Hvordan er det Japan Disaster påvirker deg? Proaktivt hjelpe Japan Uten Over Stressing

Mange folk over hele verden er personlig sliter med ødeleggelser, tap av liv og mulige atomragnarokk som skjer i Japan.
Det er vanskelig ikke å føle redsel, tristhet, sinne og mer mens du ser andre medlemmer av vår globale familie uten vann, manglende familiemedlemmer og i skuddlinjen for en kjernefysisk nedsmelting.
Hva er også viktig er å finne måter å sikre at du ikke over stresset kroppen din, familie, relasjoner og arbeid. Jeg vet for meg det & rsquo; s fin balansegang å fokusere på hva vi kan gjøre for å hjelpe Japan og ta vare på oss selv også. Du får syk, deprimert og inaktiv ikke bare er ingen hjelp til dem, men det kan skade deg og de rundt deg også.
Disse fem tipsene kan hjelpe deg til å føle som om du gjør noe proaktiv og opphold nyttig for det gode for alle .
1) Stop Over Tenker hva som kan skje deg
la tankene ta deg gjennom et hus av grusomheter rundt om strålingen vil nå deg eller hvordan dette kan skje med deg neste bare holder deg frosset i frykt og noen ganger oppslag som frykter for dine barn, venner og kolleger. Den beste måten å sortere ut for mange tanker er å skille hva som er fakta fra fiksjon. Faktum er at de trenger våre bønner, penger og positive tanker nå. FICTION er at du vil bli syk eller har en katastrofe skje med deg neste.
2) Skann Body. Oppdage og frigjøre spenninger i kroppen din fra topp til tå, spesielt mens du ser på nyhetene og snakker og tenker på det uendelige. Mange mennesker får syk av å bekymre deg og sitte ved nyheter hele dagen pluss lurer på hva å kjøpe ut jodtabletter. Øyeblikkelig roe angst og få fokus gjennom bevisst pusting og løsne en stram kjeve, knyttede never eller hevet skuldrene, spesielt når du ser, leser eller snakker om det.

3) Trening og Flytt.
Staying frosset i foran TVen vil legge til obsessive mental aktivitet og bygget opp spenningen, i stedet for å slippe angst. Kom deg ut og gå eller gjøre noen strekk.
4) Kommuniser hva du føler.
Få dine bekymringer og sorg fra brystet og be om støtte fra venner, familie eller en profesjonell coach eller rådgiver. Holde din frykt og sorg inni bygger angst til proporsjoner som kan gjøre deg syk, deprimert, paranoid eller immobilisert.
5) Hold Proactive.
Stoppe ditt liv, dine relasjoner og arbeid hjelper ingen. Altfor ofte kan vi ubevisst bruker katastrofer som en måte å ignorere og avlede hva som er nødvendig i vårt hjem og arbeidsliv. Jeg vet jeg har doen som før.
Et annet alternativ er å tjene penger og donere. Frivillig for Røde Kors eller en innsamlingen hendelse. Diskuter dette med barna og se på med sine følelsesmessige tilstand i stedet for å ha dem se deg deprimert hele dagen. Tilbring tid hver dag i bønn, visualisering og kreativ tenkning for å se hvordan du kan hjelpe situasjonen versus stenge livet ned eller sette viktige personlige eller faglige spørsmål på vent
. & Nbsp.;

angst

 1. Angst og panikklidelse Solutions ting du bør Know
 2. Hvordan slå Sleepless Nights inn Søt Dreams
 3. 2 strategier om hvordan å overvinne Fear
 4. Forhindre Arbeid Burnout og Stress
 5. Heal Your Memories, og det vil redusere Anxiety
 6. Fysisk Stress: De 4 Farene ved Stress og Hvordan overvinne dem (Best for folk som deg) 
 7. ? Stresse ut over betydningen av Doodle 
 8. Teknikker for å overvinne angst & amp; Håndteringen Stress
 9. Forstå angst og panikk Attacks
 10. Mental Helse:? Hva er en Panic Disorder 
 11. Forstå de underliggende utløser av OCD i Children
 12. Skyhet forveksles med arroganse - Slik unngår It
 13. Seks grunner til at du har angst Attacks
 14. Her er hvordan du vet når du har overvinne en angstlidelse Completely
 15. Panic unna: tillit til å gå On
 16. Angst Information
 17. Alvorlig angst: Hvordan du hjelpe noen Slow Down Har 
 18. 5 enkle tips for å redusere anxiety
 19. Lær hvordan du kan overvinne angst Attacks
 20. Hva Vitaminer er bra for angst?