Fra desperasjon for å Dedication: Robbery Forebygging, Fornemming and Recovery gjennom øynene til en tidligere Bank /Credit Union Rob

I over 15 år, forfulgte jeg en karriere som selvstendig næringsdrivende Addict, narkolanger, Gambler og Thief. Jeg risikerte livet mitt og ofret min familie å tilfredsstille mine behov for penger, oppmerksomhet og uavhengighet. Til syvende og sist, min ignorering av verdier og disiplin resulterte i en 13 år Federal Prison setning. Etter en seks måneders kriminalitet rangel, som inkluderte fem væpnede bank union /kreditt ran i tre stater, min selvdestruktiv livsstil bringes til opphør. Jeg fant meg selv snart i razor wire og væpnede rammen av Federal Correctional Complex i Florence, Colorado hvor mine naboer inkludert slike beryktede kriminelle som Timothy McVeigh og Terry Nichols.

Facing hindringer, press og vold av fengselslivet , var jeg fast bestemt på at hans tid bak murene ikke ville være bortkastet. Jeg valgte utdanning som min reddende, til tross for eliminering av Federal Pell Grants for soning. Uanfektet, jeg satt ut for å sikre finansiering på min egen gjennom stipender, tilskudd og foundation assistanse. Etter seks måneder med å sende inn søknader, skrive essays, tigging, bedende og salg, landet jeg hans første stipend for en klasse. Det var en begynnelse, og da jeg gikk ut dørene i fengselet, bar jeg med meg to grader, begge oppnådd med en 4,0 GPA og plassering på Dean & rsquo; s og administrerende rsquo;. S List

Siden utgivelsen min har jeg tatt Corporate, Forbundet og Finanstalende plattformer med storm. Publikum er lamslått av mine utholdenhet, prestasjoner og bemerkelsesverdig personlig transformasjon. Med enkle, reelle eksempler, viser jeg hvordan nøklene til min suksess i fengsel er nøkkelen til min suksess i dag, og hvordan disse erfaringene kan brukes til escaping & ldquo; fengsler i oss & rdquo ;. Jeg fornye en forståelse for hva som virkelig er viktig i alle våre liv og motivere hver og en person til å overvinne motgang, tilpasse seg endringer, og for å realisere sitt fulle potensial.

Jeg har gitt økonomisk For de siste sju årene institusjoner med real-life innsikt rundt ran forebygging, pågripelse og utvinning. Ved å gi deg en titt inn i & ldquo; sinnet til fienden & rdquo; Jeg er overbevist om at forslagene nedenfor, hvis implementert, vil; dramatisk redusere sjansen for din finansinstitusjon blir målrettet for et ran; øke sjansene for en rask pågripelse av overfallsmannen (e), og; hjelpemiddel i en rask og full gjenoppretting av penger tatt

Som vi alle vet bank og kreditt union ran har i beste fall vært stabil i år ut og år inn, og i verste fall har sett en økning de siste årene og hellip;., og som Det er min tro at denne trenden vil fortsette i overskuelig fremtid er det viktig at det iverksettes tiltak for å snu eller i det minste redusere denne trenden.

Jeg er ikke fortelle alle som leser denne artikkelen noe som de ikke gjør det allerede vet når jeg forteller deg at bankran er ikke så Hollywood skildrer det & hellip; det er ikke John Dillinger, Bonnie og Clyde, og det er absolutt ikke en forbrytelse som er begått av personer som lever en glamorøs livsstil. De som begår disse forbrytelsene blir hengt ut på narkotika, de har en gambling gjeld å betale, huset deres er i ferd med å bli utelukket på, etc. Og det er min tro at denne trenden kommer til å fortsette i overskuelig fremtid basert på våre land pre-okkupasjon med narkotika, den enkle som gambling kan nås og vår høy arbeidsledighet rate-hva jeg forteller deg er at god gammeldags ran er veldig mye her å bo og veldig mye en handling av desperasjon.

Med denne fortsettelsen blir tilfelle hvordan gjør du & ldquo; raneren bevis & rdquo; dine institusjoner? Det starter med støtte fra toppledelsen. Du må skape et miljø som det ville være røver kommer til å ønske å gå forbi. En ransmann vil alltid, og jeg mener alltid ta det siste minste motstands!

FOREBYGGING

Etter å ha møtt og intervjuet over 300 dømt bank og kreditt union ranerne jeg fant et par vanlige tråder. Den første er at hver institusjon er foret til en viss grad. Ingen potensiell røver kommer inn i en by, nærmer den aller første finansinstitusjon de kommer over og gjør en beslutning om å rane den grenen. Hver institusjon er foret til en viss grad om det er den enkelte som driver med flere ganger i å avgjøre hvor de skal parkere get-a-måte kjøretøy; går forbi flere ganger prøver å få en følelse for lay-out av sted; går opp til fortelleren og hender han /hun en ti dollar bill ber om en rull med kvartalene når igjen de er i virkeligheten å få en følelse for layout; turer til øya og opptrer som om de er å fylle ut et innskudd slip bare å gå tilbake ut som om de har glemt noe; noen litt mer avansert som setter seg ned med et lån offiser under dekke av å være interessert i et lån eller den enkelte som sitter i nærheten restaurant timing patruljebiler og responstider og hellip; bunnlinjen er at hver institusjon er foret til en viss grad og ansatte må være klar over mistenkelige aktiviteter, noe som skiller seg ut fra det vanlige.

De fleste av de menneskene som kommer inn i institusjoner er legitime kunder som du ser hver dag, uke eller måned. De er ikke de personene du trenger å bekymre deg & hellip; du trenger å bekymre deg om folk som du aldri har sett før. Gjør det til en policy at hvis noen ansatt ser en person inn institusjon som de ikke kjenner (og hvis de ikke er i midten av noen type transaksjon) nærmer det individuelle, strekke ut en hånd og si & ldquo; takk for at du besøker vår gren, hva kan vi gjøre for deg i dag & rdquo; Det og det alene kan holde at potensialet raneren fra å velge din institusjon & hellip; det siste de ønsker er noen ser dem i øynene og få en god beskrivelse. Din legitim kunde vil elske det like fantastisk kundeservice og potensielle røvere vil anse det som grunn nok til å gå nedover veien til et annet sted som tilbyr en enklere vei motstand.

Den andre røde tråden jeg fant i intervjue disse dømte ranerne var mannlig tilstedeværelse. Mann tilstedeværelse og mannlig tilstedeværelse alene kan holde dem fra å velge din institusjon. Den siste tingen som de ønsker er noen som kan spille & ldquo; Joe Hero & rdquo; og prøve å hindre det de prøver. Jeg gikk inn i en rekke institusjoner med hver hensikt å begå som ran bare å gå opp til fortelleren, hånd han /hun en ti dollar bill og be om en rull eller fjerde basert på mannlig tilstedeværelse. Jeg forstår at du kan ha problemer med å holde mannlig tilstedeværelse i din institusjon på en konstant basis, men hvis ikke på noe annet tidspunkt; du må ha en mannlig tilstedeværelse der på fredager fra 09:00 til 11:00 50% av alle ran (og noen år er dette tallet går over femti prosent, og jeg vil berøre på hvorfor jeg mener dette er tilfelle i en øyeblikk) oppstå mellom disse morgentimene fredag. For du banken og Credit Union President & rsquo; s som kan lese denne artikkelen som kan bety at du får ut av dine cushy skinnstoler for et par timer i uken og gjør deg synlig i lobbyen på et lån offiserer skrivebord, men det er viktig at det er en slags mannlig tilstedeværelse i denne tidsrammen

(jeg nevnte ovenfor at jeg har en teori om hvorfor disse tider fortsette å være moden for ran, og det er to kanter & hellip;. Den første grunnen er at det er en misforstått tro på at det er mer penger i banker og kreditt fagforeninger på fredager og hellip; vi alle vet at dette ikke er sant, men fordi det er lønningsdag for mange mennesker, og fordi mange sjekker vil bli innløst det er en misforstått tro på at mer penger er tilgjengelig. Den andre grunnen er på grunn av det faktum at jeg vil anslå & ldquo; blir hengt ut på narkotika & rdquo; er drivkraften bak 60-70% av alle ran, og sin tenkning er at hvis de ikke begå denne forbrytelsen på fredag ​​& ldquo; cash cow & rdquo; kommer til å stenge i to dager og det betyr at deres vane kan ikke mates over helgen, noe som ikke er et alternativ & hellip; slik at det blir et scenario der hele uken de bygger opp sin nerve, og til slutt innser at dette er dagen, Jeg må gjøre dette).

pågripelse

Så du har gjort alt du kan for å forhindre et ran fra å ta plass ved institusjonen men du er målrettet & hellip; hva skal du gjøre? Jeg elsker uttrykket & ldquo; være klar, men don & rsquo; t stare & rdquo ;. Som nevnt tidligere du har ingen anelse om hva slags person du arbeider med, og du ikke ønsker å utfordre eller agitere den enkelte. Hva du ønsker å gjøre er å se etter kjennetegn eller egenskaper som gjør at enkelte skiller seg ut & hellip; arr, tatoveringer, etc. Da jeg endelig ble pågrepet FBI fortalte meg at mine saker ble arkivert bort som uløselige. De hadde bilder og kjørte de i lokalavisene og på lokale TV-stasjoner, men fordi det var aldri i min egen bakgård de ikke var å få noen tips om hvem denne personen kan være. Jeg kunne ha vært hvem som helst av ti millioner mennesker som bor i dette landet er av litt over gjennomsnittlig høyde, men med noe som fikk meg til å skille seg ut. De hadde også fingeravtrykk fra notatene jeg hadde gått, men fordi jeg aldri hadde vært i trøbbel med loven de fikk ingen treff der også.

Men hvis de fortellerne som er involvert i disse ran ville ha lagt merke til at jeg hadde det ene øret som stikker ut litt lenger enn den andre, eller at negl sifferet i min langfinger på høyre hånd er kroket på grunn av det faktum at det ble kuttet da jeg var ung og når re-attached aldri fikk gro riktig & hellip; kanskje hvis disse tingene dekkvalg blitt lagt merke til at de kunne ha blitt kringkastet sammen med bilder og kanskje fyren som sjekket meg inn på hotellet den kvelden kunne ha husket at noen kvelden før hadde en øret som stakk ut litt mer enn den andre, eller kanskje en butikkansatt ville ha husket den fyren som ga henne en regning med en hånd som hadde en skjev langfinger. Poenget er at hvis du legger merke til selv de minste kjennetegn eller egenskaper, og hvis disse kan bli videresendt til politi sjansene for en rask pågripelse er forbedret i stor grad.

Recovery

Umiddelbart etter et ran åpenbart det første du bør gjøre er å låse døren. Du ønsker å eliminere muligheten for en gisselsituasjon bør politi kommer og den enkelte forsøker å gå inn igjen i institusjon. Så selvfølgelig best case scenario er noen observerer ruten og rømningsveier og igjen beste scenariet å ha denne informasjonen videreformidlet til noen som har rettshåndhevelse på telefonen. Men like viktig som disse tingene og hellip; hvert enkelt individ som var involvert i at ran, enten det er en enkelt teller eller hele institusjonen, må umiddelbart sette seg ned og skrive ut hver eneste detalj, beskrivelse og inntrykk rundt som ran. Ikke 10, 20 eller 30 minutter senere, men umiddelbart & hellip;. Det er utrolig hvor mye som kan bli glemt i løpet av en kort periode

Etter min frykt, og samtidig gå gjennom rettssaken, den mest ødeleggende vitnesbyrd kom fra en enkelt teller som hadde på egen hånd (hun hadde ikke trent eller instruert til å gjøre dette) tatt det på seg å umiddelbart etter ranet skrive ut hver beskrivelse og detaljer som hun kunne huske & hellip; hatten min og hva slags det var; solbriller og hva merkevaren de var, skjorte og det sagt på det, mine bukser og hvilket merke de var; og til slutt mine sko, merkevare, farge, etc. Da hun tok stativet og begynte å beskrive disse tingene i detalj (og som jeg ble senere pågrepet med disse elementene) min advokat lente seg over til meg og sa: & ldquo; du bedre ta bønn de tilbyr, vil du aldri overvinne dette vitnesbyrdet & rdquo ;. Gjør det politikk på institusjonen at alle som er involvert i et ran umiddelbart skriver ned alle inntrykk og beskrivelser som de husker dem.

Noen siste tanker

Frontlinjen mennesker er det viktigste og kraftig avskrekkende til en potensiell røver som kan vurdere din institusjon & hellip; de og de alene kan holde deg fra å være målrettet. Ta en side ut av Wal Mart bok & hellip; gjøre det en politikk for å møte og flotte så mange som mulig som kommer gjennom dører og hellip; som nevnt tidligere dine legitime kunder vil elske det, og en potensiell røver vil se det som en handling som har dem går nedover veien til en institusjon som tilbyr en bane av lettere motstand.

Noen av de tingene jeg har nevnt ovenfor kan være sunn fornuft, noen du kanskje allerede implementere på din institusjon og noen du kan ha behov for å bli minnet om igjen som selvtilfredshet kan være din største fiende & hellip;., men hvis du ikke gjennomføre noe annet som jeg har nevnt i denne artikkelen vil jeg oppfordre deg til å gjennomføre følgende to ting umiddelbart

Den første er en mistenkelige aktiviteter logg. Hver arbeidsstasjon bør ha et stykke papir, en journal, en notatbok & hellip; jeg bryr meg ikke hva det er, men noe må være innenfor rekkevidde der en rask kommentar kan noterte ned om at enkelte ser noe utenom det vanlige, eller noen de gjøre ikke anerkjenne & hellip; uansett hvor ubetydelig det kan virke på den tiden. Og jeg vil oppfordre ledelsen å gå gjennom disse hvis ikke på daglig basis minst ukentlig, og hvis et mønster blir oppdaget, eller hvis folk ser de samme tingene så er det en god sjanse for at institusjonen blir foret for et ran og hensiktsmessige tiltak må tas

Den andre tingen som jeg vil oppfordre din institusjon å implementere umiddelbart er å ha alle på din gren tegn en & ldquo;. taushets & rdquo; form. En av grunnene til at jeg var så vellykket som jeg var, og så lenge jeg var i stor del skyldtes det faktum at jeg hadde en gang datert en kasserer & hellip; jeg visste om agn penger, fargestoff pakker, andre skuffer, sporing enheter, da pengene ble talt opp, etc. Lite visste hun om den gang at hun var å gi meg med verdifull informasjon som jeg senere skulle bruke til å være en vellykket bank og kreditt union røver. Har alle dine ansatte signere en & ldquo; taushets & rdquo; skjema som viser at de vil dele med ingen (familien inkludert) politikken til din institusjon som gjelder sikkerhet, prosedyrer, trening, etc. De potensielle røvere der ute har nok informasjon, don & rsquo; t ikke gi dem noe ekstra som de kan bruke mot deg.

Troy Evans er en profesjonell foredragsholder og forfatter som bor i Phoenix, AZ. Han kan nås på. The Evans Group, 3104 E. Camelback Road, # 436 Phoenix, AZ 85016, 602-265-6855, troy@troyevans.com og hans nettsted er www.troyevans.com
& nbsp;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Er du lyve for deg selv om penger? 
 2. Svar på dine bønner i din personlige vekst og Personal Change Program
 3. Fortiden og fremtiden for data og tilhørende services
 4. Tilegne seg selvtillit Worksheets
 5. Hvordan Badly Ønsker du å gå ned i vekt? 
 6. Nettverk Jobs den lyse fremtid foran! 
 7. Driving Theory Test Nyttige tips for Driving Test
 8. Nettverk jobbene er anslått robuste growth
 9. Negative Thinking Introduction
 10. Landscaping - Kunsten turnarounds
 11. Hvordan være en Completionista
 12. Formue ved Chance? 
 13. Den Tapping Solution anmeldelse: Bringe fred, glede og lykke inn i livet ditt 
 14. Sinnet boggling virksomhet av AVATAR
 15. Delta i bokklubber av Today
 16. Dilemmaer ved å være i Business # 5: Ignorerer Hva vi vet er True
 17. Ekte lykke er funnet i Helping Others
 18. Er dine erfaringer virkelig nok? 
 19. Brukerklagenemnda: - Tren right
 20. Hvorfor er det vanskelig å endre?