Alt om hunder. Dog Training

Det er i utgangspunktet to skoler med tanke på det øyeblikket når det kommer til hundetrening

Den ene tro er at du trenger å gjenskape så langt som mulig ulveflokk ethos, og det andre er at du don & rsquo;.

t Vi vet at alle hunder oppsto som ulver og selektiv avl har utviklet alle de forskjellige typer hunder vi ser i dag. Det forutsettes at alle de grunnleggende instinkter ulven fortsatt er det et sted i hunden din

& ldquo;. Pakke & rdquo; skole med tanke mener at man må etablere deg selv som & ldquo; lederen av flokken & rdquo; og hunden din vil følge og adlyde deg frivillig. Så langt som mulig de tror på å holde seg vekk fra sine hunder, oppmuntre et element av respekt grenser på frykt.

Et eksperiment gjort med temmet ulver viser at når en ulv kommer i trøbbel eller vanskeligheter, selv om han har akseptert menneskelig autoritet, han går ikke til et menneske for å få hjelp, men heller kjemper seg til å ordne opp.

En hund, derimot, ser umiddelbart for å få hjelp til sin menneskelige eier. Jeg tror at forholdet mellom hund og eier er unik, og ingenting som at mellom en ulveflokk leder og ulvene.

Jo mer kjærlig du er til hunden din, jo mer han elsker deg. Hvis han ikke adlyder du det er fra misforståelse, eller mangel på bonding. Få obligasjonen rett og respekt vil komme av seg selv. Han trenger å vite uten tvil det du ikke vil tolerere, og med absolutt klarhet hva du ønsker av ham.

Til gjengjeld må du vite og forstå hans behov. Det er faktisk mye av ulv der fortsatt, og du må respektere det.

Uansett personlige filosofi handler om pakker og hunder, følger hunden din trening en lignende rute. Så tidlig som mulig, begynne å jobbe med hunden din. Håndtering, lek og skånsom børsting kan gjøres når han er bare noen uker gammel.

Når han begynner å spise, åpner en helt ny innflytelse opp til deg. De fleste hunder elsker mat, og med mindre du bor et sted der det er fare for forgiftning, bør du oppmuntre ham til å ta mat belønninger. Også bestemte områder av kroppen der de elsker å bli ripete, for eksempel mellom nakke og skulderbladene.

Disse tingene kan brukes som belønning for å vise at du er fornøyd med dem. Bruk aldri dem i sammenheng med misnøye eller straff, skjønt. Gang på gang har jeg sett en hund skjente for å gjøre noe galt, og deretter klappet. Hvor forvirrende er det!

Du må finne måter å kommunisere. Dette er måten du bygger opp et felles språk med dem. Dine ulike kommandoer bør høres annerledes. Tonen i stemmen og bevegelsene er viktigere enn ordene selv. Selv en veldig intelligent hund forstår relativt få ord. Men han er en skarpere leser av kroppsspråk enn selv du er!

Vær konsekvent hele tiden. Hunder, som alle dyr, don & rsquo; t like overraskelser. De liker å vite hva du kan forvente, og for deg å være helt forutsigbar. Dette er den grunnleggende byggesteinen i tillit. Når hundene vet, tillit og elsker deg og de forstår hva du vil ha av dem, de er nesten utrolig ivrige etter å behage.

Når dette grunnleggende forholdet er etablert, kan du gå videre til uansett disiplin trening du foretrekker . Det er mange. Grunnleggende hjem hunden lydighet, beskyttelse og politihund arbeid, sporing, sniffing ut farlige stoffer eller fanget eller begravd mennesker, sauer gjeting, flyball, hopping og agility, blind hundetrening og andre funksjonshemmede hjelpefunksjoner, for å nevne noen.

For all din hund trening hjelpemidler, etter. & nbsp;

kjæledyr

 1. Dog rullestoler: The Do-det-selv Spirit For hundens Needs
 2. De Maltese
 3. Rabatt Frontline Plus For Your Pet
 4. Sosiale nettverkssider for kjæledyr? For Sure? 
 5. En analyse på de beste tidene å gjøre Pet Adoption
 6. Topp 5 Årsaker til stress i Cats
 7. Forhindre Hunder fra Digging
 8. Dog Training med et hode Collar - Sannheten om hund Leder Collars
 9. Trening av Fear-Fylt Dog
 10. Pet First Aid Kits
 11. Vite Om Bruken av Heartgard før Using
 12. Hva Alle bør vite om Grooming Deres Dog
 13. Er Generic Frontline Spray effektiv og hvordan fungerer dette i forhold til andre loppe og krysser k…
 14. Ultimate Pet nettsteder - Øk fortjenesten med hjelp fra Ultimate Pet Websites
 15. Plastic Innendørs Dog Crates
 16. Holistisk First-Aid for katter og hunder: Du kan hjelpe dem å føle Better
 17. Din Guardian Angel: The Doberman Pinscher
 18. Trådløst Fence Sikrer Doggie sin Safety
 19. Fordelene av Electric Dog Fence
 20. Hermetisk gresskar for Dog Diaré - trinnene for å bruke It