Praktisk åndelighet På Reclaiming Fast Science 6. april 2011

Det synes å være et gap mellom hva ledere ønsker og hva folk ønsker som støttes av falsk religion og pseudovitenskap (en annen form for religion som bruker vitenskapelig sjargong). Dette gapet har eksistert i lang tid, men har vært økende siden opplysningstiden. I løpet av den tiden, og gjennom historien, begynte religioner som benkekulturmidler i samfunnet opprettet for å bedre livet til den enkelte ved å få ham eller henne til å innse at de var mer enn en liten gruppe mennesker som sliter med å overleve.

Religion levert et større bilde av menneskeheten og hva menneskeheten kan være. Det erkjennes at vi var alle ett folk. Noen av de originale konsepter i religionene selv sagt at å elske hverandre var lik kjærlig Gud. De hadde en stor makt til å forme memes (sosiale gener) i samfunnet for å gjøre det mer rimelig og rettferdig. Siden dette var tilfelle, mange av dem var co-valgt å støtte den kulturen de sto i opposisjon til og brukes av de som har makten til å opprettholde sine posisjoner eller få posisjon for sin egen lille gruppe.

I dag finner vi oss selv oversvømt med religioner som støtter status-quo og fremme ting som deres grunnleggere bare ikke ville ha tolerert. For å omgå disse anti-likestilling, anti-sex, anti-kjærlighet, og anti-life religioner som støtter de få utvalgte og forbanner alle andre, mange mennesker i dag har valgt banen til mystisk; selv om det ikke er noe de innser. Søker spiritualitet gjennom Yoga, Tai-Chi, Meditasjon og andre former går direkte til den åndelige, utenom den religiøse og den institusjonelle. Dette er banen til det mystiske.

Problemet med dette er imidlertid at mange mennesker tar denne veien bærer tro forankret i den nyeste filosofien /religion som har vært co-valgt å støtte hierarki og imperium & ndash ; scientism. De kan ikke engang akseptere at mystikk og opplysning er mulig fordi de er utenfor den smale omfanget av moderne vitenskap og har blitt demonisert gjennom historien gjennom nevnte institusjon. Dette har ikke alltid vært tilfelle. Den opprinnelige form for vitenskap har eksistert i tusenvis av år over hele verden. Store funn er gjort i hele menneskets historie gjennom vitenskap. På den tiden var det imidlertid ingen skille mellom vitenskap og religion. Vitenskapelige eksperimenter ble gjennomført og resultatene overlevert i mytiske og religiøse termer.

Likevel, folk fortsatt gjør vitenskap. Det var først i det 16. århundre, da det var en maktkamp mellom eliten i kirken og eliten i akademia at vitenskapen fikk atskilt fra religion og kunst. Institusjonen av vitenskap ble opprettet rundt den tiden. Ettersom tiden gikk vitenskap sakte begynte å stige og ta plassen til religion, og grunnlaget for virkeligheten i de fleste vestlige land ble vitenskap i stedet for Guds vilje som rapportert av presteskapet. Mystikerne i dag, ikke overraskende & ndash; i USA uansett, er ikke fri for denne underliggende materialistiske fundamentalisme fordi det har blitt sosialisert inn i oss alle. Sannheten er at vitenskapen ikke kan forklare alt, og det var aldri ment å. Vi kan ikke få en full forståelse av universet eller livet bare gjennom vitenskap. Vi trenger mer.

Det er en dyp misforståelse om vitenskap, i den generelle befolkningen, som ikke deles av de fleste virkelige vitenskapsmenn, som resulterer i sprang av tro hvor folk blindt følger de siste vitenskapelige forståelsene, hoppe fra den ene til den neste og redusere vitenskap inn i en religion. Nå er det enda noen fundamentalistiske forskere som ikke vil akseptere eksistensen av noe de ikke kan måle. Dette er både skremmende og en skam, hovedsakelig fordi det reduserer vitenskap til et trossystem som ligner på det religiøse systemet som det frigjort seg. Jeg kaller denne nye troen scientism.

For å leve fyldigere liv og forstå sannheten, er det imidlertid nødvendig å gjenvinne reell vitenskap. Det er nødvendig å rekombinere vitenskap, kunst og religion, fordi vitenskapen, i virkeligheten, er for alle. Alle vet ikke alle av den vitenskapelige metode eller sjargong. Alle kjenner ikke alle detaljene, men alle vet hvordan de skal observere objekter i verden, forstå dem, sammenligne én ting til den andre, og legge merke til hvordan endre ett element i en persons liv kan endre persons liv fullstendig. Hvis dette elementet er endret i andre menneskers liv og andres liv endre helt på samme måte som man vet i henhold til logikk og observasjon, at det er mest sannsynlig at endringen i elementet er å få til en endring i personens liv. Det, mine venner, er vitenskap. Vi trenger ikke en dobbel blindtest for å lære ved å gjøre og observere.

Dette er ikke hva vi har blitt fortalt, men. Vår nye religion er pseudovitenskap. Vi blir fortalt at vi ikke kan resonnere. Vi kan ikke forstå universet til vi kan finne en forsker som er enig med oss. I de fleste tilfeller som ikke er god nok. Vi må ha forskning gjort at bare de ultra rike har råd til å betale for som vil bevise sannheten. Vitenskapen har blitt religion av dagen. For å bryte fri fra det må vi vedta åndelighet og mystikk med vår forståelse av opplevelsen kommer innenfra og fra folk som har hatt erfaringer før.

Vitenskapen kan ikke gjøre dette; Forskerne kan ikke gjøre dette fordi filosofien selv stopper en fra fullt inngåelse opplevelsen. Noen ganger er det nødvendig å forlate vitenskapelig grunn for ting hjemme og lære gjennom erfaring slik at man kan vekke større selv som er langt utover forståelsen av vitenskap. Med andre ord må vi komme til et punkt der vi sier, & ldquo; Ikke fortell meg hvordan meditasjon fungerer, bare vise meg hvordan du gjør det og rdquo.; Når vi nå dette punktet de som bruker falsk vitenskap og religion å presse frem politiske agendaer vil miste sin makt over oss, og vi vil være gratis frem til neste ting er co-valgt
. & Nbsp.;

arbeid balanse

 1. En dag bare for You
 2. Menace å Technology
 3. Hvordan ha en perfekt Day
 4. Single Moms, gir du i? 
 5. Paleo oppskrifter Chicken & amp; Beef Summer Grill
 6. The New 3D Strategy: The Secret å din fremtid Success
 7. *** 3 tips for hvordan du får mer fritid - For travle kvinner Entrepreneurs
 8. Bruke Motoring søkemotorer på salg av brukte Cars
 9. Er du en arbeidsledig lærer? 
 10. Medarbeidere Tømming din energi? 5 tips for å opprettholde din trygghet! 
 11. Den søte kyss av death
 12. Virtual Assistant er en stor ressurs for WAHM's
 13. Under The Radar - The Rise Of ekstrem trøtthet Cases Among The Youth
 14. Viktige Bemerkelsesverdig 3 ting vi lært på 2011
 15. THE POWER OF
 16. Hvordan en ny Serta madrass kan endre din Life
 17. New Tablet PC - Hvordan du kan dra nytte av å ha en 
 18. Balansere livet ditt når du arbeider Home
 19. Innsnevring ned i høyre Facilities
 20. Blonder er et must i fasjonable wardrobe