12 tips for å hjelpe deg Krev More Time for Yourself

Enten du er følelsen forvokste og overcommitted og overveldet, eller bare klar til å frigjøre mer tid til sommeren, kan følgende tips hjelpe deg å ta de første skrittene mot å erobre din tid knaste livsstil finne mer tid for "off klokken" moro.

"Det er ingenting så ubrukelig som gjør effektivt det som ikke bør gjøres i det hele tatt." ~ Peter F. Drucker

1. Begynn med å lære forskjellen mellom "Må jeg gjøre dette nå?" og "Trenger jeg å gjøre dette i det hele tatt?" Bare fordi du er opptatt og få ting gjort doesn & rsquo; t mener du faktisk oppnå noe vesentlig. Som du planlegge dagen eller uken, virkelig tenke på de tingene du må gjøre i motsetning til ting du tror du trenger å gjøre. Mye å gjøre og rsquo; s er ikke nødvendigvis ting vi må gjøre. Ofte linjene er uskarpt fordi vi over forplikte eller føler seg forpliktet til ting som aren & rsquo; t i tråd med våre mål og rane oss verdifull tid

2.. Organisere fremtidige hendelser med en månedlig trekkspill fil: Sett bursdagskort, veibeskrivelse til en baby shower, til et notat sjekke på møbler leveranser, selv ferie brosjyrer i de aktuelle månedene for hurtigreferanse og gjenfinning

3.. Lag en & ldquo; just in case & rdquo; boksen for bilen bagasjerommet: paraply, billige regn ponchoer, saks, stor sort tusj, tape, tørkepapir, plastposer, ekstra barn & rsquo; sokker og en one-size-fits-all T-skjorte, collegegenser og joggebukse for voksne, en annen for barn.

4. Digital med journalføring: I stedet for å skrive ut hver rapport, artikkel, oppskrift eller dokumentet du tror du trenger eller ønsker en dag, brenne plater på CDer for lagring. Du vil bli overrasket om hvor mye plass du & rsquo; ll spare, og ikke minst blekk og kopipapir & ndash; og som en ekstra bonus du & rsquo; ll være å spare mange trær i prosessen

5!. Ta kontroll over administrere regningen betaler tidsplan: Snarere enn å måtte hele tiden prøver å holde styr på når ulike regninger forfaller hver måned, be kreditorene til å skifte dine forfallsdatoer til å klumpe dem alle sammen, eller å dele dem mellom de to betale perioder av hvert måned.

6. Gjør ditt hjemmekontor en faktisk arbeidsplass: Forsøker å jobbe på et rotete bord eller skrivebord kan ikke være tegn på en rotete sinn, men hauger av uorganiserte fakser, regninger, kvitteringer og mail er definitivt off-putting når du prøver å arbeide hjemme. Du må være i stand til å sitte ned på hjemmekontoret og gå på jobb, uten å klare en plass eller jakten på en bestemt stykke papir. Komme ditt hjemmekontor organisert og holde det på den måten hindrer distraksjoner og kaste bort tid. Kjøp en inn og ut kurven og bruke den, investere i et arkivskap, og har en avfallspapir kan hendig slik at du kan rydde opp når du lukker opp for dagen. Hold alle dine relevante arbeidsmaterialer i din arbeidsplass. Å måtte gå inn i et annet rom for å hente en fil kan være en alvorlig sløsing med tid.

Tips: Å ha en faktisk & ldquo; arbeidsplass & rdquo; bidrar også til å komme over det punktet til familie og venner at selv om du er hjemme, jobber du.

7. Praksis Chunking: Denne strategien refererer til utfylling lignende typer arbeid alt på samme tid. For eksempel hvis du vanligvis felt et stort antall samtaler og eller e-post hver dag & ndash; i stedet for å slippe alt for å ta hver samtale som det kommer inn eller hver e-post når den kommer, sette konkrete blokker av tid dedikert til retur samtaler og svare på e-poster. Det er mer effektivt og bedre bruk av energi, der det er mulig, å utføre lignende oppgaver alle sammen. Samme gjelder for skriving, planlegging kunder, etc. Tips: Jeg vet, blir nødvendig er så gledelig, men så er selvoppholdelsesdrift. Det & rsquo; s spesielt for oss & quot; kontrollfriker & rsquo; å gi slipp på kontrollen og la andre ta avgjørelser, men hvis du prøver å bare teste vannet, du & rsquo; re sannsynlig å finne svært få ekte & ldquo; nødhjelp & rdquo; i en gitt dag. Faktisk kan du bli gledelig overrasket over hvor ofte problemer er magisk løses uten din stand engasjement & ndash; som etterlater deg muligheten til å heap ros for en godt utført jobb!

8. Vær forberedt før du gjør telefonsamtaler: Før plukke opp telefonen, lage en liste over ting du trenger å snakke om, og spørsmål du må spørre. På den måten, du vant & rsquo; t kaste bort tid å ringe noen tilbake fordi du glemte å spørre et viktig spørsmål. Jeg selv gjøre dette når jeg kaller slektningene mine hvis jeg har mange ting å fortelle dem.

9. Bruke maler og amp; Swipe filer: Du kan bruke maler og swipe-filer for fakturaer, brev av introduksjon, kundespørreskjemaer, standard e-svar, ut av kontor merknader og andre dokumenter du bruker på en jevnlig basis. Hvis du har en nettside eller blogg vurdere en FAQ-side hvor leserne enkelt kan få tilgang svar på de vanligste spørsmålene om produktet eller programmer. Beholde en kopi av din online profil i swipe-fil slik at når du registrerer deg på et nytt forum eller nettside kan du bare klippe og lime.

10. Lag enkel tilgang til din informasjon: Du kan bruke Evernote til å fange opp tanker og ideer, lagre notater, swipe filer og bilder på ett sted. Evernote Mobile lar deg fange noe du ønsker å huske hvor du er, og umiddelbart gjør den tilgjengelig på alle datamaskiner og enheter du bruker. Som doesn & rsquo; t bety at du bør jobbe overalt, eller hele tiden. Det betyr at du bruker mindre tid på å prøve å lokalisere eller overføre filer & amp; programmer. Mindre tid å skrive de samme svarene om og om igjen. Mindre tid fast inne på kontoret. Best av alt & ndash; det & rsquo; s GRATIS

11!. Hvis du tør & ndash; bruke Rescue Tid: For de virkelig alvorlig om produktivitet, kan Rescue Tid spare deg timer hver uke ved å spore hvordan og hvor du bruker tiden din på nettet. Det & rsquo; s ingen dataregistrering nødvendig - en liten applikasjon sporer hva du bruker, og hvor mye tid du tilbringer bruke det. Det & rsquo; s gratis 14-dagers prøveversjon for full service versjonen, deretter valg planer som strekker seg fra bare $ 6 til $ 9 /måned. Hvis du skjønner & rsquo; t bryr seg om alle grafer og rapportering, kan du velge den Lite & ldquo; fri for evig & rdquo; versjon.

12. Til slutt, planlegge hvordan du vil bruke & ldquo; av klokken & rdquo; morsom tid: Som gledelig som det kan føles å ta kontroll over din tid og bli mer produktiv i prosessen & ndash; Hvis du skjønner & rsquo; t lage en plan for hva du & rsquo; ll gjøre med fritiden din, vil det raskt bli tapt for hva dukker opp. Selv om planen er å endelig lese den boka som & rsquo; s vært å samle støv på nattbordet ditt, planlegge din personlige tid rundt som så det føles mer som en forpliktelse & ndash; fordi det er, til en forpliktelse nyte mer av livet ditt

Begynn å bruke disse tipsene i dag og nyte all den fritiden du oppretter
. & nbsp!.;

arbeid balanse

 1. Life Balance Suksess: Slik Hold Me Tid Fra tilbakeslag 
 2. Interessante Geografiske fakta om Demographics
 3. Praktisk åndelighet På Reclaiming Fast Science 6. april 2011
 4. Under The Radar - The Rise Of ekstrem trøtthet Cases Among The Youth
 5. Ved hjelp av en Interior Design London company
 6. *** Tre måter å akselerere din jobb Søk i 2014
 7. Selvhjelp Tips - Hvordan håndtere Stress
 8. Road Trip Basics: 6 tips for å holde deg og familien din trygg på veien Dette Summer
 9. Livet går On
 10. Maur til Grasshoppers
 11. 5 måter å vite du har mistet Yourself
 12. Hvorfor Healthy Living er så Important
 13. 5 tips for å forberede ditt hjem for julen Party
 14. 3D-kamera - Hva gjør dem så spesielle 
 15. Makrofotografering Tips og ideer til alle Amateur Photographers.
 16. Nutrigenomics- hvordan finne en utøver å jobbe with
 17. 8 Fordeler med den nye trenden i Daily Deal Industry, Deal aggregators
 18. 7 Surefire måter å få mer Done
 19. Single Moms Balance Life
 20. GEMS for Working Moms