Jobbsøk krever en fullstendig engasjement fra din Part

Min blogg innlegg fra tidligere denne uken fokusert på hvordan man & rsquo; s holdning var en nøkkel i å bringe i positiv energi inn i deres liv til å flytte dem fremover. Ingen steder er det mer sant når man er i midten av jobbsøkerprosessen. Mens det har vært mye skrevet om forskjellene mellom de fire generasjons grupper i vårt samfunn i dag (tradisjonalister, Baby Boomers, Generasjon X og generasjon Y), en ting de alle ansikt er et arbeidsmarked og sysselsetting søkeprosessen ulik alle andre. Det blir stadig sjeldnere å finne arbeidstakere som har jobbet 20 eller flere år på samme arbeidssted. Aktuell forskning og data viser gjennomsnittlig person vil være en del av fire eller fem forskjellige karrierer i sitt liv, og vil holde ca 12 til 13 stillinger. Som gjennomsnitt ut til en ny posisjon en gang hver 4 til 5 år.

Selv om konsekvensene av disse endringene kan aldri bli dekket tilstrekkelig i en blogg innlegg, det er sikkert noen tanker jeg vil be deg om å begynne å vurdere. Spesielt hvis du er medlem av Baby Boomer eller tradisjon generasjon, og har ikke noe ønske om å slutte å jobbe, metoder som kan ha tjent deg godt i det siste med å finne en ny stilling vil minimalt må suppleres og i andre tilfeller nærmet helt annet enn de fra fortiden. Men for de som er villige til å investere i seg selv som en del av jobben søkeprosessen, vil gevinsten være gunstig både nå og for eventuelle fremtidige jobbsøking de skulle gjennomføre.

Først hvis du er arbeidsledig og ser for arbeid, akseptere det faktum at du søker etter en jobb er full tid okkupasjon. Dette betyr at hvis du gjennomfører en fullstendig jobbsøking du tilbringer i gjennomsnitt 35 timer i uken i jobb søk aktiviteter. For det andre må du begynne målretting av neste posisjon. Det er tre komponenter til et mål. Disse komponentene består av en bransje, en type stilling, og et geografisk område hvor du søker. Et fullt aktive søk har ett målretting 200 stillinger til enhver tid. Disse posisjonene kan ikke alle for tiden åpninger, og hvis for eksempel en av de selskapene i ditt geografiske område har 10 av stillingene du søker, så det & rsquo; s 10 stillinger i din telle på 200. Igjen, målretting hjelper deg å fokusere på stillingene som du søker, ikke bare de tilgjengelige åpninger. Hvis man tror de vil være like glad i en posisjon hvis det var i en næring kontra en annen, så de har to forskjellige mål. Når målene er under 200 stillinger som er et signal søket er for smal. Når de er betydelig over 200 stillinger, betyr det at målet er for bred, og kan kreve delmål. Så, for eksempel hvis målet er 400 til 500 mulige posisjoner, du sannsynligvis vil ønske å begrense søket til størrelsen på selskapet, for eksempel små og mellomstore bedrifter i ett mål søk og store selskaper i en annen.

En tredje del av en fullstendig søk jobb i dag & rsquo; s markedet bruker alle fire metoder for å få intervjuer tilgjengelig for deg. Mange er kjent med metoder som annonser og rekrutterere eller ved hjelp av internett og legge ut sin CV & rsquo ;. Men bare 20 prosent av stillingene til slutt fylt skje gjennom denne søkemetoden. Nettverk (som i dette tilfellet betyr å være referert til av en av dine kontakter til noen som du ønsker å snakke med som en del av din jobbsøking), og direktereklame som betyr at du selv undersøker de personene du trenger å kontakte og skrive dem brev direkte for å la dem vite av din jobbsøking, er to langt mer produktive tilnærminger. En forlengelse av DM teknikk er å målrette post, hvor du plukker ut de individene du virkelig ønsker å snakke med, send dem en mailin la dem vite av søket, og deretter følge opp med en telefonsamtale som ønsker å sette opp et møte for å diskutere din interesse i deres selskap

Selv om det er flere detaljer om målretting og kontakter for å få intervjuer sammen med tips om CV & rsquo.; skriving og intervjuteknikk i en intensiv jobbsøking prosess som jeg ikke vil dele i dette oppslaget, forventer jeg en som ser nå at jobbsøking er en prosess som krever mye utholdenhet og engasjement. Som sådan, er det en som drar deltakeren til å ikke gå alene. Arbeide med en liten gruppe andre jobb jegere under veiledning av en sertifisert karriere coach er et løft til jobbsøking flere grunner. De andre i en liten gruppe gi deg tilbakemeldinger og støtte. Treneren kan lede deg til flere tankeprosesser og tilnærminger til søket. Du deler søket med andre, og de i sin tur med deg, viser du at du ikke er alene i prosessen. Deling kan også hjelpe deg til å lære av leads fra de som tar del i den samme prosessen som deg selv, (og du igjen kan være i stand til å hjelpe).

Hvis som en del av din midlife overgang du har bestemt deg kommer til å fortsette å jobbe, enten det er ved ditt eget valg eller din økonomiske situasjon har diktert sin nødvendighet, realiteten er at måten man søker på jobb posisjoner i dag & rsquo; s verden har endret seg dramatisk. Selv i en god økonomi, har en grundig jobb søk strategi bidrar til å sette en i en bedre posisjon for å finne den jobben de søker og bygge karrierevei som er riktig for dem. I en dårlig økonomi, slik som den som verden er inne i, etter en disiplinert metodikk blir avgjørende. Hvis du er plutselig i jobbsøking etter mange år med ikke å ha vært, eller hvis du har vært det i lang tid, bør du vurdere å undersøke tilnærminger du tar og se hva som fungerer for deg og hva som ikke er det. Anmeldelser . & nbsp;

arbeid balanse

 1. Få kvalitetsundersøkelse Equipment
 2. Den ekteskap mellom penger og Happiness
 3. Folk har forskjellige behov når det kommer til Web
 4. Work Life Balance - Hvordan få det Right
 5. Udødelighet og Religion
 6. Online bil lån - Enkelt og Effortless
 7. Taming Mine tirs -. Weekday Organization
 8. Din egen Backyard
 9. Rioja er Wine for Holiday Home
 10. 5 Iron kledd Organizing tips for å få din Weekend Sizzling
 11. 3 måter å generere inntekter med ditt eBooks
 12. Vakre glassmalerier for det magiske Touch
 13. Sann endringen kommer fra tarmen, hode, hjerte og Hand
 14. Yin-Yang av Change
 15. Hvordan å generere trafikk og få betalt online
 16. Stress og administrerende Det er effekt på din Health
 17. Effektiv Management Time Tips
 18. Time Management i løpet av ferien Season
 19. Den søte kyss av death
 20. Work & amp; Livet Balance