Lag endring i livet ditt - Realisere Vision

La & rsquo; s snakke om visjon. At & rsquo; s stor, stor del av å være i stand til å lage å lage hva du velger å skape i livet ditt. Kunne skape magi, bokstavelig talt. Jeg definerer magi som evne til å skape forsettlig endring i et stoff av universet, både åndelig og materielt. Vision er en stor del av dette, og det er en stor forskjell i syn og syn. La meg gjøre en forskjell her. Sight er å se med øynene. Visjon er å se gjennom øynene. Jeg kan garantere deg dette, når visjonen på innsiden blir mer attraktivt og kraftigere enn hva du observerer på utsiden, og da universet er på din kommando. Det er virkelig.

De fleste mennesker lever sine liv som skue. En hund kan gjøre det. Dyr kan leve av sine sensoriske faktorer. Du er mer enn det. Det vi må gjøre er å stige over våre sensoriske faktorer, og skape den visjonen internt at moderne vitenskap nå forteller oss deretter projisert utover i verden. Det er bare ikke medisinsk /fysisk foo foo lenger. Det er virkeligheten. Vi bokstavelig talt prosjektet vår verden utenfor oss fra den visjonen vi har internt.

Evnen til å skape forsettlig endringen er hva visjonen handler om. Min venn James Ray kaller det magi. Magiske isn & rsquo; t kaniner blir dratt ut av hatter. Det er evnen til å skape forsettlig endring i stoff av universet, både åndelig og materielt. Vision er en stor del av det magiske. Med mindre du har en sterk fantasi, og bare se på ordet fantasi, er bildet en stor del av det ordet.

Hvis du ikke & rsquo; t har muligheten til bilde internt og å forestille seg internt hva du velger å lage, så du kommer ikke til å være i stand til å skape den forsettlige endringen. Hvis du gjør det, er universet på din kommando. Du er nødt til å være i stand til å vende seg bort fra synet eller sensoriske faktorer, som ser med øynene vs. ser gjennom øynene.

Jeg opplever det som noe som en visjonær følelsen du har inni deg. Du kan se det, du kan føle det. Du slags fordype deg i begrepet hva du ønsker å være.

Hvis du ser på ordet bevegelse, er 99% av det arbeidet bevegelse. Hvis du ser på arbeidet motivasjon, 2/3 av ordet motivasjon er bevegelse. Bevegelse og følelser skaper vibrasjoner i kroppen vår som er følelser og vibrasjons univers som er meldingen du sender ut til universet og kommer til å tiltrekke loven om tiltrekning. Å være lov å tiltrekke, er disse følelsene av visuelle vibrasjoner kommer til å tiltrekke inn i livet ditt hva du er i tråd med. Du er aldri, aldri, aldri kommer til å tiltrekke diamanter inn i livet ditt hvis du resonnere med steiner
. & Nbsp.;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Tilpassede Aluminium Dører & amp; Windows blir Benyttet Med Best Effects
 2. Online IT-kurs som tilbys av jetking tog studenter i forskjellige facets
 3. Hvordan foreldre føler når barna fortelle sannheten! 
 4. Når søket mitt for bygging rekruttering kommet til en slutt? 
 5. Er det mulig å Secretly hypnotisere noen? Oppsiktsvekkende avsløringer om hypnose avslørt ... 
 6. Solar Coating Din Conservatory
 7. Lær Piano Step by Step
 8. Akutt Stress Disorder - Tre Essential behandling teknikker for å overvinne traumatisk Stress
 9. Jailbreak iPod touch: Frigjør enhet av alle restrictions
 10. Hvordan velge en pålitelig Construction Rekruttering Agency
 11. Oppdag et nettsted for å gjennomarbeide vesen, Into The One Du har hele tiden drømt om Getting.
 12. Være en leder: Lederutvikling Australia
 13. SOURCE OF UBEGRENSET POTENTIAL
 14. Hvordan redusere stress i 3 enkle Steps
 15. Outsource Business to Business Marketing til Philippines
 16. Oppdag The One Kritisk Step som mangler i nesten alle Selvhjelp Book
 17. The Other Side: Livet Skole Message
 18. Programmer som ekteskap Seminarer, men ... egentlig ikke! 
 19. De Kvaliteter av en ideell leder for en Country
 20. Hva du ta tilbake med en Cisco CCNA sertifisering!