Svarene fra Africa

Mine to turer til Afrika var ikke bare et kultursjokk, men også omfanget av sykdom og død som jeg opplevde var vanskelig å snakke om da jeg kom hjem. Hvis folk ikke har AIDS da de hadde kreft. Da jeg gikk gjennom Masaba Hospital i Niarobi, Kenya og så i øynene til den døende mange ting kom til mitt sinn. Jeg innså hvor velsignet jeg er for å være fra USA til tross for ting her som ikke er perfekt. Disse menneskene var de jeg hadde bare hørt om eller hadde sett på nyhetene, men plutselig var jeg ansikt til ansikt vitne aidsepidemien førstehånds, og det var ikke pent.

Jeg husker jeg sto i gangen å snakke med en britisk vitenskapsmann når en kvinne nærmet oss med sin ett år gamle baby datter i armene hennes og spurte oss om vi kunne behage hjelpe henne baby. Hennes barn hadde AIDS og dette var trolig den vanskeligste delen av mitt forskningsarbeid og trene der.

Jeg var på stedet der dødsfallet til bibelske andelen som skjedde rett før meg. Dette var også stedet hvor jeg så for første gang en pasient med AIDS stå opp og gå ut av sykehuset fri for sykdommen. Siden jeg kom hjem fra Afrika i 1997, har jeg vært vitne til andre behandlinger som har vist seg å være effektiv mot AIDS, kreft, og Hepatitt C. I 2002 sendte jeg et medisinsk team til et annet afrikansk land for å demonstrere en botanisk medisin via IV og elleve mennesker ut av elleve var fri for AIDS i 24 timer etter én IV behandling.

Problemet er politikken i medisin. FN sa at de ville finansiere ingen behandling for AIDS i Afrika hvis den går gjennom farmasøytiske selskaper. Så her er vi, nesten to år senere, og ikke én person har blitt behandlet med denne medisinen fordi vårt team returnert. Under vår første tur til Afrika, ble ozon brukt til å behandle pasienter, og gjorde det veldig bra. Pasienten ble koblet til en maskin som virket som nyredialyse å pumpe blod ut av en arm, og går gjennom et klart rør hvor ozon ble innført og returneres til den. Behandlingen varte i ca 45 minutter. Dette må gjentas omtrent 5 til 7 ganger. Neste gang jeg så gode resultater for behandling av AIDS var en botanisk ekstrakt i en IV drypp som jobbet med forbløffende resultater.

De av oss som er involvert i den alternative medisinske virksomheten har plikt til å gjøre det vi kan når vi kan for å hjelpe dem som krysser våre veier. Det eneste som noen av oss bør gjøre er det rette.

Jeg ble opplært i nøds traumer nesten 30 år siden, og da jeg begynte å se på alternativ medisin i 1992, virket hver dag for å bringe fram noe nytt. Min bestefar døde i 1986 av en hjernesvulst. Legene sa at det var innebygd i siden av hjernen hans, men de ville få det de kunne gjennom stråling og kjemoterapi. Det var det mest forferdelige ting som han gikk gjennom til slutt dø og slutter sin elendighet. Han hadde aldri vært syk før det. Hadde jeg visst da hva jeg vet nå, ville han være levende og godt i dag.

Det er ikke noe mysterium at kroppen kan helbrede seg selv med riktig støtte og det er så mange nye måter og interessante ting som kommer frem i innen alternativ medisin. AMCAM er klar til å gjøre disse nye metoder for herding sykdommen tilgjengelig og vise utøvere hva som fungerer over hele verden. AMCAM kan være et forum for denne industrien. Jeg har sett med mine egne øyne.

Nylig ble jeg introdusert for et medisinsk apparat som ble utviklet for 30 år siden av Sovjetunionen, men undertrykt her som har fantastiske evner. Denne enheten er en høyteknologisk form for energi medisin omtrent på størrelse med en TV-fjernkontroll. Denne enheten lader kroppens ’ s meridianer og gir kroppen den hjelpen den trenger for å helbrede seg selv. Hver dag jeg forventer nye gjennombrudd i alternativ medisin og teknologi. AMCAM er ledende innen brytende teknologier for healing
. &Nbsp.;

selv forbedring foreninger og organisasjoner

 1. Hvordan å vokse høyere naturlig - validerte metoder du kan Used
 2. Ønsker du å få ut av Debt
 3. Canine Kurver: Verdsett En Terrific Bonding Time
 4. Organisasjons Leadership
 5. Leaving Din Legacy
 6. Betydningen av læring nettverk og Internett-sikkerhet med Cisco CCNA certification
 7. Mazda har gjort beslutningen om å sette opp et firma i Mexico
 8. Hvordan kan Aged Care Supplies Hjelp forbedre din livsstil? 
 9. Hvordan få Attention
 10. Hvordan advokatassistent tjenester i Sacramento CA kan hjelpe deg? 
 11. MANIFEST AV YUG Nirman MISSION-løse i Neo lage dette ERA
 12. Slik holder dekk organisert dette summer
 13. Være en leder: Lederutvikling Australia
 14. De 12 Steps: Inside Recovery
 15. Security Guard selskaper: Tro Protection
 16. Få ut av komfort Zone
 17. Unity er av betydning for en Corporation
 18. 4 Poeng å huske på når du velger alternativer for å investere liten mengde Money
 19. Bygging av et Coaching Business - Dyktige Retningslinjer for Newbies
 20. Den populære Tvangshandlinger av Compulsive Hoarding