Våkn opp kvinner trenere for Change

For å være inspirasjonen, katalysator og nummer en ressurs knutepunkt for kvinner over hele verden til å våkne opp og holde seg våken til sin skaperkraft, deres evne til kjærlighet og glede, og deres evne til å gjøre en forskjell i sitt eget liv, andres liv og livet selv.

prinsippene som guide oss

Premisset at universet er et sted av overflod, frihet og kreativitet ikke et sted for knapphet, frykt og plikt. At gitt nye strukturer for handel og næringsliv vi kan dele på de tilgjengelige rikdom i livet.

Troen på at hensikten med livet er glede. Og vi, som kvinner, er på vårt beste når vi lever dristig, morsom, høy energi koblet livene til kreativitet og bidrag.

En forpliktelse til visjonær opplæring og utdanning fokusert på å frigjøre kvinner fra negativ selvsnakk, bekymring og selvtillit tvil.

Det grunnleggende tro på at når vi våkner opp og leve et liv vi elsker vi endrer ikke bare vår egen opplevelse av livet, men opplevelsen av livet for andre.

Den kunnskapen som kvinner er naturlige ledere som har tid er NÅ. Hver kvinne har et unikt uttrykk og iboende lederegenskaper av kjærlighet, fellesskap, samarbeid og samarbeid.

Den erkjennelsen av at verden er klar for stemmene, intensjoner og inspirerte handlinger kvinner til å komme sammen for å skape en kritisk masse som endrer og utvider livet for alle vesener på planeten.

klarhet at vi er klare med media og samfunnet strategier for å maksimere eksponeringen, utnytte utviklingsmuligheter og utvikle en svært gjenkjennelig merkevare.

de strategier som gjør det skje

Visjonen om en omfattende virksomhet og sosialt ansvarlig og lønnsom samfunnet vil utvikle seg i faser og består av flere elementer, inkludert:

Telefon Up Women & ndash; laget forfattet bøker til inspirasjon og empowerment skrevet for kvinner av kvinner

Wake Up Women & ndash.; media, markedsføring og markedsføringskampanjer som tar bøkene til Bestselger List og utover

Wake Up Women Forretnings Bytte & ndash.; en on-line samarbeids bevisst virksomheten forsøke for Vekk kvinner forfattere til å presentere sine bøker, programmer og produkter til verden og en ressurs og notering katalog for kvinner og rsquo; s programmer og produkter

Vekk Kvinner BE (WUWBE. ) & ndash; en on-line medlem & rsquo; s samfunnet å gi utdanning, informasjon og muligheter for kvinner i alle aspekter av livet sitt. Inkluderer tilgang til og rabatter på alt Wake Up Women produkter og programmer og forretninger Utvekslingsmuligheter

Vekk Kvinner Allianser & ndash.; partnerskap med årsak initiativer, ideelle organisasjoner og som tenkende sosialt bevisste for-profit bedrifter å utvide virkningen og budskapet om Vekk kvinner

Wake Up Women University & ndash.; Muligheter til å lære og utvide ferdigheter og mestring i virksomheten som snakke, skrive og internett markedsføring samt myndiggjøring i de områdene av emosjonell, åndelig og fysisk helse og velvære
. & Nbsp.;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Slik Dekorer en Coffee Table
 2. Hvordan velge Leilighet Furniture
 3. ProSeries Skatt Programvare Hosting Reduserer Beskatning Pain
 4. Orange County Family Lawyer - En Firm Supporter av Mekling i skilsmisse Cases
 5. Attraktive Kvinner:? Hva gjør menn virkelig Finn Attraktiv 
 6. Hva er det 2011 kommer til å bringe? 
 7. Fakta Bestem Best CD Bank Plan - Ikke Lokal Convenience
 8. Elite Sjåfør Biler - The Best Sjåfør Service
 9. Kvinner Entrepreneur Academy, Etablere grenser 101
 10. Hvorfor vente til du er døende 
 11. Coping med angst og depresjon The Easy Way
 12. Vann skade restaurering av Professional Companies
 13. Mobile App Development Knoxville - The Story of Mustache Bash
 14. Når søket mitt for bygging rekruttering kommet til en slutt? 
 15. Jetking er den fineste dataopplæring center
 16. Alt om Beredskap training
 17. 5 Vaner å revitalisere Mind and Body Gjennom en god natts Sleep
 18. Hvordan redusere din eiendom Taxes
 19. Kjære kvinner, er du behandler deg selv Høyre 
 20. Hvordan velge den beste dyne Covers