Er du på jakt etter en meningsfull, balansert og sunt liv?

Vi kan se, noen av oss, hvert menneske, noen mer og noen mindre, er på utkikk etter en strukturert, balansert og sunt liv, på jakt etter meningsfylt menneskeliv, søker etter Betydning av livet på så mange og ulike måter, i henhold til modusen for naturen, som i dag dominerer i vårt sinn. Begrepet meningsfylt liv veldig mye beslektet med modusen for godhet i våre sinn, i eller dag-til-dag liv.
Vi er mennesker, og vi er født frie. Siden vi har frihet til å velge hva vi vil gjøre med vår menneskelivet? Som Viktor Frankyl [wikipedia.org] sa, & ldquo; Den største av alle menneskelige friheter er friheten til å velge i et gitt sett av omstendigheter & rdquo ;. Vi har frihet til å velge, i henhold til vår meningen med livet, hva slags forening vi ønsker. Ellers er det ikke så mye frihet til å velge mellom vår fortid: fødested, foreldre, tidligere handlinger, siste ugjerning etc. Alle av oss til en viss grad kan velge våre nåværende foreninger, folk og kontakter, med å lage mer relevant innvirkning på våre liv . Fordi mennesker er sosiale vesener, i henhold til disse våre nåværende fysiske og emosjonelle assosiasjoner, vil vi velge tilsvar: kultur, vaner, begjær, yrke, underholdning, levende sted, åndelig praksis, daglige rutinen, drikke, mat, miljø, bøker, høre og klesstil etc etc etc. Disse vår forening vil øke våre dekreter enkelte av natur i vårt sinn, i vår personlig utvikling, i hele vårt liv.

Avhengig av vår nåværende bevisst og frivillig valg om våre foreninger, våre liv vil bli mer og mer direkte: Anmeldelser - Mot sterkere og sterkere stasjonen for sex fornøyelser, kjøre for forgiftninger, kjøre for brutto sanser enjoyments. Det er noen Personlig utvikling skoler og åndelig praksis, som lærer oss, hvor vi kan nyte mer pent og i denne måter vi i noen tid kan ting, & ldquo; Jeg så høyt forhånd og utvikle seg, fordi jeg kan nyte så pent sex glede og mange andre grove sanser fornøyelser. Jeg er så høyt utvikle bedriften & rdquo.; I denne retningen, i noen tid, kan vi ha så ring & ldquo; moro og glede & rdquo; i våre liv før det vil naturlig nok ende opp med knust hjerte og relasjoner, tomhet og dyp, mørk depresjon.
- Mot sterkere og sterkere stasjonen for viss status, berømmelse, innflytelsesrik posisjon i livet. Hvis vi følger denne retningen i våre liv, i løpet av tiden, vil det gi mer og mer frustrasjon i livet vårt. Som Viktor Frankl sa veldig tydelig, at selv om, etter store anstrengelser, vil vi få noen innflytelsesrik posisjon i våre liv, noen status, før eller senere vil vi kommer til å miste den, fordi vi ikke vil være i stand til å opprettholde denne statusen. Fordi andre rundt oss er ute etter det samme & ldquo; enjoyer & rdquo; posisjon, og som vil trekke ned. Ikke mye mater, som mye vi lykkes i forhold med høy status i vårt liv, vil vi kommer til å miste det og frustrasjon vil være der.
- Mot sterkere og sterkere stasjonen for menings menneskeliv. Søker etter meningen med livet, for strukturert og regulert liv, for balansert og sunt liv, til slutt vil vi delta lykke, blissfulness og kunnskap for alltid.
Disse tre forskjellige stier selvutvikling ble beskrevet i forskjellige gamle og moderne, Øst- og Western, vitenskapelig og ikke-vitenskapelig, gammelt og nytt etc Personlig utvikling skoler og åndelig praksis. Overfladisk, vi kan si, er det tre forskjellige banen for personlig utvikling. Vi håper, nå kan vi tydelig se av vårt eget selvbilde, til syvende og sist er det bare én vei Personal Development & ndash; dyrke i vår kropp, sinn, ord, dag-til-dag liv naturlig modus av godhet, som førte oss til lykke, blissfulness og kunnskap for alltid. Som vi kan se i denne artikkelen & ldquo; Vitenskaps base av Personal Development & rdquo ;, ledet to andre sti som til frustrasjon og dyp, mørk depresjon. Ser ut som disse to andre banene til personlig utvikling i moduser av lidenskap og uvitenhet, i våpenhvile siden, kan vi egentlig ikke kalle personlig utvikling.

Vi er veldig fritt til å velge vår egen meningsfylt liv, balansert og sunt liv , lykkelig, salig og kunnskap liv for alltid

Denne artikkelen er en del av hele vår artikkel:.
Scientific base av personlig utvikling

Din stadig godt wisher med kjærlighet og oppmuntring BVG Janaka das
. & nbsp;

arbeid balanse

 1. Noen råd for Running og Jogging
 2. Tips som vil forbedre livskvaliteten og Even Career Planning
 3. Hvordan Disiplin fra Martial Arts kan utvikle Vår Lives
 4. Top Ten Smartphones
 5. Jordet? ? Hva er det de snakker om 
 6. I dag er International No Diet Day
 7. Clinical Trials Types
 8. Bor Sunn i 2015
 9. Reprieve for arbeider mødre: Ny studie avdekker positiv innvirkning på barn Development
 10. Få Wonderful Løsninger av Hvordan kan jeg tjene Money
 11. Virtual Assistant er en stor ressurs for WAHM's
 12. Kriminell advokat Palm Springs lov firms
 13. Du kan gjøre alt - Få en deltid MBA
 14. Liv og karriereplanlegging: Hvordan leve livet ditt til Fullest
 15. Temme min Over-Engasjement Monster
 16. Vinyl Wall Art - Hva er din inspirasjon 
 17. Bruker du din tid Wisely
 18. Bruk Princeton JCT Søppeltømming til Kast Appliances
 19. The Paradox of Being en Woman
 20. End of the World eller en ny Beginning