Overgang versus Change - Det er en Difference

Faste lesere av bloggen min vet at jeg har uttrykt en god del av tanken om tema for endring og overgang i løpet av de foregående månedene. Ordene er brukt så hverandre at det er lett å tro at de er ett i det samme. Men mens tilhørende de virkelig ikke. Som jeg fortsette å gå videre på min reise som er & ldquo; Absolute Transitions & rdquo; og utvikling av min coaching praksis, fortsetter det å vokse klart for meg at overgangen stykket spesielt er et stadig utviklende prosess med fortsatt lærdommer underveis.

Hvordan endring og overgang avvike gjøre? Forandring er vanligvis en hendelse som mens det kan skje med dine innspill og samtykke, kan ofte tid skje uten. Andre kjennetegn ved endringen er at du vanligvis observere det som skjer, det skjer eksternt til deg og er svært merkbar. Et individ er ofte fokusert på utfallet eller resultatet av endring og at resultatet kan mange ganger få ut negative responser i et individ som sinne, depresjon, sykdom eller lav selvfølelse. Fordi tendensen hos mennesker er å motstå endring, (selv om det er på grunn av en lykkelig begivenhet som et bryllup eller en planlagt avgang), fremkaller endringen mye stress i den enkelte.

Overgang på Derimot er prosessen som hjelper en til å forstå og godta endringen som har skjedd. Som det er en prosess det krever tid og tålmodighet for den enkelte. Andre kjennetegn ved overgangen er at det er en intern prosess påvirket av ytre hendelser, føler du og oppleve det når det skjer, er ofte subtil og har mindre definisjon enn gjør endringen. Overgangsprosessen bidrar til å gi den enkelte forståelse av de følelsesmessige reaksjoner forårsaket av endringen skjer i sitt liv, og som et resultat kan ikke nødvendigvis og hendelse eller resultat knyttet til dem.

Da jeg forlot min første karriere som prosjektleder og systemanalytiker i 2008, etter 30 år i samme selskap, det var faktisk en forandring i livet mitt. Mens det skjedde som mitt eget valg, er det fortsatt har vært en utviklende prosess som har fått meg dit jeg er i dag. I tillegg, jeg skjønner at overgangen fortsetter å skje. Overgangen første hadde meg ta litt tid for meg selv og ta opp spørsmål som var personlig til meg å være ferdig som avslutning på løftene jeg hadde gjort til min kone som hadde gått bort 18 måneder før. Derfra brukte jeg litt tid med en outplacement fast bestemme hva jeg ønsket å gjøre videre i livet mitt. Samtidig åpnet jeg meg opp til å være mer av en & ldquo; student & rdquo; enn jeg hadde vært noen gang siden jeg hadde uteksaminert college. Etter at jeg forfulgte en faktisk studium som har ført til min nåværende karriere og business. Den nye karriere har i sin tur ført meg til å møte en rekke nye mennesker som har kommet inn i livet mitt, og å oppleve hendelsene fra et annet perspektiv enn jeg hadde tidligere. Mens jeg er veldig mye et produkt av min fortid, ser jeg meg selv å innlemme i mye av det jeg lærer nå med leksjoner fra min fortid som hjelper være en aktiv og medvirkende medlem til kapittel av coaching forening som jeg tilhører.

Overgangen har fortsatt for alvor i løpet av de siste ukene. En mulighet, basert på erfaringer som kom inn i livet mitt i løpet av de siste to årene, har nå ført meg å tilpasse meg selv og min praksis å fokusere på å bli en ekspert på den strategien som mine klienter bør ta når de nærmer seg jobbsøkerprosessen. Jeg er aktivt i trening for å bli sertifisert i prosessen at jeg lærer og det er et område som har meg spent som jeg får mer involvert med det. Karriereveiledning og jobbsøking strategi hjelper meg til å fokusere på de uttrykte behovene til min målrettet kundebase og sette meg i en bedre posisjon til å være en partner med dem som de jobber seg gjennom dette voksende område av bekymring i mange av deres liv.

De erfaringene jeg har lært i løpet av de to siste årene har forsterket i meg at overgangen inn i denne fasen av livet mitt, (aktiv Baby Boomer å starte en ny karriere og tilpasse nye tanker og stiler i hvordan han går om det som som skjer i hans liv), er ment å være en kontinuerlig prosess. Og, det er bare fantastisk å innse, fordi det betyr at når en mulighet i livet mitt ser ut til å lukke eller ikke pan ut slik jeg trodde, det finnes andre alternativer som er tilgjengelige for meg, så lenge jeg & rsquo; m villig til å utforske og forfølge dem.

I avsluttende mine tanker om overgangen, vil jeg gjerne gi dere sju ur ord som oppsummerer hva overgangen innebærer. Alle syv ord begynner med bokstaven & ldquo; P & rdquo ;, og er en del av enhver solid overgang man ser til å gjennomføre. De er:

& bull; Formål - Inspirerer deg til å fokusere og skape din plan

& bull;. Planlegging & ndash; En gjennomtenkt plan vil gi deg retning og hjelpe deg å sette dine mål

& bull.; Sted - Struktur dag at du arbeider på noen del av din overgang hver dag, enten stor eller liten. Det holder deg på sporet til målet

& bull.; Positiv holdning & ndash; Hvordan du ser på ting vil påvirke dine handlinger og dine daglige aktiviteter

& bull.; Forberedelse & ndash; Prøv ut ting før du gjør en langsiktig satsing, bidrar til å unngå fremtidige overraskelser eller tendens til å bli opprørt

& bull.; Praksis & ndash; Motivasjon og utholdenhet vil få deg der du ønsker å være

& bull.; Tålmodighet & ndash; De fleste ting tar lenger tid enn du tror å skje så stå løpet ut, selv om de don & rsquo; t skje med en gang
. & Nbsp.;

arbeid balanse

 1. Bruk Princeton JCT Søppeltømming til Kast Appliances
 2. Jobb hardt, spille hardt er så i fjor ... 
 3. Hvordan Profesjonelle Tepperensere fungerer? 
 4. Rengjør Ditt digitale kamera Objektiver Som en Pro
 5. Oppdage og oppfylle dine drømmer i Midlife
 6. Letting Go
 7. Siden du kommer til å være hjemme, ville du ... 
 8. Hvordan Kjendiser kan takle frykten for Failure
 9. Hvordan du får de beste bedrifts Bilutleie i Los Angeles CA
 10. Først Sessions, først impressions
 11. Topp 10 Summer Organizing Projects
 12. Hva er den "One Thing" In Your Life 
 13. Work From Home Writing
 14. Hvordan Kjendiser kan takle press fra Fans
 15. Holiday Survival Skills
 16. Fordeler med spesielle leker som mario plush toys
 17. Hvorfor Work-Life Balance ikke alltid Work
 18. Skreddersydde T-skjorter: Mote og Comfort
 19. *** Du er ikke jobber hardt nok 
 20. Call Center Era