Creative Questions

& laquo; Hvorfor kan jeg betale regninger & rdquo; var spørsmålet som gjorde Arne Rantzen innser kraften spørsmål. Arne forteller oss hvordan han oppdaget Creative spørsmål.

& ldquo; For noen år tilbake var jeg motet om mine regninger og gjorde mitt vanlige selv-misbruker og klager på at min suksess wasn & rsquo; t der det skal være, så jeg re-fokusert på hvordan jeg kunne faktisk betaler min regninger. Denne gangen skjedde det noe, og jeg la merke til at følelsen dårlig, negative og håpløse ble plutselig byttet ut med en god følelse og positiv, med planer for hånden. Ser nærmere på den forvandlingen jeg innså at jeg hadde endret seg fra følelsen bummed ut av svar på mitt spørsmål & ldquo; Hvorfor har jeg så mange regninger og rdquo; å føle opphisset av lurer & ldquo; Hvordan kan jeg betale mine regninger & rdquo;?

Etter 7 år med etterforskning Monica Garaycoechea og Arne Rantz & eacute; n dele sine funn, av virkningen at spørsmålene har på våre liv. De er forpliktet til å undervise den nye Creative Spørsmål Språk og har nå utviklet flere inspirerende verktøy, slik som den elegante Creative Spørsmål kort sett, ett års Online Avansert Coaching program, sine internasjonale workshops og individuell coaching, som er tilgjengelig på deres interaktive web www. CreativeQuestions.com

Hva er en Creative Spørsmål og hvorfor bør du spørre dem
Arne sier, & ldquo;? Creative Spørsmål er konkrete spørsmål. & ldquo; Hvordan skal jeg håndtere mitt forhold & rdquo; og & ldquo; Burde jeg kjøpe denne nye Car & rdquo; er ikke kreative spørsmål. Creative Spørsmål trene hjernen din, ved å velge de spørsmål som vil gi deg svaret du ønsker. Når du spør deg selv & ldquo; Hvordan skal jeg håndtere mitt forhold & rdquo; du ikke er ført i en bestemt retning. Dette spørsmålet kan gi deg en rekke svar. Creative Spørsmål er presise spørsmål som bare tillater at svarene som fremmer det resultat at du vil, som & ldquo; HVORDAN mitt forhold SUPPORT ME & rdquo; gjør du innse hvor støttende forholdet er.

Historien om disse to fagfolk demonstrerer den gradvise avdekkingen av Power of Creative Spørsmål, fordi de begge lurte & ldquo; HVORDAN KAN JEG leve opp til mitt potensial & rdquo; Nå har deres realisering blitt et gjennombrudd i bevissthetsevolusjon sirkler.

Affirmations
Monica og Arne har begge jobbet mye med affirmasjoner gjennom årene, et viktig verktøy som brukes i mange New Age og selvhjelp sirkler å skape et støttende sinnstilstanden. & ldquo; Jeg er takknemlig for dette trinnet i utviklingen og til Louise Hay, Leonard Orr og Sondra Ray, opphavet til mye av kroppen av arbeidet rundt bruken av affirmasjoner, & rdquo; Arne sa. Nå er neste skritt i evolusjonen har kommet som Creative Spørsmål Approach. Hanke inn dette nivået av manifestasjon, er resultatene akselerert og utdypet på samme tid. & ldquo; Med affirmasjoner, det & rsquo; s en litt mer flat, fortsetter Monica. Du kan bruke aksept & ldquo; Jeg er vellykket & rdquo ;, men når du bytter til Creative Spørsmål & ldquo; HVORFOR ER JEG VELLYKKET & rdquo; du merke en umiddelbar bryteren til å bli fylt med kraftig sikkerhet & rdquo.;

Monica Garaycoechea var en lege i hjemlandet Spania i 14 år, før hun innså at selv om hun hadde suksess de fleste bare har drømt om, sa hun, & ldquo; Jeg var fortsatt mangler noe & rdquo. ;

Samtidig, født svenske Arne Rantz & eacute; n var frustrert over at livet hans ikke var & rsquo; t noe sted.

I 1982 begynte Arne å bringe hans opplevelse av tibetansk buddhisme, hands-on healing, terapeutiske pusteteknikker og New Age verdener sammen. Han ønsket å skape en effektiv healing teknikk som brakte fysisk helse, samt påminner folk til å leve meningsfulle liv med en følelse av åndelig oppfyllelse. Han jobbet som trener med slike nøkkeltall i bevisstheten bevegelsen som Sondra Ray, skaperen av Loving Relationships Training, Bob og Mallie Mandel, lederne i Rebirthing og International Seminar Leadership Program og Don McFarland, grunnleggeren av Body Harmony. Og uansett hvor sterk hans legitimasjon vokse, fortsatt bringer han at glitrende og ydmyke tilstedeværelse til sine arrangementer.
I mellomtiden hadde Monica etablert sin egen medisinsk klinikk i Spania. Hun fant seg følelsen av at de & ldquo; medisinske forklaringer var ikke nok & rdquo; og lurte & ldquo; Hva er den virkelige årsaken til sykdom & rdquo; Ønsker svar, ikke bare fra en fysisk tilnærming, men også fra en metafysisk ståsted.

Monica startet sin søken med Zen meditasjon, yoga og åndelig psykologi. Deretter utforsket hun, i dybden, A Course In Miracles, gjenfødelse med grunnleggeren Leonard Orr, og ble lærer av Louise Hay & rsquo; s & ldquo; Du kan helbrede ditt liv & rdquo; program. Hun begynte å forstå bro mellom våre fysiske og åndelige liv, og at vi virkelig skape vår egen virkelighet. Monica vist henne frihet, fordype seg helt i forskning av & ldquo; Hvem er jeg & rdquo; til & ldquo; utvide og overskride begrensningene bevisstløs levende & rdquo ;. Og i dag er hun følger i fotsporene til slike lærere som Gangaji, Eckart Tolle og David Deida.

I 2007 Monica og Arne innledet i gjenfødelsen av den nye Creative Spørsmål kort sett, en slank og sexy sort og sølv redesign utløste av en visjon Monica hadde rundt den opprinnelige gult og blått dekk, da kalt & ldquo; Spørsmål Cards For A Better Life & rdquo.;

Det er 52 Creative Spørsmål kort i Creative Spørsmål sett, ta opp de 52 viktigste aspekter av våre liv. Opplysende 80-siders Creative Spørsmål Guidebook, som kommer med settet utforske, i dybden, betydningen av hver Creative Spørsmål kort og gir deg innsiktsfull inspirasjon som vil påvirke hverdagen din, samt gi deg instruksjoner om hvordan du effektivt kan bruke Creative Spørsmål kort. Kortene kommer med en organza bag og et kort stativ som gjør det enkelt å vise din daglige kortet slik at du kan se det ofte, og bli minnet på å okkupere hjernen din med hva du ønsker i stedet for de vanlige ubrukelige merry-go-round tanker.

Hold deg unna dårlige spørsmål
Arne Rantzen sagt, og ldquo; Det er viktig for oss å vite hvordan manifestasjon prosessen virkelig fungerer, fordi vi ubevisst bruker det hele tiden. Vi spør ofte oss selv dårlige spørsmål og få uønskede resultater. Lære å stille gode spørsmål vil gi deg det resultat at du virkelig ønsker.

Å stille spørsmål er hvordan du motivere deg selv, men mange av de spørsmålene du stiller er nedslående eller benektende ditt velvære, som & ldquo; Hva er galt med meg & rdquo; & ldquo; Hvorfor er jeg alltid i trøbbel & rdquo; eller & ldquo; Hvorfor er dette alltid skjer med meg & rdquo; I & rsquo; ll fortelle deg hvorfor. Det & rsquo; s fordi du & rsquo; re ber om det, & rdquo; Arne ler og peker på det faktum at & ldquo; tankene må svare på spørsmål for å holde deg tilregnelig. Vi har en tendens til å stille spørsmål som er begrensende. At & rsquo; s hvorfor Creative Spørsmål kortene er slik et verdifullt bidrag i å lære hvordan å stille gode spørsmål & ldquo;.

The Creative Spørsmål Approach er en invitasjon til å snu hele livet og peker i den retningen du virkelig ønsker å gå. Creative Spørsmål henvise deg til å undersøke mange aspekter av livet ditt, ikke bare forbedre materielle verden selv om de kan sikkert bli brukt for det. De hjelpe peke deg til der du ønsker å gå med alle aspekter av livet ditt, fra din personlige relasjoner, din helse, åndelig søken, livet & rsquo; s arbeid, kreativ vekst og mer. & ldquo; Hvorfor er jeg bra nok? Hvorfor er jeg rik? Hvorfor er jeg beundret?

Advanced Coaching
Monica er skaperen av den kraftige ettårs Online Avansert Coaching program & ldquo; Jeg opprettet & ldquo; Utvid deg selv og endre livet ditt & rdquo; coaching program for å støtte folk som ønsker å virkelig forstå og oppleve kraften i Creative Spørsmål & rdquo ;, Monica delt med stolthet og fortsatte & ldquo; Gjennom denne avanserte coaching vil du gå dypt og lære å omfavne underbevissthet materielle, følelser og tanker, som er i mot din ekspansjon, åpne opp "space" for deg å være i stand til å tenke, føle og være, mer av hvem du virkelig er. Denne undersøkelsen er en dyp og enkel måte å fremme kvaliteter av din naturlige tilstand, for eksempel takknemlighet, suksess og overflod & rdquo;.

De 52 Online Avansert Coaching økter er designet for deg å grundig integrere 52 vital Creative spørsmål ved å bli guidet til å fokusere en hel uke på hver, slik at du virkelig kan utvide og endre livet ditt.

Arbeide med Creative spørsmål du kontakt med din egen ubegrenset potensial som allerede finnes inni deg. Deretter, i avanserte studier av makt spørsmål, lærer du hvordan vevd du er til hele verden. Monica har en praksis i hennes Online Avansert Coaching hvor hun oppfordrer deltakerne til & laquo; tilby sine kreative spørsmål til verden & rdquo.; For eksempel, hvis du spør en servitør på en restaurant & ldquo; HVORFOR ER DU SÅ GLAD & rdquo; eller & ldquo; HVORFOR ER DU SÅ BRA PÅ JOBB & rdquo; du ville se en 30-sekunders transformasjon i at fremmede & rsquo; s holdning og aura.

Det er mye mer om Creative Spørsmål - informasjon og morsomme måter å leke med dem - på Creative Spørsmål nettstedet.

www.CreativeQuestions.com

www.CreativeQuestions.com
. & nbsp;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Lower East Side Attraksjoner: Ikke gå glipp av noen av de beste Side Hva NYC har å tilby 
 2. Mestring og kognitiv terapi for Vekttap og Management
 3. Angstlidelser: Nature vs Nurture
 4. Online IT-kurs - en virtuell reality
 5. The Power Of oppfordre våre Kids
 6. Present Moment bevissthet er der Empowerment Begins
 7. Hvorfor er det vanskelig å endre? 
 8. Hvor Your Stuff bør være Placed
 9. Møbler Functions
 10. Hvis du elsker å spise ute, kan vi gi deg de oppskrifter å gjøre hjemme! 
 11. Være et Brain Scientist
 12. Er arbeidsplassen Drug Testing programmer gjør en forskjell? 
 13. Ethos og konsepter bak Book Of Light
 14. Room For Everybody
 15. Kvitrer for helsen Bevissthet Event
 16. Hvordan Badly Ønsker du å gå ned i vekt? 
 17. Ultimate Livet Nettstedet lanserer for å hjelpe forbrukerne å finne Personlig Growth
 18. Nye metoder til kyndig Markedsplass Din Coaching Business
 19. Konsentrer deg om ditt studiested eller work
 20. The State of Nudisme I USA