Emotional Healing: kvittet Therapy and Found Mind Body Healing Techniques

Etter et par år med terapi, innså jeg at å snakke om mine følelser ikke bidra til å lindre min vrede, dyp sorg, eller løfte meg fra min kronisk depresjon så jeg sluttet å gå . Jeg bestemte meg for å finne noe annet. Jeg var ikke sikker på nøyaktig "hva" det var, men noe som ikke krever "snakker" om problemene dine og inntak av piller var verdt å forfølge.

En av de første tankene kroppen healing workshops jeg registrerte meg for var en meditasjon klasse. Meditasjon var vanskeligere enn jeg trodde. Jeg kunne bare ikke sitte stille. Jeg kunne ikke stoppe meg fra lurer. Hjernen min støy var som en TV der noen med en fjernkontroll ble klikke gjennom kanalene hver to sekunder. Det var veldig frustrerende. Meditasjon er en fantastisk praksis, men det gjorde ikke tilby meg noen umiddelbar lettelse jeg søkte så jeg holdt på å lete etter noe annet.

I løpet av min forskning, jeg snublet over en energi basert healing metode som kalles Emotional Freedom Technique som er ofte referert til som "EFT" eller "EFT tapping". EFT er en variant av Dr. Roger Callahan er tankefeltterapi teknikk. I utgangspunktet innebærer EFT prosedyren flere kraner med fingrene på bestemte akupressur eller energipunkter på kroppen din. Og mens du banke forsiktig (omtrent sju ganger) på hvert punkt, gjentar du setninger eller uttalelser om akkurat din sak. Jeg vet, det høres woo-woo. EFT er bare en av de tingene du må oppleve før du omfavne den. Og selv når EFT tapping hjelper deg, du kan fortsatt ikke tro at det faktisk fungerer!

I alle fall, det som virkelig imponerte meg om hele EFT prosessen var det lagt vekt på å komme til roten årsaken til problemet om er at det var fysisk eller følelsesmessig. For eksempel, hvis du er over vekt og du er gumlet på mat når du er stresset ut, de er bare symptomer. Din vekt og matvaner er bare spor å følge, og bare tappe om dem er ubrukelige og intetsigende. Du må virkelig å bli en detektiv med EFT peke og finne ut hvorfor maten er din trøstende venn. Og da avsløre hva følelsesmessig smerte du prøver å dempe med mat. Bye veien, under hele detektiv prosessen du peke på deg selv. Jeg var så fascinert med EFT på dette punktet at jeg endte opp med å ta flere EFT workshops for å lære mer om det.

Siden da har jeg blitt en stor forkjemper for EFT peke og andre energi healing teknikker som tankefelt terapi (TFT), The Emotion Code av Dr. Bradley Nelson, og Tapas Fleming Akupressur Teknikk (TAT). Dette er ikke en rask løsning gimmick. Disse teknikkene er virkelig selvhjelpsverktøy. Når du lærer det, trenger du ikke en utøver med mindre du står fast eller har du noen alvorlige traumer.
Disse emosjonelle healing teknikker krever litt innsats og tålmodighet skjønt. Du, også, har å gjøre en innsats, og fortsette å gjøre det på konsistent basis. Jeg personlig har dratt nytte enormt fra min utholdenhet med EFT tapping. Resultatene var gradvis, men jeg ble stadig mindre humørsyk og opphisset. Mest av alt er jeg mindre reaksjonær, og jeg kan høre meg selv tenke. Det var verdt inngangsbilletten alene!

Når du velger å bruke EFT eller noen sinn kropp healing modaliteter, det beste tips til hvordan du får de beste resultatene er å ta opp din motstand. Hvis du står fast eller ikke får de resultatene du forventet, anta at du har et ubevisst motstand. For eksempel kan det manifestere seg i form av en selv sabotere troen slik som “ Jeg fortjener ikke å være til rike og velstående &"; eller “ Jeg er redd for mine venner vil ikke liker meg lenger fordi jeg er tynn &"; For de av dere som forstår vet nøyaktig hva jeg snakker om. De av dere som ikke får det ennå vil bare nødt til å oppleve det. Og du vil ikke vite med mindre du starter den indre helbredelsesprosessen og gi emosjonell healing teknikker som EFT peke en prøve
.

energi psykologi

 1. Materialisme v Experiences
 2. Energy Coaching: Hjelpe Paradigm of The Future
 3. *** Har du sabotere pengene linjen din?
 4. Definisjon: Body Energy
 5. Sunn Fear Versus Usunn Fear om Ebola Outbreak
 6. *** Overflod ikke tiltrekker lykke. Lykke Tiltrekker overflod
 7. Relearning å føle deg selv Again
 8. Cellenivå Bio-Communication
 9. Forstå Hell -. Menneskehetens Warped Construct
 10. Hypnose: Evolving Research
 11. Energianalyse: Uvurderlig informasjon Making Your Home Energy Efficient
 12. Opprette en energisk Bridge
 13. *** Følelsesmessige sår: '. Være sterk »Bandasjer, Bagasje, balms og Blessings
 14. En spesiell Moment In Time ... ..
 15. Hvordan lage solenergi paneler - Gjør Solar Panels
 16. Bokanmeldelse: The Promise of Energy Psychology: Revolusjons Verktøy for Dramatic Personlig Change
 17. Sødme av Leaving
 18. NET & EFT for Vertigo
 19. Energy Healing Techniques: Healing Både kropp og sinn Naturally
 20. Gammel Energy