The Steps Du Take

Sist jeg snakket med en lang tid venn om hva jeg forventer å komme opp for meg i de neste ukene. På grunn av en rekke tiltak som jeg har tatt i løpet av de siste månedene, jeg begynner å se aktiviteten øker for min virksomhet. Mens jeg fant den økte aktiviteten svært gledelig, må jeg innrømme at en følelse av overvelde kan krype inn i de tanker når det forekommer. Mens noen av det som har kommet fram er allerede tydelig for meg, er det de ukjente elementer som fortsatt er å bli en del av en & rsquo; s liv som kan få en person til å tenke.

Etter litt refleksjon min venn påpekte for meg at det som skjedde var en naturlig evolusjon av alt jeg & rsquo; har jobbet mot i form av min coaching studier og praksis i løpet av de siste to og et halvt år. Hun bemerket at jeg ikke var en person som forlater ting til tilfeldighetene. Hvert skritt jeg har tatt i form av min trening, organisasjoner som jeg har blitt involvert, har de metoder jeg bruker for å kommunisere med potensielle kunder og nyere studier og sertifisering som jeg forfølge, er nøye gjennomtenkt og ikke gått inn lett. At tilnærmingen i sin tur ville tjene meg godt som jeg gikk fremover, særlig når det gjelder å ta opp eventuelle bekymringer rundt å bli overveldet, siden det var en som var nøye rettet og målt til å møte mine forpliktelser og ansvar, og samtidig gjøre det på en måte som matchet hvordan jeg ønsket å leve livet mitt.

Det er mye jeg har skrevet i denne bloggen siden du starter den i oktober 2010 å håndtere endringsprosessen. En blogg som jeg publiserte på 19 januar 2011 snakket om å sammenligne syklus av endring i et kortspill. Under et kortspill er det fire forskjellige sykluser. Disse syklusene er shuffle, dele ut kortene, spille hånden og kaste kortene i når hånden er ferdig. Planleggingen og trinnene jeg har tatt over de siste par årene har veldig mye vært en del av en shuffle scenen. Det var mye å gjøre opp status, gjennomgå hva som var viktig for meg i forhold til hvordan jeg ønsket å utvikle virksomheten min og avgjøre hvilke skritt å ta.

Men nå avtalen fasen av spillet dukker opp. I avtalen scenen handlingen virkelig begynner. Deler av planen blir gjennomført. Tendensen er der for å gjøre ting enten ett skritt om gangen, eller absolutt i bare noen få håndterbare skritt om gangen. Trust har en tendens til å vokse som en gjør fremgang gjennom dette stadiet. Jo mer suksess man oppfatter å ha, jo mer de er villige til å ta på seg for å få ting til å skje. Avtalen er en veldig spennende og optimistisk scenen, selv om det er alltid den følelsen av frykt du kan ta en unøyaktig skritt på veien.

Mens absolutt på dette punktet vet jeg ikke hvordan de nye skritt i utviklingen av virksomheten min kommer til å helt slå ut, jeg har en god del av forventning i å se hvordan de gjør. For de av dere som er i ferd med å gå videre med betydelige overganger i livet ditt, hvordan føler du om disse endringene?

Hvis du gjør det du & rsquo; re planlegger godt, ta skritt som gir mening mot der du ønsker å komme og fortsette å svare på de svarene du får tilbake, (om de & rsquo; re gitt til deg verbalt eller ved å vurdere den fremgangen du gjør mot målet ditt) vil du etterhvert begynne å nå et punkt der dine drømmer starter kommer til å realiseres. Riktignok som er både en gledelig og litt engstelig tid. Men hvis de skritt du har tatt har lov til å gjøre noe du virkelig ønsker eller å leve livet ditt på en måte som passer til dine drømmer og verdier, er det vel verdt innsatsen. Du vil være forberedt på å akseptere det som kommer ut av livet ditt på dette punktet fordi du har satt i thought å gjøre ting på den måten som fungerer best for deg
. & Nbsp.;

arbeid balanse

 1. Allied Nationwide, de beste sikkerhetsvakter i Los Angeles 800-955-8417
 2. Tips som vil forbedre livskvaliteten og Even Career Planning
 3. Renewable Energy expertise
 4. Aspekter å vurdere når du velger Kitchenaid miksere Toaster Ovens
 5. Overgang versus Change - Det er en Difference
 6. Balansere jobb og familie Life
 7. Smil! Det er bra for Health
 8. New Tablet PC - Hvordan du kan dra nytte av å ha en 
 9. Livet Balance
 10. Er ditt lederskap Leve i Joy? 
 11. Kjøpe moderne utstyr og kunst tilbehør laget easy
 12. Foreldre ved Mother Mary
 13. Arbeider hardt på relaxing
 14. 5 tips for å mestre din Beliefs
 15. Grunner Nursing vokser i Popularity
 16. Spennende geografiske fakta om world
 17. Hva er de ulike Pro dødsstraff Argumenter? 
 18. De negative effektene av Internett på Social Skills
 19. 6 tips for bedre arbeid - Livet Balance
 20. Temme min Over-Engasjement Monster