Balansere jobb og familie Life

Blant de dilemmaene vi står overfor mange foreldre, er å balansere sin valgte karriere med sitt familieliv. Vi hører ofte av politikere som fratrer sier de ønsker å & ldquo; tilbringe mer tid med familien sin & rdquo ;, men sannheten er at dette dilemmaet ikke er begrenset til dem. Mange jobber krever arbeiderne til å jobbe lange timer borte fra hjemmet, og uunngåelig de ikke har nok ledig tid eller energi til å fokusere på familien sin. Likevel, de som kan jobbe hjemmefra er i stand til å løse dette problemet. Dette er gjennomførbart for de som jobber i nettet jobber arbeider i Internett-bedrift, der det & rsquo; s. Mulig å utføre det meste av sitt arbeid gjennom Internett

Alt for ofte, suksess i en jobb kan ha en nedside i stammer i familielivet. Noen jeg kjenner, fortalte meg at han hadde jobbet for et tiår som en godt betalt manager, men hans arbeid tok opp så mye tid at han ikke vitne hans datter & rsquo; s tidlige år. Noen ganger er det & rsquo; s farlig å si nei til sjefene som forventer du å bli igjen etter 5, men barna trenger også litt omtanke og tid viet til dem. Den knipe er spesielt akutt for kvinner, som kan ha å forlate arbeide en lengre periode for å oppdra barn, i hvert fall inntil den yngste er på skole, før de kan gå inn på arbeidsplassen. Mange ungdommer kommer hjem etter skolen til et tomt hus fordi begge foreldrene jobber fortsatt. Dessverre, i disse dager er det ofte vanskelig for familier å tjene nok til å leve, med mindre begge voksne jobber.

Et mindretall av mennesker kan ofre en høytflygende karriere og se etter mindre tidkrevende arbeid for å bruke en større mengde tid med barna sine. Ulempen er imidlertid at disse typer jobber er vanligvis betales lav, og pluss-siden av ekstra fritiden, de mister i penger til å kjøpe nye ting for deres avkom.

Ting kan være enda verre for dem som trenger å reise ofte som en del av jobben. Til tross for at det kan virke tilsynelatende attraktivt å være i stand til å se eksotiske steder på en arbeidsgiver & rsquo; s regning, kan det bety lange perioder borte fra en person & rsquo; s familie. Det kan også sette stammer på et ekteskap, som mistanker uunngåelig dukker opp som ektemann eller kone kan være å ha affærer mens du er borte fra sine ekteskapelig hjem.

Mange har oppdaget at svaret er å arbeide nær hjemme, eller faktisk jobbe hjemmefra selv. Ved å redusere reisen til og fra jobb, gjør det sikkert at ekstra tid kan brukes sammen med familien din, selv når du & rsquo; re offisielt fungerer. En fyr jeg kjente, snudde hans garasje til en workshop, hvor han var i stand til å arbeide i sin virksomhet, produksjon av tekstilprodukter. Selv om hans kone og familie var klar over at han ikke skulle bli forstyrret i verkstedet, da han følte at det kunne han vende tilbake til sin bolig, bare på slutten av en vei.

For folk ikke flinke på håndverk, det finnes andre måter der det er mulighet til å jobbe hjemmefra. Ankomsten av Internett har forårsaket etableringen av Internet forretninger, online arbeidsplasser og innovative linjer av arbeid som kan like godt bli foretatt i hjemmet som på et kontor. Internett-bedrift bruker Web teknologier for å kommunisere med kunder, og det er like mulig å gjennomføre dette i din egen bolig. Dette har skapt ett svar for arbeidstakere som ønsker å balansere arbeid forpliktelser med et komplett familielivet. Hvis du jobber hjemmefra i online jobber, det & rsquo; s ikke nødvendig å være borte fra din ektefelle og barn i lang tid, og det er ikke nødvendig å sette opp med dårlig betalt arbeid, enten
. & Nbsp.;

arbeid balanse

 1. Hva gjør du når du føler deg overveldet? Holistisk helse Strategier for å Bring Umiddelbar Balan…
 2. Pushing Distraksjoner Aside
 3. Ingen Time
 4. Selvhjelp Tips - Hvordan håndtere Stress
 5. Er du en arbeidsledig lærer? 
 6. Metall tak Produsenter - Hvorfor Blikk Tak Betydelig Better
 7. Går tilbake til arbeid etter å gi Birth
 8. Effektiv Online Tips: Vellykket Business til salgs Advertising
 9. Expat Liv og Staying Mentalt Healthy
 10. Hvordan balansere livet ditt med ditt Values
 11. Nyt det beste Fordelene ved Best Buy Promo Codes
 12. Grønne Cleaning Services i Chicago
 13. Kriminell advokat Palm Springs lov firms
 14. Hvordan lage en nettside? Ditt svar er her now
 15. Hvis du ikke har penger, trenger du ikke kjøpe It.
 16. Hosting det perfekte middagsselskap for Co-Workers
 17. Finn de beste spillene bonus.
 18. Best Car Loan tilbud med Bad Credit
 19. Arbeide for en Living
 20. Reseptbelagte Vernebriller - Fem Vederlagsfaktorer for første gang Buyers