Hva er den "One Thing" In Your Life

For mange år siden jeg likte å se filmen & ldquo;? Byfolk & rdquo ;. I filmen spiller Billy Crystal en mann som heter Mitch går gjennom en midtlivskrise. Som en måte å komme vekk fra ting, sammen med to av hans kamerater, han går på et eventyr som innebærer å være en del av et storfe stasjon. Mens Mitch og de andre på stasjonen er uerfaren i denne typen forsøke, de er styrt av mer erfarne ranch hender. En av dem er en gammel tid cowboy ved navn Curly, som spilles i filmen av Jack Palance. I løpet av en scene, er Mitch alene med Curly å gå etter noen avviker fra flokken. Mens camping ned for natten, de to tegnene komme inn i en samtale om meningen med livet. Curly informerer Mitch at meningen med livet er bare & ldquo; én ting & rdquo ;. Crystal er forvirret og spør Curly hva han mener. Curly indikerer til ham, det er hva han har å finne ut.

Den krøllete karakter senere dør i filmen, og Mitch er igjen lurer på hva budskapet hans ord er ute etter å formidle til ham før slutten av film. Innen den tid, etter å ha gått gjennom noen svært farlige opplevelser, lærer Mitch for ham & ldquo; én ting & rdquo; som er viktigst for ham i hans liv er hans forhold til sin familie. Han innser også for den enkelte er det en annen ting, avhengig av hvor de er i livet sitt i det øyeblikket.

Filmen scene kom tilbake til meg for noen dager siden. Det var en rekke elementer jeg var ute for å fange opp på i mitt liv. Men på samme tid jeg visste en venture som jeg hadde startet for en måned siden til slutt ble nødt til det viktigste langsiktig innvirkning på virksomheten min og klientene jeg ment å tjene. Mens jeg kunne rettferdiggjøre den tiden at jeg brukte ved å betale oppmerksomhet til de elementene som krever min oppmerksomhet, jeg visste også i mitt hjerte at de skulle holde meg borte fra det en ting som var i behov av mitt hovedfokus. Siden da har jeg gjort en forpliktelse til å fordele tiden som jeg føler er mest hensiktsmessig mot at topp prioritet, og la sekundære prioriteringer tas opp som jeg er i stand til å komme til dem.

Et annet punkt å huske på tankene om at en ting som er viktigst for deg, er at det sannsynligvis vil kreve en suveren innsats fra deg i å gi den oppmerksomheten den fortjener. For eksempel, hvis målet ditt er å rense ut soverommet skapet, og ditt ønske er å få det gjort etter den tid helgen er over, det & rsquo; ikke kommer til å få gjort hvis du velger å ta opp ti andre ærend før du starter på skapet. Eller hvis du er aktivt på jakt etter en jobb, bare å sende ut noen få gjenopptas, eller venter ved telefonen for hodet jeger du ansatt for å ringe er ikke til å gjøre triks. Du må undersøke hvilken type jobb du ønsker, forskning selskaper som har denne type stilling, og knytte kontakter med de som er en del av disse selskapene til å komme inn og uttrykke din interesse for dem i en posisjon til å ansette deg. Elementet som er det én ting som er viktigst for deg fortjener et flertall av din tid og krefter til slik tid at den er erstattet av en annen viktigere prioritet. Ja, som & ldquo; én ting & rdquo; kan endre seg for deg når du beveger deg fra en fase av livet ditt til en annen. Men så lenge du vet i øyeblikket det eneste som er drivkraften din innsats, så vet du det elementet som fortjener din fulle oppmerksomhet. Som sådan, alt du trenger å gjøre for å oppnå det, eller i hvert fall fortsette å flytte den frem, er hvor din tid må brukes.

Så når du føler deg ukonsentrert eller spør deg selv urolig, hva er det én ting som er viktigst som jeg ønsker å oppnå på dette punktet i livet mitt? Er de hverdagslige oppgavene du utfører justert til det formålet? Eller tar du vare på en rekke andre oppgaver som samtidig som du får ting gjort, er å holde deg fra å oppnå det du har bestemt er det elementet du mest ønsker? Når du har et klart fokus på at en ting, er du mest sannsynlig til å være fornøyd og tilfreds med livet du er ledende og nyter opplevelsen av livet for hva det er i det øyeblikket. Men det er opp til deg å definere som & ldquo; én ting & rdquo ;.
. & Nbsp;

arbeid balanse

 1. Under The Radar - The Rise Of ekstrem trøtthet Cases Among The Youth
 2. The Power of the Profile
 3. Effektiv Management Time Tips
 4. Custom Singlet i Klær og Din Personality
 5. Life Insurance & amp; Inntekt beskyttelse forsikring - The Best Hjelpe Hand
 6. Hvorfor er vi så stresset? Og hva kan vi gjøre med det? 
 7. Spor barnets vekst med en personlig vegg vekst chart
 8. Få betalt daglig ved å sende traffic
 9. Toalett-Time variabler - En Positve eller negativ emosjonell Effect
 10. Paleo oppskrifter Chicken & amp; Beef Summer Grill
 11. Jordet? ? Hva er det de snakker om 
 12. Metall tak Produsenter - Hvorfor Blikk Tak Betydelig Better
 13. Oppretthold ditt BMW (Body, Mind, Wealth) 
 14. Viral Marketing
 15. Temme min Over-Engasjement Monster
 16. The Art of Reinventing Du Introduction
 17. Tenke utenfor Shoebox
 18. Lønns Slaveri; The Only sosialt akseptabelt Form of Modern Day Slavery
 19. Reprieve for arbeider mødre: Ny studie avdekker positiv innvirkning på barn Development
 20. Siste livsstilsavispapir kamp trinn med vogue