6 tips for bedre arbeid - Livet Balance

6 tips for bedre Work-Life Balance

De krav på din tid ser ut til å aldri slakke opp. Vi & rsquo; re alle sliter med å få tid for oss selv, opprettholde vennskap, og holde gnisten i vår kjærlighet liv.

Hvordan kan du finne ut hva du trenger for å bli lykkeligere og mer produktivt? Start med disse 6 tips for å få bedre balanse i livet ditt:

Tips One:. Søk opp en fleksibel arbeidsgiver

Job fleksibilitet er nummer én ønsket bedriftens fordel. Hvis din bedrift gir ny mening til ordet stive, må du kanskje se andre steder - fleksible arbeidsgivere finnes!

Vær oppmerksom på artikler profilering selskaper som er spesielt familievennlig eller vurdert som det beste stedet å jobbe. Disse selskapene er et flott sted å starte din jobbsøking

Tips to:.. Spør og du skal få (kanskje)

Hvis du ønsker en mer fleksibel arbeidstidsordning, enten det & rsquo; s flex tid, jobbdeling, eller en kortere arbeidsuke, prøv å be om det - men sørg for at du & rsquo; ve gjort leksene dine.

For eksempel, hvis du & rsquo; re en virkelig produktiv person, markere denne styrken til sjefen din. Vis henne at du & rsquo; re verdig denne spesielle hensyn. Vær forberedt på å gi sjefen din detaljene i den nye ordningen så han vet at du & rsquo; ve tenkt gjennom det.

Tips tre:. Danner et work-life balance komité

Form en gruppe for å kartlegge kolleger for å bestemme deres behov. Informere forsiktig dine ledere at å skape et fleksibelt miljø vil være en fordel for selskapet fordi deres ansatte vil bli lykkeligere, mer kreative, og lojal.

Tips fire: Schedule & quot; rsquo meg &; tid

Hvis det & rsquo; s. viktig for deg å gjøre en tretti minutters trening tre ganger i uken, merk den med sprittusj i kalenderen din.

Det & rsquo; ll alltid være noen & quot; viktigere & rsquo; arbeidsprosjekter som konkurrerer for din tid, men du må innse at dine personlige forpliktelser er like verdifulle

Tips Five:. Innse en midlertidig mangel på balanse er akseptabelt.

Noen ganger kan du føle livet ditt er ute av balanse. Noen ganger er det & rsquo; s verdt det, som når du går tilbake til skolen eller ta deg tid til å ta vare på et barn eller forelder.

Hvis fordelen er større enn ulempen, så aksepterer den & ndash; fordi du har en ny viktig, midlertidig prioritet. I tid, kan du skifte tilbake til en bedre balanse med en ny følelse av prestasjon.

Tips Six:. gjenkjenne tegn på utbrenthet

Når livet er fortsatt ute av balanse i en lengre periode, kan du lider av utbrenthet. Er du så sliten når du våkner opp som du var da du gikk til sengs? Har de små gledene i livet ikke klarer å tilfredsstille deg? Er produktiviteten avtagende?

Oppdater deg selv! Det kan være noe så enkelt som å ta en helg ferie & hellip; eller så store som bytte karriere. Det første trinnet er å gjenkjenne det, slik at du kan sette livet tilbake i balanse.

høste gevinsten av et balansert liv i dag!

Bestem hva dine personlige og faglige behov og avgjøre om arbeidsplassen din er møte dem. Hvis det & rsquo; s ikke en kamp, ​​deretter gjennomgå de seks tips og gjøre de nødvendige endringene. Når alle brikkene i livet passer sammen, vil du bli en bedre venn, foreldre, ansatte & hellip; person
. & nbsp.;

arbeid balanse

 1. *** Fem måter å eliminere fear
 2. Være en Cowboy? Jeg gutt du ikke! 
 3. Best Writing Apps og Online Tools
 4. Pasadena Bilde Skrivere | Pasadena Printer | Printing Service Company
 5. Ganske mange grunner til at du trenger å være Konstruere Wooden Garages
 6. ! Gjenoppfinne deg selv: Endre er en god ting 
 7. Fotostativ og guide monopod: Gjennomgang av Top 8 Essential Features
 8. Hjelp meg å finne en jobb jeg elsker! Part 2
 9. Work Life Balance er ikke et Math Problem
 10. Har du det som trengs for å lykkes? 
 11. Engasjement og ansvarlighet Bør høyere grad enn Kostnad når du vurderer en Coaching Relationship
 12. Hvordan Kjendiser kan takle press fra Fans
 13. Bring Back matbordet Conversation (selvmordstanker) 
 14. Medarbeidere Tømming din energi? 5 tips for å opprettholde din trygghet! 
 15. Levanten Foundation: Studerer Fødsel Religion
 16. 4 trinn til Oppgradere Time Management System
 17. Grunner til at soldater har Vanskelighetsgrad Justere til en Civilian Lifestyle Etter serverer sine …
 18. Reseptbelagte Vernebriller - Fem Vederlagsfaktorer for første gang Buyers
 19. Firebricks er den beste måten å varme opp under winter.
 20. Oppdage og oppfylle dine drømmer i Midlife