Være en veiviser på telefon!

Er du en av de hundretusener ansatt for å selge ideer /produkter /tjenester over telefon?

Liker å forbedre ytelsen ved å lære noen enkle grunnleggende?

Great! Har denne listen med you..and gjør disse things..maybe én eller to om dagen til du mestrer mye og de blir en del av din faste rutinen. Deretter lære dem til noen else..and se hva som skjer!

* Når du nærmer deg din første samtalen, kjøre tilbake gjennom i tankene dine de en /to eller tre samtaler som ga deg mest glede ... enten en virksomhet eller privat samtale.

* Mens du gjør dette, se smil på ansiktet ditt, og legge merke til den indre smil at disse samtalene førte deg.

* Fortell yourself..in mest hyggelig tone av voice..that du er "bullet-proof" for de neste 10 samtaler. Sett det smilet og kreativ energi inn i de ti første samtalene.

* Gi deg selv et øre massasje. Bare et minutt eller so..and som du gjør this..just høre deg selv som den mest oppsiktsvekkende lytteren verden har sett eller hørt.

* For de ti første samtalene, plukke opp på hvert ord, tone , acccent, hastigheten på talen som kommer ned telefonen. Virkelig betale oppmerksomhet og late som om ørene er 100 ganger mer kapable og super følsom for å plukke opp hver sublety av personen i den andre enden.

* For de ti første samtalene, være veldig klar over akkurat hvor nær du kan komme til tone, tempo, rytme, for den andre personen. Være så mye i sync på alle disse områdene som du kan. Husk at på et ubevisst nivå, vi har en tendens til å like folk som snakker som us..in tone, volum, tempo og bruk av ord.

* Som du starte din telefon økten, være spesielt oppmerksom på holdningen din. Se og lytt og føl kroppen, skuldrene, pust, dine ansiktsuttrykk.

* Hvis mulig, hver dag og igjen, stå opp, skifte holdning inn i en annen stilling. Mens du gjør dette, legg merke til hvordan du uttaler ord, merker at tone og volum.

Hvis, som du avanserer, merker du at du føler deg sliten, avvist eller ikke så kraftig som du vet du kan være, stoppe opp. Shift du fysisk tilstedeværelse. Lukker du øynene. Spille av en sang inne i hodet ditt. Smil til deg selv. si til deg selv ... "disse menneskene på den andre enden av phone..well..they er akkurat som meg. De trenger å bli heiet up..wonder hvor mange mennesker jeg kan komme til å smile bare ved å høre meg i dag! "

* Når du har sjansen, lære noen andre en eller to av disse enkle, men enormt effektive teknikker. Ingenting som å dele noen god informasjon til hjelp i å hjelpe deg selv.

Bare spille med telefonsamtaler. Ha det gøy. Bare spille. Life..after all..is for kort til å være alvorlig
& nbsp!.;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Security Guard selskaper: Tro Protection
 2. Lær Piano Step by Step
 3. Kjenner du noen med en drøm 
 4. The Core Elements of TGROW Modell I Coaching
 5. Få trent for nettverksbygging jobber fra de beste institute
 6. Nye metoder til kyndig Markedsplass Din Coaching Business
 7. Hvordan få Attention
 8. Lærings tid ledelse i 5 Easy Steps
 9. Oppførsel er en følsom bevissthet om andres følelser! 
 10. Alt om Beredskap training
 11. Overflod Challenge
 12. Tilpassede Aluminium Dører & amp; Windows blir Benyttet Med Best Effects
 13. Utvide lagringsplassen med å organisere tips fra en profesjonell Organizer
 14. Simple Living - en måte å enkelt og fredelig Life
 15. MahaDharma -the måte å bedre life
 16. Hvordan velge en pålitelig Construction Rekruttering Agency
 17. Jetking svindel er av dem som tok klasser lightly
 18. Gå aldri glipp av noen stor kamp av Ultimate Fighting championship
 19. ? Ubegrenset Body
 20. Hvorfor Wood Flooring er en fin Choice