør føle deg avslappet mens de spiser. For å hindre dem fra å føle defensive mot den andre med maten deres, la dem spise i separate steder først.

9. La hunden henge ut med et annet familiemedlem i et eget rom for en halv time eller så å gi katten din en sjanse til å trygt utforske ditt hjem av seg selv. Det kan være lurt å gjøre dette daglig, til både husdyr er kjent og fornøyd med hverandre.

10. Det er viktig å rose hunden når hun viser god oppførsel med katten din Konsekvent belønne henne med en godbit vil gå en lang vei
& nbsp (dvs. når hun ikke bjeffe eller jage henne.)!.;

kjæledyr

 1. Hvordan å behandle Dog Hot Spots Så de går bort Fast
 2. Trene hund med Bark Collar
 3. Få din hunder trent med hjelp av Houston hundetrening experts
 4. *** Hva alle bør vite om Uttrekkbar Leads
 5. Topp 4 Tips for å finne den beste Doggie Day Care
 6. Cat Training - Mestring Vanskelige Cats
 7. Trening hunden din rett Way
 8. Dog-Park Etikette 101
 9. Hvorfor katter får lopper - og hvordan kan jeg beskytte mot dem 
 10. Behandling av hårballer i katter, hvordan å kurere Hairballs
 11. Når får jeg Spay eller Kastrat kjæledyret mitt? 
 12. Hva å vite om Dog Arthritis
 13. Alt gjort av Fence
 14. Hvordan Vask Dog Bedding bli kvitt Fleas
 15. Hva du skal se opp for i Dyrepensjonat Agencies? 
 16. Den purrrfect Rx for et brukket bein! 
 17. Innendørs Dog Pens
 18. Gode ​​tips for Renslighets Puppies
 19. Katter forstår oss! 
 20. The Animal Tragedy