Rioja er Wine for Holiday Home

På den odde anledningen mens du nyter et glass vin i SPANIA feriehus du noen gang lurt på om sin historie. Rioja fleste kjenner som en vin, en vin med et godt rykte og en gammel arv som kan dateres tilbake til den tiden av fønikerne og Celtiberians.

Et dokument datert 873 fra offentlig notarius av San Millan omhandler en donasjon til et kloster San Andres de Trepeana. Munkene var mest sannsynlig å håndtere vin i sin tidligste form. Gonzalo de Berceo, en kjent poet og prester mann av klosteret i San Millan de la Cogolla (La Rioja), nevnte vin i noen av hans verker. I 1102, kongen av Navarra og Aragon juridisk anerkjent Rioja vin og i 1560 hogst valgte symbolet til å representere kvaliteten på vinene. På grunn av muligheten for vibrasjoner fra bestått vogner i gatene i Longrono, ordføreren forbudt bevegelsen nær vinkjellere og deretter i 1650 den aller første dokumentet beskytte kvaliteten på vinen ble trukket opp. I 1790 diskusjoner om hvordan å bygge og vedlikeholde veier for transport av vin ble holdt på et stiftelsesmøtet av Real Sociedad Economica de Cosecherosde la Rioja. I 1902 en kongelig resolusjon bestemt opprinnelse Rioja kontrollere navnet og bruken etterpå.

Så hvor kommer Rioja kommer fra? Det er tre prinsipielle regioner. Rioja Alta er på den vestlige utkanten av regionen og er en gammel vin dyrket i høyere forhøyede områder for en lettere vin. Rioja Alavesa produserer en fyldig vin: vinrankene dyrkes lenger fra hverandre på grunn av dårlige forhold i bakken. Både Alta og Alavesa har et kontinentalt klima som styrer deres vekst mens Rioja Baja er påvirket av middelhavsklima med varmere og tørrere forhold. Muligheten for å tørke eksisterer selv om vanning har vært tillatt som betyr at de Rioja Beja viner har en dyp rød farge i motsetning til de to andre som er lettere.

Nå som du har en generell idé om vin diskusjonen ville normalt vende seg til hva de skal gjøre med det. Vel bortsett fra å drikke det ned på den lokale restauranten som er. I den lille byen Haro i La Rioja-regionen, innbyggere komme sammen for en feiring av San Pedro som varer en uke. Det & rsquo; s vinfestival med alle vanlige tradisjoner: konkurranser, håndverk messer, mat og selvfølgelig vin. På den siste dagen, vanligvis 29 juni, kler alle i hvitt med røde skjerf og deretter marsjere gjennom byen ledet av ordføreren på hesteryggen opp til klippene av Bilibio hvor en massetjeneste er holdt. Umiddelbart etterpå en massiv kamp starter som folk bevæpnet med alt fra krus til bøtter fylt med vin begynne å kaste væsken over hverandre i et forsøk på å misfarge motstanderne så mye som mulig. Kampen ender når vinen er ferdig: deltakerne som deltok er farget fra topp til tå, men vil delta i andre festligheter før mot slutten av dagen og kommer hjem. Nyt ferien mens på SPANIA feriehjem og ikke glem vin på bordet
. & Nbsp.;

arbeid balanse

 1. Teen Suicide -? Kan problemet være US 
 2. Wielding Mine onsdager -. Weekday Organization
 3. Hvorfor Healthy Living er så Important
 4. Paleo oppskrifter Chicken & amp; Beef Summer Grill
 5. Hvordan å vokse høyere - Solutions
 6. Tøff bruktbil market
 7. Er du omgitt av kopimaskiner? 
 8. Ledende ved eksempel All The Time
 9. Freelance Oversettere: Hvordan takle Uregelmessig Work Load
 10. Hva har du tapt i stadig gjør 
 11. Ting som kan hindre deg fra å gå på Internet
 12. Skilt & amp; Symbols
 13. Bli din aller beste, mener en Coach
 14. Kvinner Entrepreneur Academy, Independence 101
 15. Lær The Fact - Hvorfor du trenger en Will
 16. Klarere enn du Think
 17. Har du det som trengs for å lykkes? 
 18. MKZ @ Mackenzie - Gir nødvendig needs
 19. Sportwetten Bonus: Er Sports Gambling en trygg måte å tjene penger 
 20. Hvor mange andre ting er vi mangler?