Føre en Resilient Life

I dag er det så mange uheldige situasjoner og forhold vi er utsatt for. Enten vi er selvstendig næringsdrivende eller arbeidsledige, enslig eller gift med barn, unge eller gamle, kan vi alle lære å bedre takle i våre liv når vi lære å bli mer spenstig å ha evnen til å takle, sprette tilbake, fornye og revitalisere. Vi må gjøre en bevisst innsats for å lære og bruke strategier for å leve våre sunneste liv.

Ta deg tid til å tenke på et øyeblikk av noen situasjoner som har skjedd i livet ditt der du ble en følelsesmessig vrak, eller virkelig sint og kanskje ut av kontroll. Der du i stand til å gjenvinne kontroll over deg selv kort tid etter? Eller gjorde det ta måneder eller år for å overvinne? Kan du fortsatt holder fast på disse følelsene skaper stress, som forskning har vist kan føre til sykdom.

Vi er alle utsatt for mennesker eller omstendigheter i våre liv som kan presse oss til våre grenser for selvkontroll . Det er vår oppfatning og hvor mye vi tillater bestemt person eller omstendighet å ha negativ innvirkning på våre liv. Dette kan være direkte endret av hvor spenstig vi er. Jo før du kan slå den rundt for å ha en positiv innvirkning på deg, hvor du kan finne din indre styrke og vokse fra det, desto bedre.

Vi begynner å praktisere disse ferdighetene som et lite barn. En venn på skolen kan ha ledd av det nye håret klippet, eller din beste venn valgte å spille med noen andre i friminuttene. Visste du la dette ødelegge hele dagen? Var du i stand til å finne løse og gå videre?

Hvordan kan du gjøre motgang av det daglige livet effekten du nå? Hvis dagen er som en snøball som har en dårlig ting skjer med deg etter hverandre, eller du føler deg helt overveldet med livet pæling for mye på dere, lære å være spenstig vil være avgjørende for din generelle helse og velvære.

Strategier du kan bruke daglig

1.Remember å puste ~ Det beste du kan gjøre er å ta et dypt lett pust gjennom neseborene hvis du kan. Mens du puster inn, tenk på det positive resultatet du ønsker deg velkommen inn i livet ditt, slik at magen til å utvide og skuldre for å slappe av. Så snart du føler deg full, dumpe utpust som en avslappet stille sukk, gi slipp på alt du ikke vil ha. Gjenta til du føler deg bedre. Dette kan bli din automatisk respons til de fleste former for stress, som ikke garanterer en "fight or flight" respons.

2.Get Out Doors ~ Det er så mange fordeler for helsen din når du kommer utendørs, oksygen inntak, vitamin D, forhåpentligvis utøve så vel som å koble til den universelle livskilden, & ldquo;. Alt Som Er & rdquo; Når du kjenner at du selv er denne energien vesen, laget av de samme elementene fra kosmos som alt annet, dine relasjoner til alt og alle rundt deg bedre.

3.Schedule alene tid ~ Vi må gjøre en bevisst innsats for å gjøre denne tiden tilgjengelig i våre liv. Enten det er bare 5 minutter om dagen for å være. Lukk øynene, frigjøre tankene dine, puste og velkommen fred i livet ditt. Dette kan være utfordrende, spesielt i starten, avhengig av hvor mye tid du tillater deg selv. Ditt sinn skravling kan ta mer tid enn du har til å stille. Jo mer du øver, jo bedre vil du få på det.

4.Recognize energinivået ~ Når du forstår at du er en energi som vibrerer på ulike frekvenser, vil du da være mer bevisst på hvilke miljøer du kan direkte korrelerer med energinivå du føler. Hvis du jobber på en datamaskin bør du ikke sitte i mer enn 90 minutter. Du trenger en bevegelse pause. Stå opp, strekke gå rundt, etter revidere arbeidet ditt.

5.Drink Vann ~ Dette kan virke innlysende, men vi må sørge for at vi drikker nok vann. Hjernen vår er omtrent 85% vann og kroppene våre 75%. Disse prosentene reduseres med alderen, så vel som vår evne til å avgjøre når vi er tørste. Vi bør drikke åtte 8 oz. glass vann daglig. Dette inntaket beløpet er ikke å bli erstattet av andre drikker ifølge Dr. Batmangheldj i sin bok Vann for helse, for helbredelse, for Life. Husk, koffein, alkohol, mosjon og varme bidrar til dehydrering. Kjøp en rustfritt stål vannflaske å ta med deg uansett hvor du går.

Rest, trening, spise sunt og elsker livet ditt
& nbsp!.;

arbeid balanse

 1. Car Loan Bringer drømmebilen på ditt Home
 2. One Million og ett Choices
 3. Single Moms Balance Life
 4. Slik finner du ut ditt livs Work
 5. Hvordan Dyrke Energi, Focus og frihet i ditt Business
 6. *** Tre måter å akselerere din jobb Søk i 2014
 7. Hva er de ulike Pro dødsstraff Argumenter? 
 8. Livet går On
 9. Life After 60: tips for å leve et lykkelig og menings Life
 10. Vellykket Enkelt Mom
 11. Gleden av å være en første gang Mom
 12. Vi vil alltid trenge sikker dør Locks
 13. Velg Tile Floors
 14. The Power of the Profile
 15. Barn av skilte foreldre kan ha nytte av Counseling
 16. Overgang versus Change - Det er en Difference
 17. Work Life Balance er ikke et Math Problem
 18. Skilt & amp; Symbols
 19. Å bli en positiv Person
 20. Jakten på en balansert Life