Hams - The Forgotten Heroes

På langfredag ​​27. mars l964 cirka 12.000 square miles av Alaskan havbunnen skiftet forårsaker en av de verste jordskjelvene i USAs historie. Når sjokkbølger stilnet og den massive tsunamien trukket seg tilbake, tap av liv og skader ble forsterket av nok en tragedie - en total kommunikasjons blackout.

Så endelig, klarte en ensom Ham Radio Operator å sende en melding - et rop om hjelp som ble gjentatt av andre Hams og sendt over hele verden.

Historien er rik med historier om Hams - 1996 en voldsom tordenvær i Oregon /California, 1998 Flom i Texas og Hurricane Bonnie, 1998 Ice Storm i Canada 1999 orkanen Floyd /Jordskjelv i Taiwan - og listen fortsetter på.

Så hva skjedde med Ham (Amateur) Radio Operatører og hvorfor ikke vi hører om dem lenger? Tro det eller ei, de fremdeles lever blant oss, og de er fortsatt å svare på rop om hjelp, til og med 9/11 og 2002 branner i Colorado.

Verdens feilaktig antar at med internett og mobiltelefoner, har vi ikke lenger trenger Hams. Men katastrofer kuttet strøm og mobiltelefoner trenger arbeids tårn hver tredje miles. Likevel Internet søkemotorer liste Amateur Radio nettsteder under "hobby", en klassifisering helt uberettiget og sterkt mislikte.

Hams er mye mer enn high school kids fikle med radioer. De er et nettverk av høyt utdannede mennesker - menn og kvinner i alle aldre som er villige til å slippe hva de gjør for å lete etter et tapt barn eller hjelpe overarbeidede krisepersonell. Som en gammeldags brannvesen, passerer de opplysningene bøtte fra en til en annen varsling av ekstreme værforhold, farlige utslipp, jernbane katastrofer og mye, mye mer.

Ham Radio Operatører faktisk glemt helter, men de bør ikke være. Hvert år møtes de i grupper over hele verden for å trene for den neste store katastrofen. Ennå dessverre, deres tall er minkende - "ville ha hjelp" i bevis på sykehus oppslagstavler alle over Amerika. Trist faktisk vil være den dagen de ikke er der når vi trenger dem
. & Nbsp.;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Være balansert, Fet og i kontroll over din Life
 2. 5 Vaner å revitalisere Mind and Body Gjennom en god natts Sleep
 3. gjøre ur sterke stillinger i nettverk med online cisco sertifisering courses
 4. Delta i bokklubber av Today
 5. Å ha en perfekt Trip
 6. Alvorlig depresjon behandling Du må Try
 7. Stress Management: Essential for førskole Teachers
 8. Kognitiv atferdsterapi Behandling for Compulsive Hoarding
 9. CV-skriving tjenesten ... den besvarer din CV har vært på jakt for
 10. Change
 11. Den kritiske rollen som Your Mind spiller i din fremtidige suksess er avslørt! 
 12. Fra kaos til Clarity
 13. Hvordan foreldre føler når barna fortelle sannheten! 
 14. Å bli sint: Slik styrer It
 15. Aluminium dører og vinduer for installasjoner - Legge sjarm til Building Architecture
 16. Confessions of a Facebook Avvis 
 17. Hvordan kan jeg forandre livet mitt Do? Hvordan kan jeg gå på Fascinerende Journey of Self Discove…
 18. Gjøre en betydelig innvirkning gjennom Vehicle Graphics
 19. Din Forbløffende sjelsevner - Mind Instruction Remedy
 20. Hvorfor Clutter Happens