Engasjement og ansvarlighet Bør høyere grad enn Kostnad når du vurderer en Coaching Relationship

Når jeg møter mennesker for første gang, og spesielt på ulike forretninger nettverk hendelser, emnet til slutt får rundt til hva virksomheten er jeg i. Etter å identifisere meg selv som en Midlife Transition Coach Jeg har noen ganger hørt kommentaren fra de som er kjent med hva en trener sier til meg: & ldquo; Gitt min økonomiske situasjon, jeg sannsynligvis kan & rsquo; t råd til dine priser og rdquo ;. Mens jeg føler det er litt arrogant å gjøre at kommentaren når en samtale på avgifter ikke engang har funnet sted, er det faktisk går ut et par veldig viktige faktorer som en coach anser før du tar på et forhold med en klient.

For en klient for å få fullt utbytte av en coaching relasjon, må kunden være i stand til å svare for seg selv hvor deres nivå av engasjement er i ønsker å undersøke og til slutt ta livet endrer handlingene de søker i fremover med livet sitt. Etter at de har besvart dette spørsmålet, er en like viktig en vilje til å arbeide med en person som vil holde dem ansvarlig for hva de forplikte seg til å gjøre mellom øktene som de ser ut til å assimilere de handlingene de angir de vil ta inn i deres hverdag.

Ja, som en trener jeg liker å være betalt for mine tjenester. Jeg innser også at hver enkelt har sin egen økonomiske situasjon som de må vurdere før du forplikter deg til å jobbe med en coach. Men selv om man tror de ikke har råd til en pågående coaching forholdet, det er nok av ting de kan gjøre selv for å hjelpe gå videre i livet sitt.

Gruppe coaching er ofte langt rimeligere for den enkelte enn individuelle coaching. Finne en gruppe mennesker som deler de samme problemene som deg, (eller til og med å sette sammen en gruppe av venner som deler lignende problemer), og blir ledet av en trenet tilrettelegger for å hjelpe ledelsen gruppediskusjon og avdekke løsninger, er et alternativ åpne for deg . Individuelle økter kan tilbys av trenere på rabatt eller gratis priser, selv om å gi ett eksempel på hvordan en coaching forholdet fungerer. Er du drar nytte av dem? Hvis ikke, hvorfor er du ikke? Det er mange selv forbedring bøker i biblioteket eller på lokale bokhandlere som man kan benytte seg. Internett gir tilgang til mange forskjellige selv forbedring nettsteder med innsiktsfulle artikler og blogger som kan bidra til å gi veiledning til den enkelte.

Men, drar nytte av hva disse og eventuelle andre kilder til lignende art tilby deg, starte med individ. Bare å lese artikler eller diskutere endring, uten forpliktelse til handling, kommer til å lede deg ingensteds. Tar de samme handlingene om og om igjen, og forventer å få forskjellige resultater, er heller ikke kommer til å arbeide for en heller. Å være tilbakeholdne med å få støtte fra andre og bare stole på deg selv for å løse problemene dine er beundringsverdig på overflaten, men begrenser du bare til ideer og tankeprosess av én person. Dele med andre, og deretter gjøre en forpliktelse til dem som du vil se til handling som er forskjellig fra det normale for deg, eller som får deg ut av komfortsonen, er et skritt på veien til fremgang.

Hvis du finner deg selv sittende fast og kan & rsquo; t bevege seg fremover eller ser ut til å finne svaret, spør deg selv noen av disse spørsmålene? Hvilken hjelp kan jeg søke? Som sårer meg mer, for å gjøre en endring og prøve noe annet i livet mitt, eller for å beholde status quo som er og fortsetter å lide med de elementene som plager meg i min hverdag? Når vil jeg sette av tid til mine behov og ikke bekymre deg bare behovene til de rundt meg, eller hva de rundt meg kan si om jeg brukte litt tid på å fokusere på meg selv?

Og, når du har svarene til noen av disse spørsmålene og andre som dem, så spør deg selv om det kommer til å være en kostnad for å få den hjelpen jeg trenger å flytte livet mitt fremover? Hvor mye verdsetter jeg meg selv? Hva skal jeg bruke penger på nå, eller har i det siste som var et valg jeg har gjort basert på verdien jeg plassert på det som noe jeg ønsket som en del av livet mitt? Hvis jeg gjorde det valget, hva er annerledes med å gjøre dette valget til å investere i meg selv og bidra til å finne ut hva jeg ønsker for mitt liv, da avkastningen på denne investeringen har sjansen til å være så mye større for meg?

Ja, de økonomiske kostnadene ved å investere i seg selv er definitivt en faktor når du gjør det valget. Men enda viktigere er den forpliktelse til både å utforske og gjøre livet endrer handlingene du søker, og den påfølgende forpliktelse om å være ansvarlig overfor både en ansvarlighet partner og deg selv for å prøve å gjennomføre disse handlingene i livet ditt på en jevnlig basis.
. & nbsp;

arbeid balanse

 1. San Diego Vacations- Gratis Engasjerende artikkel for Walt Disney Vacations
 2. 4 enkle måter å kreve tilbake Ditt Time
 3. Hvem Er You
 4. Sann endringen kommer fra tarmen, hode, hjerte og Hand
 5. Hvordan Dyrke Energi, Focus og frihet i ditt Business
 6. 6 Irresistible grunner til å slutte Forklare Yourself
 7. IBC-konferansen i Amsterdam
 8. Road Trip Basics: 6 tips for å holde deg og familien din trygg på veien Dette Summer
 9. Clinical Trials Types
 10. Jeg er så takknemlig! The Greatness i takknemlighet! 
 11. Glem Balance. Prøv Harmony Instead.
 12. Vellykket tilnærming for å få bil lån i Australia
 13. Hvordan lage en nettside? Ditt svar er her now
 14. Finn Printer for ditt Lifestyle
 15. Avbrudd Overbelastning: Blandet Complexity
 16. Instant Artikkel veiviseren, lage topp kvalitet unikt innhold fra grunnen av, i løpet av minutter! 
 17. Aspekter å vurdere når du velger Kitchenaid miksere Toaster Ovens
 18. Hva er den "One Thing" In Your Life 
 19. Hva er de ulike Pro dødsstraff Argumenter? 
 20. Arbeid /Life Balance med ansatte på Helm