Custom Gaming Laptops - Fem ting du må vurdere når du bygger en gaming Laptop

Borte er de dagene da du ville ha blitt latterliggjort hvis du gikk inn i en all-night LAN party bære din trofaste laptop og ventet på å henge med den gigantiske maskinen tårn står på alle & rsquo; s føtter. De gaming bærbare datamaskiner i dag sports store, skarpe LCD-skjermer, banebrytende skjermkort og full-size tastatur. Ikke bare kan disse gaming bærbare datamaskiner henge med standard clunky datamaskinen tårnet, men de kan også bestilles fullt tilpasset for å møte de nøyaktige spesifikasjonene til enhver gamer.

Siden det er så mange tilpasses komponenter i disse bærbare datamaskiner, har en standard praksis vært å skape det noen kaller en & ldquo;. systemutvikler & rdquo; Dette er siden hvor du får til å legge til og trekke komponenter gjennom drop-down menyer for å skape den beste gaming laptop for dine behov og ditt budsjett. Denne typen siden kan være overveldende for noen bare starter gaming laptop shopping prosessen, men det er svært overkommelig hvis du tar det bare én komponent om gangen.

The Gaming Laptop GPU

Dette er hjertet av en gaming bærbar datamaskin. GPU (Graphics Processing Unit) er en komponent som vil gjøre eller ødelegge spillopplevelsen. Hvis GPU isn & rsquo; t opp til snus, vant & rsquo spillene; t spille.

Uten å komme inn spesifikke modeller siden de forandrer seg hele tiden, er nøkkelen at grafikkortet ikke dele ressurser med datamaskinen. En gaming laptop skjermkort må ha sin egen hukommelse om bord. Generelt vil standard off-the-sokkel bærbare datamaskiner ikke har denne funksjonen. De to aktuelle produsentene av bærbare skjermkort er nVIDIA og ATI.

Uten Screen, Du Don & rsquo; t har mye

Hva er vitsen med en gaming laptop uten en skjerm som faktisk kan gjengi spillene dine? Nå sikkert, kan du koble til en ekstern skjerm, men hvis du kan & rsquo; t faktisk spille på gaming laptop uten at ekstern skjerm, så din laptop isn & rsquo; t alt som mobil.

Mens teknologi og terminologi for LCD-skjermer (flytende krystall skjermer) kunne ta opp en hel artikkel i seg selv, er det noen viktige punkter å huske på når du skal velge blant tilgjengelige LCD alternativer for den nye gaming bærbar datamaskin: native oppløsning, sideforhold, stige og falle tid, kontrast, innsynsvinkel, og størrelse.

Native Resolution. Den opprinnelige oppløsningen er rett og slett den innstillingen der skjermen skal gjengi de klareste bildene. Siden spill er stadig i bevegelse, litt myke kanter kan ikke bry de fleste spillere, men husk at selv om dette er din gaming laptop, vil du sannsynligvis også bruke den til andre ting som å surfe på Internett. Hvis oppløsningen isn & rsquo; t komfortabel, aren du & rsquo; t kommer til å ha glede av det.

Aspect Ratio. Som du sikkert vet, en kino-skjerm og en TV-skjerm har forskjellige proporsjoner. Likeledes er det widescreen format gaming bærbare datamaskiner, og det er bærbare datamaskiner som har en standard sideforhold & ndash; - som det av en TV. En widescreenformat gaming laptop (en 16:10 ratio) har fordeler og ulemper. Mange spill i dag ikke har en widescreen-modus. Dette betyr at spillet kan strekke seg over skjermen og bli forvrengt, eller du kan kjøre den med svarte striper som fyller sidene. Det finnes måter å komme rundt dette, men hvis du ønsker en ut av boksen perfekt opplevelse, kan widescreenformat ikke være noe for deg.

Når det er sagt, gjør en widescreen LCD tilbyr massevis av skjermen eiendomsmegling for surfing og annen type datamaskin aktiviteter, og et spill som spilles i et bredt format innstillingen tilbyr en ekspansiv synsfelt. Av denne grunn er det noen veldig lojale widescreen elskende spillere der ute.

Gjør ditt beste for å finne en balanse mellom dagens og fremtidens teknologi og hva dine PC-vaner er utenfor gaming. Selv med sine begrensninger, er widescreen format finnes på de fleste av de beste gaming bærbare datamaskiner.

Rise and Fall. Uttrykket & quot; vekst og fall tid & rsquo; brukes til å beskrive hvor fort displayet kan reagere på endringer. I det siste har LCD-skjermer vært plaget med manglende evne til å gjengi bilder så fort som dataspill kan spytte dem ut. Dette utgjør et stort problem for bærbare spillere fordi hvis de kan & rsquo; t se bildene skikkelig, de kan & rsquo; t spille spillet riktig. Dette etterslepet kan bety forskjellen mellom å spille for å vinne og knapt spille.

Heldigvis har gaming laptop LCD-skjermer kommet langt, og de blir bare bedre og bedre. Mens når det var umulig å spill på en bærbar PC-skjermen, de gaming laptop LCD-skjermer i dag tilby 25 millisekunder eller mindre vekst og fall tid mens generelt off-the-sokkel bærbare har 40 millisekunder eller mindre vekst og fall tid.

Kontrast. Hvis en gaming laptop LCD har dårlig kontrast som betyr at de svarte områdene aren & rsquo; t ganske så svart som de burde være, og de hvite områdene aren & rsquo; t ganske så hvit. Dette er viktig for en bærbar PC gamer fordi du må se spillet ordentlig - & ndash; som det var ment å bli sett - & ndash; for å konkurrere effektivt. Se etter et kontrastforhold på 400: 1 eller høyere i en tilpasset gaming bærbar datamaskin.

synsvinkel. Dette er en ofte oversett LCD funksjonen, men det må vurderes hvis du bygger en gaming bærbar datamaskin. Mange høykvalitets LCD-skjermer på markedet er vanskelig å se klart på noe annet enn rett frem og i riktig høyde vinkel. Dette kan være en stor ulempe for spilling på en LCD-skjerm fordi en skjerm med dårlig innsynsvinkel vant & rsquo; t tillate andre å se på skjermen mens du spiller og vondt også ditt syn når du gjør noe så enkelt som å justere sitteplasser, noe som kan kreve at du å så justere til posisjonen din laptop-skjermen for å se det ordentlig igjen.

Men spilling på en laptop betyr ikke at du er dømt til å ha dårlig innsynsvinkel. Det er LCD-skjermer på markedet som har utrolig visningsvinkler & ndash; - opp til 120 grader. Disse skjermene ikke bare tillate gaming tilskuere, men de er også mulig å bruke den gigantiske, skarpe skjermen for å gjøre ting som å spille av filmer og selv lage presentasjoner.

Størrelse. I en gaming bærbar datamaskin, er størrelsen alt. De fleste gaming bærbare datamaskiner er store, robuste biter av elektronikk. Å ha en maskin av denne typen betyr at du får også å ha en stor skjerm. De beste gaming bærbare datamaskin LCD-skjermer der ute er minst 15 inches. En publikumsfavoritt er en 17 tommers widescreen (selv med de utfordringene som widescreens til stede). Større 19 tommers bærbare skjermer er bare å begynne å bli snakket om med forbrukerne forventer å se 19 tommer eller større modeller på markedet i nær fremtid.

Den beste måten å virkelig få en følelse for hva laptop LCD-skjermer er alle om å ta en tur til en lokal boksen lagre og spille med LCD-skjermer på skjerm bærbare datamaskiner, men husk samtidig det du har lest her. Mens disse bærbare datamaskiner er ikke tilpasset gaming bærbare datamaskiner, kan du se hva størrelsene egentlig ser ut, hva forskjellige oppløsninger se ut, og hva de betraktningsvinkel virkelig er slik at du kan begynne å utvikle dine egne preferanser.

RAM & ndash; Hvilken type og hvor mye?

Det finnes i bærbare datamaskiner RAM (Random Access Memory) kalles SODIMM (små disposisjon Dual Inline Memory Module). RAM er ansvarlig for din prosessorkraft. Hvis du kjøper en tilpasset gaming laptop, vil du vanligvis bli tilbudt DDR2 RAM med valget av hvor mye du vil på din datamaskin. De fleste high-end spill som blir utgitt i dag trenger 1 GB RAM for optimal, lag-free spill. Noen mennesker kommer med 2GB for å sikre at de kan kjøre flere programmer sammen med spillet og ikke opplever noen nedgang i responstid. Dette er en stor investering, og du vil være i stand til å bruke denne gaming laptop for en gang i fremtiden. De fleste tilpassede bærbare PC-er bruker oppgraderes, men dette bør overlates til fagfolk.

CPU & ndash; Not Just Mobile Technology

(Central Processing enheter) som finnes i mange tilpasset gaming bærbare datamaskiner The CPUer er identiske med de som finnes i stasjonære. Disse prosessorene krever mye av kjøleeffekten, som igjen kan gjøre din bærbare høyere enn lav vekt, lavere strøm ultra bærbare når fansen sparke på og det kan bli litt varmt å ta på. Don & rsquo; t bli skremt av dette - & ndash; Det er vanlig. Og med disse desktop-prosessorer kommer skrikende kraft! Don & rsquo; t kaste bort pengene dine på den nyeste CPU utgivelse som sannsynligvis har en oppblåst prislapp (og at prisen vil trolig komme ned før lenge). Stokk med en nåværende CPU-hastighet som tilbys av en hederlig tilpasset gaming laptop forhandler, og du virkelig kan & rsquo; t gå galt.

The Gaming Laptop harddisk

Dette er den siste komponenten for å vurdere når du bygger en gaming laptop. Bærbare harddisker kommer i en rekke hastigheter og kapasiteter fra 4200 til 7200 RPM og 40 til over 100 GBs. For det meste, er denne brukerens preferanser. Når det er mulig, gå for en 7200 RPM harddisk, men hvis du trenger en kapasitet som ikke tilbys i denne hastigheten, det & rsquo; s greit å gå for 5400 RPM-stasjonen. Ta en titt på din nåværende datamaskin, og kjøpe din Kapasiteten er basert på dette. Også huske på at med mange custom gaming laptop-produsenter, har du muligheten til å oppgradere eller legge til en annen harddisk på et senere tidspunkt.

På slutten av dagen, gaming bærbare datamaskiner handler om makt. Don & rsquo; t forvente en tolv pund bærbar PC med en desktop-prosessor, mange fans, en gigantisk kjøleribbe, og uavhengig skjermkort til å vare på batteristrøm alt så lenge. Men sørg for å nyte kjeven drops som du & rsquo; ll får når du går inn i din vanlige LAN party sted med den nye, skrikende rask gaming bærbar datamaskin. Sprekk at valpen åpen, fyre den opp, og stå klar av sikkel når du tar på din favoritt spill med andre spillere samlet seg rundt for å ta i aksjon. Gaming er ikke bare for stasjonære lenger
& nbsp!.;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Avdekke Din Power
 2. Give Up Your Righteousness
 3. Alt om Beredskap training
 4. Hvordan å gå inn i et rom og forsterke din Presence
 5. Lese inspirerende ord sammen med sine innvirkningen på Existence
 6. Perfekt måte for keramiske fliser cleaning
 7. Hva er din Guiding Prinsipp 
 8. Avdekke måter å være Færre Selv Conscious
 9. 10 tips for å bo Young
 10. Suksess i Innovativ ledelse: Modellering Strategisk Excellence
 11. Hvordan realisere Self Improve Successfully
 12. Hvorfor ikke være det du ønsker å være? 
 13. Slik holder du Brian Sharp
 14. Få selvtillit Fra Within
 15. Start en lønnsom Global Intl Trade Import Export Business
 16. 5 enkle trinn for å beholde kvinner til Trades, Science and Technology Classrooms
 17. Hvordan endre livet ditt til det Better
 18. Tips om hvordan å kurere Stuttering
 19. Hvorfor Personal Change er så Hard
 20. Hvordan bli en bedre person (10 trinn)