Shrinky Guide til Work: The Exploited amerikanske Worker

Når vi tenker på utnyttede arbeidere vi normalt tenker på svette-butikker i en tredje verdens land, der folk arbeider for pennies en dag i forferdelige forhold. Men det er en ny klasse utnyttes arbeidstaker her i USA, uansett hvor mye penger du gjør, eller din profesjonelle status. Dette altfor vanlig situasjon fører til stigende nivåer av angst, depresjon, samlivsproblemer, og barnas problemer.

Sean og Amy kommer inn i mitt psykoterapi kontor. Selv om de er godt kledd, de ser tegnet og stresset. Spenningen mellom dem er tykk. Begge jobber 15-timers dager. Man jobber i finans, den andre, loven.

De har begge måtte skifte jobb to ganger i de siste tre årene etter finanskrisen. De føler seg usikre i sine stillinger, og frykt hvis de ikke fungerer syv dager i uken, vil de bli erstattet.

Sean opplever høye nivåer av angst. Han hater sin inkompetent sjef og blir bedt om å gjøre ting han ikke føler seg godt om etisk. Han kan ikke konsentrere seg og har problemer med å sove.

Amy er deprimert. De har to små barn. Hun har til å forlate dem i hendene på en barnepike, fordi hvis hun ikke virker dette vanskelig vil hun bli utstøtt.

Sean og Amy kommer i terapi som en siste grøft prøve før skilsmisse.

Det virker som gammel historie når en lønn kan være tilstrekkelig å ha et fint hus i forstedene og gi en ganske fin livsstil. Pappa ville være hjemme med seks, og familien ville sitte ned for å spise middag sammen. Hva skjedde?

En fersk artikkel i Huffington Post uttalt at selv om økonomien vokser igjen, er arbeidsforholdet ikke å holde tritt med veksten. Grunnen? Amerikanske arbeidere er så produktive. Hva betyr dette? Det betyr at de blir utnyttet. Når folk jobber 100 timer i uken, og får betalt for 40, selvfølgelig du kommer til å få produktiviteten.

Siden 1980, kompakt med den amerikanske arbeideren har endret seg. I det siste, avtalen mellom ledelse og arbeidstaker var at selskapet gitt trygghet, en anstendig lønn og gode arbeidsforhold. I bytte, arbeideren tilbød sin lojalitet og god, hardt arbeid. Selv om det var mange problemer da, "Made in America" ​​betydde noe ganske jævla bra. Folk jobbet 8-timers-dager og levde mer balansert liv, og vi hadde fortsatt den største økonomien i verden.

I dag er arbeidere blir tilbudt noe av dette. Ting er ille om du er på bunnen av stigen og må jobbe tre jobber bare for å holde tritt med gass regninger, eller du er på toppen og holdt tjoret til din Blackberry 24/7. De fleste arbeidstakere har ingen sikkerhet, i form av jobb, helsevesen, eller pensjonister. Lønningene har stagnert i flere tiår. Og arbeiderne må jobbe på måter som forstyrrer alle andre aspekter av deres liv.

Konsekvensene er dire. I min praksis, ser jeg mange problemer som følge av dette. Fordi folk ikke kan ta vare på seg selv, ser jeg helseproblemer. Vi har helt klart en epidemi av stressrelaterte helseproblemer i vårt land, fra hjertesykdom, kreft, diabetes, fedme.

Avhengighet er gjennom taket. For å takle stress, folk drikker og doper alarmerende priser.

Untold tall opplever psykiske problemer. Angst og depresjon er overalt.

Relasjoner er fragmentering. Folk er ikke danner livs obligasjoner med ekteskap prisene stuper, og de som gjør finne sammenhenger har en hard tid å opprettholde dem, med skilsmisse fortsetter å sveve på 50%.

Barn lider. Uten å ha kontinuerlig tilsyn av en primær forelder, barn som lider i sin utdanning og viser mer emosjonelle og kognitive problemer enn noensinne.

Hva kan vi gjøre?

Så smertefullt og like umulig som det ser ut til å gjøre noe med dette, med bruk av ny teknologi, det er en fantastisk mulighet for å skape en ny, human verden av arbeidet. La oss begynne med å forestille seg hva dette kan se ut. Sammen, hvis vi kan danne denne visjonen, kan vi flytte vår verden i denne retningen.

Først av alt må vi tenke oss at vi kan leve i et land hvor vi gjør de beste tingene og gi de beste tjenestene i verden. Og vi kan gjøre det fordi vi skape et godt liv for mennesker, ikke på tross av det. Vi må skape en verden der forholdet og personlig oppfyllelse er like viktig som å få det arbeidet oppgaven gjort.

For å oppnå dette, må vi gjenskape arbeid. Her er noen ideer. Hva om selskaper leid par å jobbe 70 timers uker totalt og paret kunne dele disse timene så godt de likte? På denne måten foreldrene kan være tilgjengelig for barn som hadde en snø dag. Hva om arbeidstakere anmeldt sine sjefer i stedet for den andre veien rundt? Hva om selskapene enige om en viss inntekt ratio mellom fyren på toppen og en på bunnen? Hva om selskapet garantert en cap på overskudd og delte resten med høyest andel går til bunns? Hva om selskapene lovet som en del av deres kompensasjonspakke som de ga for arbeidstakere å ha et balansert liv der relasjoner ble verdsatt like mye som tid på kontoret? Hva hvis folk fikk lov til å jobbe hjemmefra 3 dager i uken og kunne jobbe noen timer de ønsket? Hva om selskaper benyttet tilgjengelige teknologier for å begrense reise, sparer på karbonutslipp, og holde flere familier sammen? Hva om bedriftens eiere, lager eiere, ledelse og arbeidskraft jobbet sammen med den hensikt å skape den lykkeligste ansatte?

Pie på himmelen? Pollyanna? Kan det virkelig være at i 2011 ideen om at du kunne ha et anstendig liv i Amerika være bare en gal drøm?

Dette er bare noen få som starter ideer. Hvis vi setter våre hoder sammen, kan vi gjøre en forskjell. Hva tror du vi trenger å gjøre for å endre innholdet i arbeidet i Amerika for å gjøre dette til et bedre sted, og forbedre livene til alle våre folk?

Vil du vite mer eller delta i samtalen?

ABONNER å kommentere, motta gratis artikler, eller å få gratis råd om følelsesmessige og mentale helse, kjærlighet, forhold, sex, arbeid, penger, suksess, og din beste kroppen. Alt fra Shrinky, The Life Expert.

Kjøpe iPhone "Shrinky angst Remedy" app ", det beste verktøyet for å være kul" på App Store
. & nbsp.;

arbeid balanse

 1. Under The Radar - The Rise Of ekstrem trøtthet Cases Among The Youth
 2. Kan neurofeedback hjelpe Musikalsk innslag? 
 3. ENTREPRENøRER IKKE GJØR DETTE !! 5 feil du ikke ønsker å gjøre! 
 4. Expat Liv og Staying Mentalt Healthy
 5. Work & amp; Livet Balance
 6. Skilt & amp; Symbols
 7. Hosting det perfekte middagsselskap for Co-Workers
 8. HSBA anmeldelser beskytte nominerte og advokater, mens beste serverer publikum interest
 9. Du kan gjøre alt - Få en deltid MBA
 10. Topp 10 Summer Organizing Projects
 11. Corporate gaver for dine kunder special
 12. Slik finner du ut ditt livs Work
 13. Ta hensyn til å få et stort dusj Head
 14. 5 tips for å forberede ditt hjem for julen Party
 15. Metall tak Produsenter - Hvorfor Blikk Tak Betydelig Better
 16. Renewable Energy expertise
 17. Reclaiming plass i ditt Home
 18. Alltid Forbedre - Invester i deg 
 19. Slik oppretter Indre Happiness of Work-Life Balance
 20. Velg Tile Floors