Menneskelig Capital

Human Capital kan defineres som “ The sett av ferdigheter som en ansatt får på jobben, gjennom opplæring og erfaring, og som øker den ansattes verdi i markedet &rdquo.; Med andre ord, kan det opplyses at menneskelig kapital er summen av kompetanse, personlighet egenskaper og kunnskaper som utstyrer en ansatt til å utføre sine oppgaver i en organisasjon tilfredsstillende og de oppgavene han eller hun oppnår har en økonomisk verdi. Denne evnen til å utføre en ’ s oppgaver kommer fra utdanning, erfaring og en rekke andre attributter

Det mest anerkjente økonomen av alle tider Adam Smith har menneskelig kapital som følger:.
&Ldquo; For det fjerde av ervervet og nyttige egenskaper av alle innbyggerne eller medlemmer av samfunnet. Oppkjøpet av slike talenter, ved vedlikehold av det overtakende under sin utdannelse, studier, eller læretid, koster alltid en reell utgift, som er en kapital fast og realisert, som det var, i hans person.

Disse talenter, som de gjør en del av sin formue, så gjør de det samme som i samfunnet som han tilhører. Den forbedrede behendighet av en arbeider kan ses i samme lys som en maskin eller instrument for handel som forenkler og forkorter arbeidskraft, og som, selv om det koster en viss regning, betaler tilbake det regning med en fortjeneste ”.

Adam Smith understreker det samme faktum som nevnt i første ledd i denne artikkelen om enn på en litt komplisert måte, selv om han prøver å dekke bredt spekter av muligheter at uttrykket lsquo; humankapital ’ kan oppsummere. Betydningen av menneskelig kapital og ledelse program kan stirret fra det faktum at en organisasjon eller virksomhet opphører å eksistere hvis den ikke har noen mennesker - ledere, styremedlemmer, medlemmer, ansatte. For menneskelig kapital er nødvendig for å opprettholde en organisasjon ’ s eksistens.

Men, om " opprettholde en organisasjon ’ s eksistens ’ won ’ t være riktig mål på betydningen av menneskelig kapital. For menneskelig kapital er nødvendig for å opprettholde en organisasjon ’ s eksistens. Men sier " opprettholde en organisasjon ’ s eksistens ’ won ’ t være riktig mål på betydningen av menneskelige ressurser.

I dag ’ s voldsom og kuttet strupen konkurransepreget verden noen konkurransefortrinn oppnås ved innføring av nye prosesser eller teknologi kan bli kortvarig dersom konkurransen vedtar den samme teknologien. Så, er det viktig å ha gode folk som er dyktige og motiverte. Og det er disse menneskene i en organisasjon som kan gjøre en betydelig forskjell. Men organisasjoner i dag trenger å investere i utdanning, opplæring og motivasjon av medarbeidere for å få den menneskelige kapital
. &Nbsp.;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Får en moderne TV Stand
 2. Kjeveortoped og Teeth Whitening Clinics
 3. Menn Søker Out Plastic Surgery
 4. Høyeste standarder for CV tjenester tilgjengelige via CV-service.org
 5. Små Støvsugere - Hvorfor Fruer elsker dem 
 6. Sammen med datateknikk en kandidat trenger sertifiseringer also
 7. Få organisert og beskytte deg mot identitets theft
 8. Effektive måter å tjene penger som profesjonell Speaker
 9. Lær å Menneskelig Flag
 10. Elsker Potion
 11. Akutt Stress Disorder - Tre Essential behandling teknikker for å overvinne traumatisk Stress
 12. The slik gjør du det Of Success
 13. Lese inspirerende ord sammen med sine innvirkningen på Existence
 14. Her er hvordan Ekteskap Seminarer kan slå en Crappy Ekteskap Into A Great One
 15. Forbedre Yourself
 16. Signs of attraction: Stjernetegn Revelations på Romantic Attractions
 17. Snakker Tilbake til ditt Kritisk Indre Voice
 18. The Narrow Omfanget av Flu Vaccine Usefulness
 19. Få selvtillit Fra Within
 20. Når du bruker irske women