5 nøkler for å opprettholde Arbeid /Livet Balance

5 nøkler for å opprettholde Arbeid /Life Balance

Alle ønsker å oppleve arbeid /balanse. Men mellom lengre arbeidsuker og økte krav hjemme, føles det ofte nesten umulig å gi god tid til alle aspekter av livet. Og når du føler deg ut av balanse, stress er den uunngåelige respons.
For å holde liv i balanse, følgende er 5 nøkler til å huske på.

1. Tro på deg selv.
Dessverre vil de fleste mennesker gjør hva de kan for å rive dine drømmer hverandre. Ofte de skjønner & rsquo; t gjøre det med vilje & ndash; de & rsquo; re bare ser ut for ditt beste (i hvert fall i tankene deres er de). Så det virker som en helt logisk ide for deg kan virke helt latterlig for dem, og de ønsker bare å beskytte deg mot å bli skadet. Andre ganger kan de være sjalu på deg. Uansett årsak, må du holde deg unna dem og finne andre som vil bygge deg opp og oppmuntre deg.

2. Ha mot til å bruke positiv selvsnakk
Vi har alle en negativ indre dialog som foregår i løpet av dagen.. & Ldquo; I & rsquo; m for tjukk & rdquo; & ldquo; I & rsquo; m ikke smart nok & rdquo.; & ldquo; Ingen liker meg & rdquo.; Skravling er uendelige. Ta oppmerksom på hvor mange negative ting du sier til deg selv og andre i løpet av dagen. Deretter endre dine negative uttalelser til positive. & ldquo; Jeg har vakre øyne & rdquo.; & ldquo; I & rsquo; m svært dyktige i matematikk & rdquo.; & ldquo; Min kollega setter pris på min ideer & rdquo.; Når du har positive meldinger i hjernen din, du & rsquo; re lykkeligere generelt.

3. Gjør ditt beste.
Hvis du virkelig liker det du gjør, vil det gjenspeile i alt. Du & rsquo; ll har mer energi, mer tålmodighet, og mer viljestyrke for å få jobben gjort. Og bare fordi noe ikke kan slå godt ut, når du vet at du gjorde ditt beste, resultatene vant & rsquo; t dra deg ned. Så gi alt ditt beste skudd & ndash; det & rsquo; s flott måte å hjelpe deg å holde balanse og kontroll

4.. Magien i deg er ikke noe hokus pokus. Still dine mål og du & rsquo; ll skape fokus
Ingenting skjer ved en tilfeldighet.. Du & rsquo; re den som setter dine mål og gjør ting skje. En grunn til at folk føler en mangel på balanse er at de & rsquo; re ikke å ta ansvar for livet sitt. De & rsquo; re la andre diktere sin fremtid. Men når du ta kontroll og bli klar på fokus, kan du skape det livet du drømmer om.

5. Lær av dine feil.
Vi gjør alle feil. At & rsquo; s del av å være menneske. Så slutt å slå deg opp for hvert feilsteg. Bruk feil for hva de egentlig er & ndash; muligheter for læring og vekst. Analysere dine feil, slik at du kan finne ut hva du bør eller ikke bør gjøre neste gang.

Vedlikehold arbeid /balanse er mulig. Du må bare gjøre noen små justeringer til dine daglige atferd og utsikter. Gjennomgå disse 5 tips og dele dem med dine kolleger og familiemedlemmer til å hjelpe hverandre å bli mer kontroll over livet
& nbsp!.;

arbeid balanse

 1. Trenger du å finne en rørlegger? Du har kommet til rett website
 2. En dag bare for You
 3. 5 Fordeler for å handle for å øke Success
 4. 12 tips for å hjelpe deg Krev More Time for Yourself
 5. Effektiv Management Time Tips
 6. 6 | Sikkerhetstips Du har ikke råd til Ignore
 7. Alltid Forbedre - Invester i deg 
 8. Pro hormoner er avgjørende for vekten training
 9. Vi er mennesker, ikke Beads
 10. Arbeidsstil og kultur I Australia
 11. San Diego Vacations- Gratis Engasjerende artikkel for Walt Disney Vacations
 12. Bogra
 13. Som Apple-programmer fungerer best for studenter? 
 14. Custom Klær Manufacturer
 15. THE POWER OF
 16. Hosting det perfekte middagsselskap for Co-Workers
 17. Hvordan en ny Serta madrass kan endre din Life
 18. Hva er bra i ha teppe i ditt Home
 19. Madrid Suits Alles Holiday Taste
 20. March Madness! Hvorfor nå er den beste måneden for å gjøre positive endringer og hvordan du er d…